Bitcoin Forum
November 18, 2017, 02:17:13 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Claymore 9.2 ve 10. Sürümlerde Sorun Mu Var?  (Read 274 times)
diemcizone
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
October 20, 2017, 09:39:35 PM
 #1

Arkadaşlar Merhaba,
Claymore'de Çözemediğim bir sorun var.

3. 5. ve 7. GPU (Powercolor ve MSI marka)
Overclock hatası veriyor, stock bios yükledim, voltaj verdim, frekansları düşürdüm fakat bu hatayı almaya devam ediyorum.
Hata:
GPU got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!

Rejected olarak baktığımda 0 gözüküyor log kayıtlarında, hiç dönen veya kabül edilmeyen yok.

Stock bioslarda da bu sorun olmamalı, voltaj verilse bile sorun düzelmiyor.

Bununla ilgili mi acaba bu denli hız farkı?

Claymore 9.2 ve 10. Sürümde, Nanopool ve Ethermine.org'da
Ethereum mining yaptığımda 214-215MH/S hızım var.
Bu havuzlarda çok nadir dengelense de 10 dakika sonra 190 - 180 arası değerlerde seyrediyor.
Havuzlara bildirilen hız 212 de olsa 214 de olsa 215 de olsa bu değişmiyor.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511014633
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511014633

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511014633
Reply with quote  #2

1511014633
Report to moderator
1511014633
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511014633

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511014633
Reply with quote  #2

1511014633
Report to moderator
1511014633
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511014633

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511014633
Reply with quote  #2

1511014633
Report to moderator
matrixturk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"


View Profile
October 21, 2017, 09:53:23 PM
 #2

overclock değerleriniz yüksek. Core ve memory değerlerini 50 'şer puan düşürerek test edin optimum değeri bulacaksınız

diemcizone
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
October 21, 2017, 11:39:29 PM
 #3

overclock değerleriniz yüksek. Core ve memory değerlerini 50 'şer puan düşürerek test edin optimum değeri bulacaksınız

Hocam stock bios ve stock ayarlarda da durum aynı.
forbidden
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 605



View Profile
October 22, 2017, 04:55:36 PM
 #4

Amd arayüzünde ya da herhangi bir overclock utility de overclock yapılı kalmış olabilir mi? Değerleri paylaşır mısın gpu ve memory frekanslarının, ayrıca gpu marka model nedir?

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!