Bitcoin Forum
October 25, 2021, 11:40:53 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Startup Script in Ubuntu  (Read 1848 times)
stick_theman
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 372
Merit: 250


View Profile
June 25, 2011, 01:46:57 PM
 #1

I'm trying to build run my miner upon restart in Ubuntu

Here is what I did so far, I have a "chmod +x start.sh" script

#start.sh contains the following line
cd (directory)
python phoenix.py -u (pool address) -k poclbm DEVICE=0 VECTORS BFI_INT WORKSIZE=128 AGGRESSION=11 DEVICE=0


I added start.sh into the System/Startup Application through the user interface

After I restart the computer, nothing happens.

Any thoughts would be appreciated.  Thank you
1635162053
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635162053

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635162053
Reply with quote  #2

1635162053
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1635162053
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635162053

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635162053
Reply with quote  #2

1635162053
Report to moderator
stick_theman
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 372
Merit: 250


View Profile
June 26, 2011, 01:30:45 AM
 #2

Resolved.  Customize the XTerm.
Reikoku
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


firstbits: 1kwc1p


View Profile
June 26, 2011, 02:31:42 AM
 #3

See the thread in my sig for Autominer, it's a total solution to start mining and monitor everything upon bootup.

Rei | 1Kwc1pqv54jCg8jvnm3Gu1dqFQYhS34Bow
Trades So Far: 7
stick_theman
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 372
Merit: 250


View Profile
June 26, 2011, 06:06:34 AM
 #4

Thanks!  Let me test it out.  Do you have your script reboot the machine once so often?  I find after 2-3 days, machine usually goes off line. 
Reikoku
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


firstbits: 1kwc1p


View Profile
June 27, 2011, 10:39:18 AM
 #5

No, I have a kvm so I can remote-reboot from my cellphone if a miner goes down.

Rei | 1Kwc1pqv54jCg8jvnm3Gu1dqFQYhS34Bow
Trades So Far: 7
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!