xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
November 06, 2017, 12:11:51 PM |
|
Yapılan işlemlerden sonra token vermesi çok güzel bir fikir. Küçük ödüllerle insanların ayağını alıştırıp hacmi genişletebilirler
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Bonzai (OP)
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
|
|
November 06, 2017, 12:24:26 PM Last edit: November 06, 2017, 01:24:06 PM by Bonzai |
|
Yapılan işlemlerden sonra token vermesi çok güzel bir fikir. Küçük ödüllerle insanların ayağını alıştırıp hacmi genişletebilirler
Benim airdroptan gelen 35 pos vardı. Onu sattım 0,1 ether karşılığında. Elime geçen ödül aşağıdaki şekilde: ICO fiyatına göre en iyi ihtimalle 50.000 AURA 3000$ desek, 119 AURA yaklaşık 7 dolar yapıyor. Tabi bunlar iyi ihtimal ama güzel ödül.
|
|
|
|
nusret30
Member
Activity: 138
Merit: 11
|
|
November 06, 2017, 01:03:01 PM |
|
Alternatif borsaların olması her daim daha iyidir en azından tekel olma zihniyeti karşısında bizlerinde alternatifi olur airdrop dağıtmalarıda tanıtım açısından artık olmazsa olmaz durumlar birisi
|
|
|
|
trollercoaster
Legendary
Activity: 1050
Merit: 1001
|
|
November 06, 2017, 01:30:59 PM |
|
Alternatif borsaların olması her daim daha iyidir en azından tekel olma zihniyeti karşısında bizlerinde alternatifi olur airdrop dağıtmalarıda tanıtım açısından artık olmazsa olmaz durumlar birisi
Tekel konusunda çok haklısın. Çünkü bir borsa ne kadar sağlam olursa olsun iş tekele bağlanınca boku çıkıyor. Zihniyet ''Bizden kalitelesi yok, o yüzden fiyat biz ne dersek odur''a dönüyor. Ki merkezsiz borsalarda anlayamadığım bir bereketlilik var proje kötü ve özensiz olsa bile ite kaka piyasaya girmeyi başarıyor.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
November 06, 2017, 02:27:42 PM |
|
Tam inceleme için vaktim olmadığından sorularımı buraya yazıcam. 1) ICO'ya katılım için herhangi bir kayıt veya whitelist tarzında birşey var mı? 2) Suply çok az neden böyle? Anladığım kadarıyla şuan işleyen bir sistemleri var.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
November 06, 2017, 04:05:43 PM |
|
Elimdeki tokenleri burdan satayım dedim de daha çoğu tokende hacim falan yok. Yeni büyük icolardan birinin tokenini hızlıca eklerse buraya hacim kayması olabilir.
|
|
|
|
Bonzai (OP)
Sr. Member
|
|
November 06, 2017, 04:08:42 PM |
|
Tam inceleme için vaktim olmadığından sorularımı buraya yazıcam. 1) ICO'ya katılım için herhangi bir kayıt veya whitelist tarzında birşey var mı? 2) Suply çok az neden böyle? Anladığım kadarıyla şuan işleyen bir sistemleri var.
Herhangi bir whitelist yok fakat takip için aşağıdaki linkten e-mailini kayıt ettirebilirsin. https://auroradao.com/membership-sale/
|
|
|
|
kpopstarme
Newbie
Activity: 32
Merit: 0
|
|
November 06, 2017, 04:24:58 PM |
|
Bi ethereum borsası daha. Zaten direk Vitalik'in desteklediği Kyber bulunuyor ethereum borsaları için, hala niye bu konu için proje çıkartıyorlar ki
|
|
|
|
Bonzai (OP)
Sr. Member
|
|
November 06, 2017, 04:58:31 PM |
|
Bi ethereum borsası daha. Zaten direk Vitalik'in desteklediği Kyber bulunuyor ethereum borsaları için, hala niye bu konu için proje çıkartıyorlar ki
Bu doğru bir bakış açısı değil. Mesela bir bakkal var bir bakkal daha niye açılıyor ki gibi bir yaklaşım bu. Kim işini daha iyi ve uygun fiyata yaparsa onu kullanırsınız. Seçenek çoğalması her zaman bizlerin yararına olur.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
November 06, 2017, 05:41:12 PM |
|
Rekabet olacak ki komisyon düşsün, bireysel kullanıcı işini daha ucuza halletsin, hatalar giderilebilsin. A101 öne geçti, Bim geride kalınca tv reklamlarına başladı ve kendini kurtarmaya çalışıyor şimdi. Rekabet ve yenilik iyidir
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
November 06, 2017, 07:25:49 PM |
|
Adamlar oturmuş, 6 ay uğraşıp mis gibi protokol yazmış. Para bile toplamadan.
|
|
|
|
|
ysakay
|
|
November 07, 2017, 12:32:41 AM |
|
Bountysine katıldım bakalım. Çeşitlilik iyidir,rekabet iyidir,sonunda tüketici kazanır
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
November 07, 2017, 12:41:49 AM |
|
Q1 2019 da margin trading planlamasını görünce heycanlandım. Kaldıraçlı işlem yapmayı seven benim gibi traderlar için merkezsiz bir proje görmek ciddi anlamda yüreğimi hoplattı. Açıkcası rakipleri var mı bu margin trading konusunda merkezsiz hiç işlem yapmadım geleneksel borsalarla işimizi görüyoruz ama yeni bir şey ortaya sundukları bir gerçek. Arayüzleri , demosunu inceledim beyendim. Ekip hakkında bilgim sıfır. Biraz daha kurcalamak lazım sanki yine de ortaya yeni bir şey koyanları takdir etmek lazım..
|
|
|
|
Dogan86
|
|
November 14, 2017, 02:24:32 PM |
|
İmzaya katıldım proje hoşuma gitti.
Ne kadar çok alternatifi olduğunun bir önemi yok hangisi başarılı olacak ve yaygın kullanılacak önemli olan o bana kalırsa.
|
Bitcoin / Ethereum / Monero
|
|
|
SRKNGL
Member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
|
|
November 14, 2017, 02:32:48 PM |
|
şu etherdeltadan bizi kurtarsınlar yeter başka birşey istemiyorum
|
|
|
|
Bonzai (OP)
Sr. Member
|
|
December 02, 2017, 04:53:49 PM |
|
Arkadaşlar DVIP satışı 1 hafta ertelendi ve 11 Aralık'ta başlayacak. Aşağıdaki linkten satışı takip edebileceksiniz. https://auroradao.com/membership-sale/ Ayrıca hazırlanan yeni siteye de göz atabilirsiniz. Hala yapımı devam ediyor : https://aurora-html.netlify.com/home/ Satış muhtemelen yeni site üzerinden olacak.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
December 02, 2017, 06:44:05 PM |
|
Kullanımı gayet güzel ayrıca işlemlerden tokende hediye ediliyor. Biraz hacim artsa daha da güzel olacak
|
|
|
|
Meteeray
|
|
December 02, 2017, 07:26:33 PM |
|
Çalışan bir sistemleri olması zaten projeyi 1-0 önde başlatıyor diğer projelere göre, merkezsiz borsaların öneminin arttığı bu dönemlerde başarılı olabileceğine inanıyorum.
|
|
|
|
valley365
|
|
December 04, 2017, 07:41:50 AM |
|
İlginç bir projeye benzer. Sadece ETH tokenleri için merkezsiz borsa yapılandırma fikri oldukça iddialı. Başarırlarsa ve sorunsuz çalıştırabilirlerse ne ala. Projeyi süründürmeden kısa sürede tamamlayabilmeleri çok önemli. Aksi durumda (Geç kalınması durumunda) Etherdelta gibi projelerin önüne geçebilmeleri imkansız olur.
|
|
|
|
|