chillchelee
Newbie
Activity: 71
Merit: 0
|
|
August 04, 2018, 07:05:41 AM |
|
Coin çıksada itibar görmeyeceğini bildikleri içindir belkide.Günlük hayatımızda bile yerli malından kaçıp yabancı mal seçmemiz bir işaret değil mi ?. Kalite yok güven yok ilgi yok kazanç yok.
|
|
|
|
Neo--
|
|
August 04, 2018, 07:53:15 AM |
|
Cevaplarınızı merak ediyorum ve bekliyorum..
Cunku bayraktar yeni coin cikartmiyor.. bunu diyene kadar keske bir proje soyleseydiniz.
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
August 04, 2018, 08:46:08 AM |
|
1000 tl'lik yaptığım yatırım bir ay içinde x1000 yapacaksa olur:) tokatçılığın dışında bence en büyük sorunumuz yerelden uzaklaşıp global hareket edememiz. "%100 yerli coin" yapılır amacı da akbil ya da köprü geçiş ücretleri için olur.
|
|
|
|
The Management
|
|
August 04, 2018, 08:52:27 AM |
|
Öncelikle iyi bir ekip olması gerek ve kripto para dünyası çok yeni bir piyasa. Yani GİRİŞİMCİ bir ekip olması gerekiyor. Bunun yanında sağlam bir yazılım diline ihtiyaç duyuluyor. Her şeyi geçtim Türkiye'de böyle bir proje yapılsa dış dünyayı bilemem ama bizim Türkler bunlar dolandırıcı diyerek kesinlikle yardım yapmazlar (biraz da haklılar sonuçta son yıllardaki olaylar vs). Yani ben 2-3 seneden önce olmaz diyorum. Çok zor malesef. Ha bi ekip çıkar paraları da vardır kimseye ihtiyaçları olmaz o zaman olabilir.
|
|
|
|
Resulbil
Jr. Member
Activity: 236
Merit: 1
|
|
August 04, 2018, 12:08:42 PM |
|
Tek başlarına dolandıramıyorlar sanırım illa bir kaç yabancı ortak lazım bu teknolojıye de para kazanmak için giriyoruz yoksa çok iyi guvendiğimizdan değil yani
|
|
|
|
bicoinsel
Newbie
Activity: 23
|
|
August 04, 2018, 01:15:10 PM |
|
Tek başlarına dolandıramıyorlar sanırım illa bir kaç yabancı ortak lazım bu teknolojıye de para kazanmak için giriyoruz yoksa çok iyi guvendiğimizdan değil yani
Herkesi Aynada Gördüğün tip mi sandın? Zihniyeti Kör fikri Kör Düşüncesi Kör kendisi Fesat Tam yobaz Ve ful Cahil düşüncen yere Batsın ''sen Girme Zaten'' Uzak Kal. Global Bir Projeden Anladığın iki kaşının arası kadar bi de utanmadan yazı yazabiliyorsun Helal olsun! Özellikle Yazdım ilk Vuran ilk scam diyen olmayın diyede rica ettim Aklın fikrin kötülemede örseleme de Koskaca Proje senin iki cümlenle Ölmez merak etme ama kendisine sunulmuş bir fırsatı böyle değerlendirerek Bu cümleleri kuran insan tam bir şeytan ikizidir. bitmeniz dileğiyle.
|
|
|
|
frekans07
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
August 04, 2018, 02:08:32 PM |
|
Açık kaynak kodlu yazılımlara dayanan kripto para birimleri, girişim yapmak isteyen her ekibe ilham kaynağı oluyor. Ancak söz konusu para birimlerinin gerçek değerlerinin olabilmesi için sağlam temele dayandırılmış projelere ihtiyacı var. Türkiyede iyi yazılımcı var ama altyapı ar-ge ve pazar olayinda bizden bi cacık olmayınca bazı şeylerin gerçekleşmesi zor oluyor.
|
|
|
|
andyge
|
|
August 04, 2018, 03:41:29 PM |
|
Nitelikli bilişimciler varken ülkede kayda değer koin projesi olmamasının sebebi bu alanda proje üretmiş olanların tamamına yakınının scam olması. ülke içinde yerli kripto para projelerine bakış açısı olumsuz.
|
|
|
|
triedra
|
|
August 04, 2018, 04:20:09 PM |
|
henüz o olgunluğa erişmedik. yabancılarda token yapıp ico siteleri kuruyor ama bizimkier o standardında altında bence. yabancılarda ico dolandırıcılığı fazla ise bizde biraz daha fazla. bu benim şahsi görüşüm. blockzincire kafa yorup da top 100 e girebilecek değil, token satıp icodan aldığım paraya bakarım hava bu.
|
|
|
|
Easx
Member
Activity: 490
Merit: 10
|
|
August 04, 2018, 05:08:49 PM |
|
%100 amerikalı, %100 çinli kaç tane coin var ki? Ayrıca belirli bir kesim yüzünden artık insanlar kaçar oldu bu sözcükten. %100 yerli ve milli yazan herşeyden uzak duruyor herkes. Yani özellikle bu işte yatırım yapacak seviyede olan insanlar. Biraz daha kalbur üstü insanlar daha profesyonel yabancı ekiplere yatırım yapıyor.
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
August 04, 2018, 06:56:32 PM |
|
Çünkü yeterli donanımda yazılımcı yok, çünkü milletiz her zaman kolay yoldan zengin olmanın peşinde ve çalışmıyor , çünkü kandırılmaya çok müsait bir topluumuz. Bu çünküler çok uzatılabilir.
|
|
|
|
qazwsx1212
Newbie
Activity: 229
|
|
August 04, 2018, 07:03:40 PM |
|
Çünkü yeterli donanımda yazılımcı yok, çünkü milletiz her zaman kolay yoldan zengin olmanın peşinde ve çalışmıyor , çünkü kandırılmaya çok müsait bir topluumuz. Bu çünküler çok uzatılabilir.
tam aynisi yazicaktim
|
|
|
|
primeer
|
|
August 04, 2018, 07:55:18 PM |
|
bırakalım bu yerli milli coin saçmalıklarını. kripto dediğiniz şey devletlerden milletlerden bağımsız küresel bir olgu. bir çok başarılı projenin takımında farklı milletlerden insanlar var öylede olmalı zaten.
|
|
|
|
temeler
|
|
August 04, 2018, 07:59:16 PM |
|
Çünkü aklımız sadece dolandırıcılığa çalıştığı için yok. 1-2 tane çıkmıştı scam çıkmıştı, Coinlere en çok yatırım yapan ülkelere arasında üst sıralardayız ancak bu kitleği değerlendirecek insanımız yok.
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
August 04, 2018, 08:22:35 PM |
|
Çünkü çıkan projeler sağlam değil milleti nasıl kandırırım ayaklarında. Ayrıca Türk projeler çıktı ama sonuç ortada.
|
|
|
|
adempostaci
|
|
August 04, 2018, 09:01:19 PM |
|
Bir ara çıkartmışlardı ama amaç kazanmak kazandırmak değilde dolandırmak olduğu için kimse yatırım yağmak istemiyor
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
August 04, 2018, 09:46:21 PM |
|
yıllardır var olan teknolojilerde %100 yerli ve milli olan neyimiz var da yeni yeni daha ülkelerin tanımaya başladığı bir teknolojide bu kadar kısa sürede bir adım atalım?
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
August 04, 2018, 10:15:06 PM |
|
Elin oglu araba yapar, ucak yapar bizimkiler teknolojiyi degil teknolojinin urununu alir onunla hava yapar. Bizde mutlaka token basar blockchain yazariz ama en az 15-20 yil sonra olur.
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
August 05, 2018, 01:45:37 AM |
|
Bizim milletin kafası kolay yoldan para kazanma ya da insanları boş sözlerle oyalayıp, sonradan arazi olma gibi çakallıklara daha çok yatkın olduğu için %100 yerli coin olmaması normal. Olsa bile ne kadar güvenilir olur, o da ayrı mevzu gerçi.
Şöyle düşünün, bizim içimizden çıkan bir proje, yol haritasına ne denli sadık kalabilir? Bence tünelin ucunda uzunca bir süre ışık yok. Dolandırılmak isteyen her türlü yolunu buluyor nasılsa. Kripto paraların ismi kirlenmesin hiç değilse.
|
|
|
|
vagos
|
|
August 06, 2018, 06:03:48 PM |
|
Turcoin çıkıp 20 milyon tl toplayarak sırra kadem basan yöneticilere sahipse yerli koin nasıl çıksın? kısa yoldan dolandır çarp kaç. %100 yerli koin olmasını beklemek uzun sürecek ve sonunda olacak ama zor bir gelişme olacak.
|
|
|
|
|