Bitcoin Forum
January 20, 2021, 07:53:19 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: captchme  (Read 327 times)
niap
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284
Merit: 250


View Profile WWW
October 25, 2017, 05:24:33 AM
 #1

Anyone here have faucet that using captchme.com in there captcha? Cool Huh Huh Huh Huh
1611129199
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611129199

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611129199
Reply with quote  #2

1611129199
Report to moderator
1611129199
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611129199

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611129199
Reply with quote  #2

1611129199
Report to moderator
1611129199
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611129199

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611129199
Reply with quote  #2

1611129199
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1611129199
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611129199

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611129199
Reply with quote  #2

1611129199
Report to moderator
1611129199
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611129199

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611129199
Reply with quote  #2

1611129199
Report to moderator
roccstar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 175
Merit: 150



View Profile
October 25, 2017, 08:48:53 AM
 #2

Why, this question? So many faucets are using that captcha.
niap
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284
Merit: 250


View Profile WWW
October 25, 2017, 10:19:14 AM
 #3

im looking for someone can teach/help me on how to integrate it to my faucet.
burky156
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 112



View Profile
October 25, 2017, 12:04:02 PM
 #4

you can use any captchas not just captchme

Mycro Jobs                                                                                                                                                 
| SIMPLY GETTING THE JOB DONE
⟩                                                                                                                                                       
                                                    ⟩⟩ Telegram ⟩⟩ Twitter ⟩⟩ Medium ⟩⟩ Github ⟩⟩ Instagram ⟩⟩ LinkedIn ⟩⟩ YouTube ⟩⟩ Facebook
StillArts
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
October 25, 2017, 01:25:33 PM
 #5

He most likely asks about the possibility of monetizing Captcha. I also care about this issue, until the bitcaptcha is launched
niap
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284
Merit: 250


View Profile WWW
October 26, 2017, 01:40:37 AM
 #6

He most likely asks about the possibility of monetizing Captcha. I also care about this issue, until the bitcaptcha is launched

yes bro, bitcaptcha still under development thats why Im looking for other alternative way to monetize captcha  Smiley
solvemedia is also an option, but the problem is the security for bot attack and tax form
xnd
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 305
Merit: 250


@DEVRAWL


View Profile
October 26, 2017, 04:40:19 AM
 #7

captchme is infinite times more unsecure than solvemedia

it can be bypassed even with imacros lol

you should use solvemedia instead (tax form is so easy to fill)

felicita
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 1031



View Profile
October 26, 2017, 06:09:14 AM
 #8

for me they sowing to many and to big ads on there cpatcha !!
and for this they give bad revene to publishers -.-


here is a PHP code example how i implemented captchMe:
Code:
require_once("libs/captchme-lib.php");
$privateKey = "84eea1c08cxxx431c680035xxxx61c2";
$authenKey = "31fb92xxx6ff111350405e51xxeda4f02be";
$publicKey = "4891b27e19edexxxxxxcb0ae2e3189b68280xxxxx45bb4ac0";
$response = captchme_verify($privateKey,$_POST["captchme_challenge_field"],$_POST["captchme_response_field"],$ip,$authenKey);

than you cna check with this if captcha was solved:
Code:
if( $response->is_valid )

to show the captcha:
Code:
    $error = null;
    $CaptchME = captchme_generate_html($publicKey, $error, $ssl, $customAttributes);

regards
zuzoovn
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 03:02:14 PM
 #9

Why, this question? So many faucets are using that captcha.

Could you please list all of those faucets?
Kema
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 100



View Profile WWW
October 27, 2017, 12:44:50 PM
 #10

Something to consider...
Bots today have no problem getting past captchas like reCaptcha or SolveMedia.
Why not use CaptchMe if you feel like it? It's not really going to make any huge difference in the end anyway.
If you want to foil bots, write your own security code with invisible traps to protect your faucet.

Now, if you can use the captchas to monetize your faucet in a clean and efficient way, awesome, just don't expect any über protection from the evil bots.
I actually like CaptchMe myself. For a while I was running BitCaptcha, that's a nice one too if you can figure out the code (not for n0obs yet, someone has yet to write a comprehensive walkthrough on incorporating the script).

Don't just short links, ezLink them!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!