|
CoinKolik
|
|
January 09, 2018, 06:05:19 PM |
|
ben şu videodaki hatunun güzel gözleri hatırına tutuyorum https://www.youtube.com/watch?v=27hxcG2emKY şaka bi yana da sosyal hesapları baya aktif sürekli bi anlaşma açıklıyorlar..coinrail borsasına girince uçtu fiyatı zaten..binance ayarında bi borsaya girince olacakları tahmin edin..ayrıca takımını bi inceleyin danışmanlarının içinde bittrex ceosu var... "aaaayy bunlar airdrop yaptı ama" ..."aaaaay bunlar ın total supply çok yeeeaa " diyen veletlerin göt oluşunu yakında göreceğiz .. hocam hatunun gozleri gozukmuyor hangi gozden bahsediyorsun allah aşkina :DD, storm fena degerlendi ve hala ucuz oldugunu dusunuyorum
|
|
|
|
zunnun
Newbie
Activity: 167
Merit: 0
|
|
January 09, 2018, 06:08:01 PM |
|
şu coinlere baştan girmek lazım ya sonradan uçuyorlar eller boş kalıyor
|
|
|
|
mstkmstk
|
|
January 09, 2018, 07:38:02 PM |
|
haklısınız baştan girmek gerekiyor.airdrop geldi bir miktar kararsız kalmıştım alıp almama konusunda şansımı deneyim dedim.şuan iyiki de yatırım yapmışım diyorum. tabiki her token için bu mümkün değil.
|
|
|
|
bitcoin_info
Member
Activity: 253
Merit: 10
|
|
January 09, 2018, 07:49:52 PM |
|
haklısınız baştan girmek gerekiyor.airdrop geldi bir miktar kararsız kalmıştım alıp almama konusunda şansımı deneyim dedim.şuan iyiki de yatırım yapmışım diyorum. tabiki her token için bu mümkün değil. bana bountyden geldi. başta bir şey etmiyordu ama şuan çok iyi ediyor
|
|
|
|
kr105
|
|
January 10, 2018, 03:22:40 AM |
|
2018 altcoin piyasası renklenmeye başladı, Storm tokeni de uzun vadeli tutulacaklar listesine ekledim, onu tut bunu tut derken bu aralar piyasaya giren tokenler nedeniyle sepet doldu taştı.
|
|
|
|
lev91
Newbie
Activity: 33
|
|
January 10, 2018, 12:21:08 PM |
|
google storeda StormPlay diye uygulamalari var. 10 Storm token biriktirdim bunlari uygalama uzerinden Storm, Ethereum yada Bitcoin olarka cuzdaniniza aktarabilirsiniz. Ama ben diyorum ki Stormlarinizi biriktirmeye devam et Storm 1$ oldugunda piyangoyu vurmus olursunuz
|
|
|
|
finbad
|
|
January 10, 2018, 05:49:26 PM |
|
Storeden indirdim deniyorum. 64 bin kişi indirmiş. Biraz biriktireyim bakalım.
|
|
|
|
|
hxres
Member
Activity: 429
Merit: 11
|
|
February 01, 2018, 10:05:44 AM |
|
İyi bir sıçrama beklediğim ve bu yüzden hold. Alacağı yeni yatırımlar ve gireceği borsalar ile güzelce yükselecek gibi duruyor.
|
|
|
|
mstkmstk
|
|
February 01, 2018, 12:15:03 PM |
|
Bildiğim kadarıyla tokenleri alamayacaksınız.Özel anahtarın sizde olduğu cüzdan gerekliydi. Borsa cüzdanlarına erc tokenler için erişim yapılmıyor.
|
|
|
|
acmrl
|
|
February 01, 2018, 12:27:40 PM |
|
beklettiğim, umut vadeden bi airdrop daha inşallah güzel getirileri olacaktır ümitliyim bundan da
|
|
|
|
mediation
Member
Activity: 364
|
|
February 01, 2018, 12:50:30 PM |
|
Storm token güzel ve kaliteli bir coin. Bana bir ay kadar öncesinde airdrop ile gelmişti sanırım o sıralar araştırma gereği duymuştum geleceğe dair güzel vaatleri olan bir coin.
|
|
|
|
|
|
ArdaDag
|
|
March 12, 2018, 07:58:43 AM |
|
Binance oylamasını kaybettiği için üzülmüştük ama borsaya giren tokenlerden biri STORM oldu.Çok iyi bir haber bu STORM için.
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
|
|
March 12, 2018, 08:46:52 AM |
|
Storm koini tebrik etmek gerek ertelemeler sonucunda ete dişe dokunur bir şeyler yaptı da binance ye girdi. Umarım yolu açık olur. Darısı diğer gelecek vaat eden koinlerin başına.
|
|
|
|
jamesawyer
|
|
March 12, 2018, 09:21:16 AM |
|
binance girdi artık x10 yaparsa sasırmayız
|
|
|
|
wesleyyy
Newbie
Activity: 36
|
|
March 12, 2018, 10:48:56 AM |
|
Cmc'de falan inceledim Ocak ayında falan 0.2 $ seviyesine falan gelmiş. Binance gibi bir borsaya girdiyse eğer, yine o seviylere gelebilir.
Bu fiyatlardan almak sizce ne kadar mantıklı? Biliyorum burada yatırım tavsiyesi verilmiyor ama.
|
|
|
|
ysakay
|
|
March 12, 2018, 11:14:02 AM |
|
Airdrobunu nasıl kaçırmışım bunun. Medium sayfasını inceledimde 4 defa bu yıl içerisinde toplam 1.000.000.000 token dağıtılacakmış. Telefondan girdiğimde mediuma tam erişim sağlayamıyorum bilgisi olan yazabilir mi holderlara mı dağıtılacak yoksa airdrop mu?
|
|
|
|
|