Bitcoin Forum
November 18, 2018, 04:37:59 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] Deep.Gold - Deep Gold Heers jouw wereld - gebouwd om eeuwig te bestaan  (Read 69 times)
sjeezman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 100


View Profile
October 27, 2017, 09:51:20 PM
 #1

_______________________________________________________________

..Join The Deep Telegram Channel..

_______________________________________________________________

..Our bounty campaign has officially started...

_______________________________________________________________

..Join Our Pre-ICO..

_______________________________________________________________


.We introduceren The Deep.

Werelds eerste virtuele wereld - een gedecentraliseerde, democratische architectuur, gebouwd om voor eeuwig te bestaan.


Gericht om een alreeds spannende set van revolutionaire tech releases te verstoren, is The Deep hier. The Deep is een nieuw ontwikkeld platform bestaande uit een virtuele wereld, bestuurd door een complete gedecentraliseerde democratie. Zijn economie is gestructureerd door de blockchain tesamen met volle gebruikers consensus.

The Deep is een gelegitimeerde crypto commoditeit ondersteund door de virtuele wereld van volledige meeslepende ervaringen ver over de menselijke fantasie. Er zal een gelimiteerd aantal Deep tokens uitgegeven worden, met geen mining beschikbaar, daardoor zijn natuurlijke zeldzame factor, wordt verwacht dat de token waarde zal exploderen, volgend in de voetstappen van andere succesvole crypto commoditeiten.

Elke Deep token representeert een 1x1 cell land, mey een gelimiteerd nummer of cells in de wereld van The Deep. Eens gebruikers Deep Tokens verkrijgen, hebben ze de mogelijkheid om waardevolle land te kopen. Volgend op de aankoop van land, The Deep API staat gebruikers toe om hun producten en services aan te bieden door hun servers direct te connecteren aan The Deep zelf. Met de onbetwiste groei van sociale en economische communiteiten, zal de vraag naar tokens volgen, wat zal resulteren in een gezonde waarde boost voor de tokenprijs.

Gearchitectureerd op een Gedelegeerde Proof-of-Stake (DPOS) technologie, gepaard met doelgerichte ontwikkelde protocol, zal The deep managing power over zijn operatie naar alle aandeelhouders voorzien.
Door het DPOS algoritme, zijn alle transacties eerlijk, secuur en meest belangrijk ook transparant.
Alsook een speciaal algoritme zal uitgezet worden om gebruikers te engageren in "dynamic saving" rondom
de wereld, omdat ze computing kracht toevoegen. Tijdens hun tijd in The Deep, hebben gebruikers de moelijkheid om met hun toegewezen tokens land te kopen, samen met een compleet onafhankelijke uitgeefbare currency langs de zijde. Met de voorraad van in-game gold tokens, krijgen de gebruikers een volledige gedecentraliseerd virtual reality ervaring, terwijl ze mogelijk zijn om zaken te doen, uitwisselen
van diensten met eindeloze mogelijkheiden in het nieuwe virtuele economische tijdperk.
Additioneel tot engineer-precisie architectuur, is The Deep een rechthoekig vormige wereld gemeten op precies 10,000 x 10,000 cells, met complete verticale hoogte van 100 cells.
De virtuele wereld of The Deep is een state of the art P2P wereld, werkend op een gedecentraliseerde, gedistribueerde opslag samen met al zijn inhoud. Kopieën van de data zijn opgeslagen op alle gebruikers machines, dat creeërt een alomtegenwoordige  bestaan  van The Deep. Gebruikmakend van blockchain-based technologie en moderne error codes, wordt alle date van de virtuele wereld altijd veilig gehouden.

Door de deugd van vrijheid, bewegen alle gebruikers vrij in de bevrijdende wereld van The Deep,door het resultaat van een ontwikkeld protocol. Zover dat realisme gaat, een open bron grafische motor met primair gebruik van primitieve is op plaats, meedragend aan het levensechte realiteit van de wereld. Virtual Reality (VR) ontwikkelingsplannen zijn op plaats en zullen een prioriteit worden om in een later stage toegevoegd te worden.

Voorbeelden van mogelijke gebruiksactiviteiten op The Deep kunnen zijn:
Digitale asset collectie
Creatieve Asset Collectie
Reclame
Bieden van verschillende services
Gokken
Gaming
Simpelweg, alles dat bijdraagt tot een gezonde virtuele economie.

Beginnend aan de start van de PRE-ico bounty programma, beloont het team van The Deep vroege adopters exclusief via BitcoinTalk, aangezien teruggeven aan de communteit een kernfilosofie is. De PRE-ICO bounty programma is al gestart. Een toaal aantal van 1% van The Deep  zal verkrijgbaar zijn binnen de BitcoinTalk community, wat neerkomt op een schatting van $48,000 US dollars met de een mogelijke schatting van x20 na een jaar. Het bounty programma zal officieel lopen tot het einde van de Pre-ICO stage.
Toegevoegd 0.1% Deep tokens zal verdeeld worden tussen de top 3 deelnemers.

Alsjeblief bespreek de bounty niet hier, maar klik hieronder.

..Bounty thread is here..
- Tijdens de PRE-ICO kan je enkel Deep tokens kopen over het Ehereum netwerk.
- De Pre-ICO hard cap is 4000 Ether, met geen soft cap.
- 30,000,000 of 100,000,000 Deep tokens zullen verkocht worden tijdens de Pre-ICO.
- De contributie periode is ongelimiteerd.
- Het is interessant om deel te nemen aan de Pre-ICO aangezien de prijs van de tokens nu veel lager zal zijn dan tijdens de ontwikkeling.
- De ICO zal starten wanneer the Deep alpha klaar is, dewelke zou zijn tijdens de zomer van 2018.
- Tijdens de ontwikkelingsfase zal het token getransfereerd worden naar onze eigen blockchain. Gebruikers krijgen de tokens een dag later nadat ze gekocht zijn.
.
Digital Goods - https://medium.com/@deepgold/digital-goods-are-we-embracing-the-world-of-virtual-assets-as-much-as-we-should-be-ee67a8e61bc5

Crypto Commodities - https://medium.com/@deepgold/crypto-commodities-an-unfamiliar-investment-opportunity-bringing-light-to-many-959de1fb2d48

Open World Games - https://medium.com/@deepgold/decline-of-the-open-world-experience-welcoming-the-era-of-decentralized-terrenes-3f8a878bace0

Decline of the Open World Experience —  https://medium.com/@deepgold/digital-goods-are-we-embracing-the-world-of-virtual-assets-as-much-as-we-should-be-ee67a8e61bc5

The Deep — A True Democracy-  https://medium.com/@deepgold/the-deep-a-true-democracy-5f07cf9f4dd

The Deep Philosophy — https://medium.com/@deepgold/the-deep-philosophy-35c4152c4e26

..Follow Us Here..

Telegram  |  Twitter  |  Deep.Gold  |  Medium  |  SteemIt 

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!