mypat3op
|
|
November 04, 2017, 06:00:00 AM |
|
Ücretsiz blog yazilari kabul ediliyor mu? Ödüle iyi ayirmislar belki destek olabilirim. Hem ilk defa icoya katilacagim. Ico + ödül benim için iyi olur
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
November 04, 2017, 06:12:50 AM Last edit: November 04, 2017, 06:41:18 AM by Matthias9515 |
|
|
|
|
|
hiburak
|
|
November 04, 2017, 02:36:52 PM |
|
chainlink merkezi olmayan bir oracle ağı. oracle network'ün ise sadece isminde oracle geçtiği için chainlink'e benzetmek doğru değil.
oracle network, içinde birtakım dapp ları içerecek olan bir noterlik, validasyon ağı.
zaten projenin eski ismi notarycoin'miş ve takımında gördüğünüz üstteki uzun liste de noterlerin listesi. noterler onaylanan işlemlerden ücret alıyor olacaklar. abd'de noterlik sertifikanız varsa siz de bu listeye dahil olabilirsiniz.
asıl gerçek takım alttaki beş kişilik r&d takımı.
|
|
|
|
MarcosCr
Member
Activity: 215
Merit: 13
|
|
November 04, 2017, 05:20:11 PM |
|
Güzel bir projeye benziyor, ekip de fena değil.
|
|
|
|
Borracha
|
|
November 05, 2017, 01:49:20 AM |
|
Yetki belgesi veren fikirler birliği falan deyince bayağı sükseli bir imaj uyandı bende. Bu proje gerçekleşirse Amerikada notere gidilmeyecek her halde sistem üzerinden belgeler sağlanacak. Bence gerçek hayatta yeri olan bir proje.
|
|
|
|
|
twiifm
|
|
November 11, 2017, 11:58:49 AM |
|
Sırf kendi blokzincir ağını yarattığı için buna katılım yapacağım sanırım, tokenlerden canımız sıkıldı artık yaratıcı projeler görmek istiyorduk. Sanırım Oracles farklılık yaratacak.
|
|
|
|
|
Arahara0230
Full Member
Activity: 200
Merit: 100
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
|
|
November 11, 2017, 12:02:57 PM |
|
Ödül seçimlerinin çok yanlış olduğunu düşünüyorum öncellikle Avrupa ve Amerika kaynaklı bir proje yürütüyorsun fakat yerel dillere yeterince önem vermiyorsun. Bu kendilerine olan güveni mi açıklıyor yoksa yanlış yürütülen bir reklam kampanyasını mı? Bilmiyorum açıkçası. Ben dilerdimki Bitcointalk'ta bir imza kampanyası oluşturulsun böylece yerel kitleye daha iyi ulaşabilirlerdi. Bug için ekstra bir kampanya oluşturulmalıydı.
|
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
November 12, 2017, 03:52:42 AM |
|
|
|
|
|
Arksun
|
|
November 12, 2017, 04:07:27 AM |
|
-snip
Hard cap düşürüldüğü için yatırım yapmayı düşünüyorum, gerçekten düşük hardcaplı projeler exchange'de listelendiğinde çok iyi kazandırıyor.
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
November 12, 2017, 04:21:43 AM |
|
-snip
Hard cap düşürüldüğü için yatırım yapmayı düşünüyorum, gerçekten düşük hardcaplı projeler exchange'de listelendiğinde çok iyi kazandırıyor. Bende seninle aynı fikirdeyim ayrıca projenin kendi zincirini oluşturacak olmasıda ekstra bir özellik. Telegram'da Ethereum zincirinden üç kat daha hızlı olduğu konuşuluyor, iyi kötü iş yapar diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Bheze
|
|
November 12, 2017, 04:45:04 AM |
|
-snip
Hard cap düşürüldüğü için yatırım yapmayı düşünüyorum, gerçekten düşük hardcaplı projeler exchange'de listelendiğinde çok iyi kazandırıyor. Bende seninle aynı fikirdeyim ayrıca projenin kendi zincirini oluşturacak olmasıda ekstra bir özellik. Telegram'da Ethereum zincirinden üç kat daha hızlı olduğu konuşuluyor, iyi kötü iş yapar diye düşünüyorum. Gerek tasarım, gerek ekibin kalabalıklığından dolayı projenin tutacağını düşünüyorum ayrıca ekibin hard capı düşürmesi yerinde olmuş. Şu anki hard cap ile proje borsada her türlü değerlenecektir.
|
|
|
|
BitSharke135
|
|
November 12, 2017, 06:30:03 AM |
|
hardcap'ın düştüğü iyi olmuş, yatırımcısına kazandırır gibi belki ön-satışa katılırım.
|
|
|
|
Borracha
|
|
November 12, 2017, 09:53:06 AM |
|
Son zamanlarda kendi altyapısını kullanan güzel ve nadir projelerden biri ayrıca hard cap fıstık gibi.
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
November 12, 2017, 10:40:39 AM |
|
Son zamanlarda kendi altyapısını kullanan güzel ve nadir projelerden biri ayrıca hard cap fıstık gibi.
Katılıyorum, en azından ödül programlarına katılmakta fayda var.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
November 12, 2017, 10:59:22 AM |
|
Vallahi samimi söylüyorum içimden yatırım yapmak geçiyor. Bu hardcapı çok seviyorum, düşük bir hardcap, kendi zincirleri üzerinde çalışıyorlar. Benim için iyi proje.
|
|
|
|
usmanaga
|
|
November 12, 2017, 11:03:16 AM |
|
hardcap miktarı düşük geldi açıksaçı. aslında düşük değil ama ico balonundaki fahiş hardcap sınırlarının yanında düşük yani. projede güzel hardcap yapabilir.
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
November 15, 2017, 08:11:29 AM |
|