benim bahsetiğim bunun gayet norlammeştirilmesi sadece filimlerde olandan bahsetmedim burda farkındaysan toplumları genel oalrak değiştirmeye çalışıyolar dedim ki trump örneğinide bu yüzden verdim . ve bu olayı kurgunun bir tekniğiyle sadece açıklayamasın arkadaşım bu şekilde bakma sadece olaya ve bana etiğin hakaretleri de aynen sana iletiyorum karakterini ortaya koymuşsun açıkçası. konuya tekrar gelicek olursak dağıtıp post kasmaya çalışmasın umarım bidaha küfür içerikli mesajlarınla ben bukadar çok gösterilen bir olayın bak herkez böyle yapıyo bu yüzden bu gayet normal bak ülke başkanı bile böyle diye medya tarafından rolmodel gösterilmesinden bahsediyorum . belki insanlar farkında değil ama bunalr hep piskolojik olarak insanların beynine giriyo . bundan behsediyorum düşümcemede katılmayabilirsin tabiki ama saldırıda bulunup durmana anlam veremedim doğrusu
senin rol modelini sikerim amın evladı , sen görüyon ensestleri bi tek o kadar çok
sanat filmleri var
suç filmleri var
macera filmleri var
aşk filmleri var
savaş filmleri var
tarih filmleri var
bilim kurgu var
bir ton kategori var , bir ton dizi var
böyle bir kalabalıkta denk geldiğin oranda ensest makul düzey
ne var amına koyyım ? bi game of thronesda jamie bacısını sikiyo
ee ? hadi 3-4 tane daha sayabildik
lan milyon tane filmin dizinin 20 30 tanesinde ensest dokusu olsun
saçma sapan hareketler yapmayın amına koyyım
bi ton da suç filmi var , suçu mu normalleştirmeye çalışıyolar ? tarantino adam kesmeyi mi şeyapacak sana
olm şöyle akit gazetesi başlıklarıyla yaşamayın hayatınızı amına koyıym , ananı nihat doğan siksin senin . kes sesini otur yerine , orospu çocuğu post sayısı 400e dayanmış , daha post kasması mı kalmış bunun beynini siktiğimin salağı , post kasan adam 1 cümle yazar , iki paragraf anana sövüyorum , kes sesini siktir git nihat doğan dinle , aç akitini oku , anana medine hurması sokarım senin , başım çatlıyo uyuycam , uyanınca bi göreyim seni buralarda , duvardan duvara vurur amına koyarım senin