Bitcoin Forum
January 17, 2018, 10:49:34 PM *
News: Electrum users must upgrade to 3.0.5 if they haven't already. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Need Help With My Mining Code! Please read  (Read 110 times)
MyTipTopShop
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 133



View Profile
November 04, 2017, 08:20:27 AM
 #1

Hello

I have a nvidia graphics card so i am using ccminer it says i am mining at 240 kh/s but can i mine faster?

Image: https://gyazo.com/a885cf67c846a2defaa8d8f07f436348

My Config: ccminer-x64-75.exe -a scrypt -o stratum+tcp://cryptohub.online:3026 -u removed --plimit=90 --max-log-rate=60

Whats wrong with my code and how do i make it mine better?

Thanks
1516229374
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516229374

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516229374
Reply with quote  #2

1516229374
Report to moderator
1516229374
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516229374

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516229374
Reply with quote  #2

1516229374
Report to moderator
1516229374
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516229374

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516229374
Reply with quote  #2

1516229374
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
0xcosmos
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
November 04, 2017, 03:39:26 PM
 #2

which gpu are you using?
why mining coin with scrypt algo?

▀    ★★★ INTENSE COIN ★★★ 
┊┈ BLOCKCHAIN BACKED DECENTRALISED P2P VPN ┊┈
█ █  Medium Twitter Slack Discord RedditFacebook Whitepaper Bitcointalk Ann  █ █ 
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!