|
xCoinFactory
Member
Activity: 106
Merit: 23
|
|
November 09, 2017, 03:43:47 PM |
|
Незважаючи на всі доводи, Segwit2X живийЗаяви про смерть 2X сильно перебільшені. З таким висловлюванням виступила маловідома майнінгова група Bitpico. У яскравому повідомленні, яке поширювалося по електронній пошті, представник Bitpico стверджував, що контролює 30% хешрейту мережі і незалежно ні від чого вони здійснять форк B2X. Читати далі...
|
|
|
|
|
sla1925
|
|
November 09, 2017, 06:46:21 PM |
|
Заяви про смерть 2X сильно перебільшені. З таким висловлюванням виступила маловідома майнінгова група Bitpico. У яскравому повідомленні, яке поширювалося по електронній пошті, представник Bitpico стверджував, що контролює 30% хешрейту мережі і незалежно ні від чого вони здійснять форк B2X.
Ключові слова: "маловідома" і "стверджував". Тобто, якісь незрозумілі люди роблять якісь незрозумілі заяви. Та і 30% - не так вже й багато.
|
|
|
|
vizerkharkiv
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
November 09, 2017, 08:17:49 PM |
|
Заяви про смерть 2X сильно перебільшені. З таким висловлюванням виступила маловідома майнінгова група Bitpico. У яскравому повідомленні, яке поширювалося по електронній пошті, представник Bitpico стверджував, що контролює 30% хешрейту мережі і незалежно ні від чого вони здійснять форк B2X.
Ключові слова: "маловідома" і "стверджував". Тобто, якісь незрозумілі люди роблять якісь незрозумілі заяви. Та і 30% - не так вже й багато. Ну по факту отменили, биток потрясло маленько) а альты полезли потихоньку наконец то)
|
|
|
|
Vasul17
Member
Activity: 70
Merit: 10
|
|
November 09, 2017, 09:42:47 PM |
|
В Україні можновладцям вигідно тримати статус бітка у невизначеності, таким чином його не потрібно декларувати. Офіційно бітка немає, а неофіційно вже багато можновладців перекачують свої непосильно нажиті гроші в біток і тішаться. Якось так...
|
|
|
|
buharikx31
Sr. Member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
|
|
November 09, 2017, 10:29:11 PM |
|
Курс Bitcoin оновив рекорд Курс Bitcoin вчора ввечері перевищив історичну позначку в $ 7,8 тис на новинах про відмову від запланованого раніше внесення зміни в програмний код валюти – хардфорку, відомого як SegWit2x https://news.finance.ua/ua/news/-/414335/kurs-bitcoin-onovyv-rekord
|
|
|
|
sla1925
|
|
November 10, 2017, 07:02:12 AM |
|
В Україні можновладцям вигідно тримати статус бітка у невизначеності, таким чином його не потрібно декларувати. Офіційно бітка немає, а неофіційно вже багато можновладців перекачують свої непосильно нажиті гроші в біток і тішаться. Якось так...
В багатьох країнах світу статус біткоіна невизначений. Але не тому, що хтось щось хоче вкрасти чи сховати, а тому, що досі незрозуміло, що воно таке. Більш того, деякі наші можновладці спокійно декларують біткоін. То не є проблема. Інша справа - розмови про оподаткування біткоіна. Особисто я проти, бо біткоін - то не гроші. Оподатковувати можна доходи з продажу біткоіна за зрозумілі всім нам гроші, як то гривні, наприклад. А поки біткоін - то лише якийсь електронний запис в якійсь базі даних, то і оподатковувати нічого.
|
|
|
|
Nadia_l
|
|
November 10, 2017, 07:53:22 AM |
|
Більше того, тримаючи статус криптовалют у невизначеності можновладці не тільки роблять собі карт бланш у виведенні та приховуванні своїх статків але й дають такий собі меседж деяким правоохоронним органам щодо можливого влаштовування незаконних операцій у відношенні до майнінгу та операцій з обміну крипти(( В сусідній Польщі можна офіційно обміняти крипту на фіат, а сплативши 13% податку спокійно декларувати відповідні фіат кошти, але нашому керівництву такі кошти на поповнення бюджету схоже не потрібні)
|
|
|
|
sla1925
|
|
November 10, 2017, 08:04:08 AM |
|
В сусідній Польщі можна офіційно обміняти крипту на фіат, а сплативши 13% податку спокійно декларувати відповідні фіат кошти, але нашому керівництву такі кошти на поповнення бюджету схоже не потрібні)
В Україні теж можна задекларувати свої доходи за неосновним місцем роботи і сплатити з них 19,5% податку. Чи щось заважає?
|
|
|
|
1tank1
|
|
November 10, 2017, 10:21:54 AM |
|
Якщо ви працюєте не офіційно то вперед а якщо я працюю офіційно з мене і так аналог знімають хочу я цього чи ні.
|
|
|
|
xCoinFactory
Member
Activity: 106
Merit: 23
|
|
November 10, 2017, 11:36:27 AM |
|
Оголошена дата запуску Bitcoin GoldРозробники Bitcoin Gold офіційно повідомила дату і час запуску основної мережі проекту. Відбудеться це в неділю, 12 листопада, о 07:00 UTC (10:00 за Києвом). Читати далі...
|
|
|
|
sla1925
|
|
November 10, 2017, 11:40:03 AM |
|
Якщо ви працюєте не офіційно то вперед а якщо я працюю офіційно з мене і так аналог знімають хочу я цього чи ні.
Вибачте, не бачу зв'язку. Якщо ви працюєте офіційно, це ніяк не заважає вам мати додаткові джерела доходу і платити з них прибутковий податок.
|
|
|
|
kazanzhy
Newbie
Activity: 13
Merit: 0
|
|
November 10, 2017, 02:07:54 PM |
|
Вибачте, не бачу зв'язку. Якщо ви працюєте офіційно, це ніяк не заважає вам мати додаткові джерела доходу і платити з них прибутковий податок.
Чи правильно я розумію, що можна не порушувати закон, якщо платити податки? Не знаєте, для цього треба відкримати СПД, чи ні?
|
|
|
|
Flodner
|
|
November 10, 2017, 02:17:49 PM |
|
Я так розумію, що якщо є ФОП (СПД) і 5% то можна виводячи, наприклад, гроші з біткойна (чи іншої криптовалюти) на картку - сплатити цей відсоток і все
|
|
|
|
sla1925
|
|
November 10, 2017, 03:12:35 PM |
|
Чи правильно я розумію, що можна не порушувати закон, якщо платити податки? Не знаєте, для цього треба відкримати СПД, чи ні?
Якщо ви збираєтесь вести підриємницьку діяльність на постійній основі, то треба щось реєструвати. Якщо ж це випадковий заробіток, то можна нічого не реєструвати, подати річну декларацію про доходи, сплатити 19,5% податку. І це буде по закону.
|
|
|
|
|
|
|
1jaffa1
|
|
November 10, 2017, 10:20:54 PM |
|
А что вообще на таких мероприятиях бывает, просто никогда не ходил на такое. Кстати да и хардфорк отменился так что уже и нет повода. Я так понимаю что мероприятие всё равно пройдет ли нет?
|
|
|
|
|