|
Niveus
|
|
December 03, 2017, 12:25:41 PM |
|
модератори потрібні монети, роздані всім членам А добровольці? Не розумію, навіщо ще якісь напівживі форуми, коли є Btalk?
|
|
|
|
IgorStr
Member
Activity: 377
Merit: 11
|
|
December 03, 2017, 02:02:36 PM |
|
Хлопцы, сейчас кто что майнит здесь?
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 03, 2017, 04:13:33 PM |
|
Не розумію, навіщо ще якісь напівживі форуми, коли є Btalk? Я подивився, і я вже був зареєстрованим на ALTCOINSTALKS - раджу і Вам зареєструватись Цікавий форум, там багато тем, не варто робити порівняння з цим форумом. До речі там зробили українську гілку і я там тепер модератор )) Можемо розвивати багато тем там, мені головний модератор написав, що якщо буде багато трафіку то українську гілку винесуть на головну сторінку. Українська гілка - ось http://www.altcoinstalks.com/index.php?board=68.0Оскільки тут ще довго до створення української гілки - пропоную всім хто має час/інтерес на спілкування - спілкуватись там
|
|
|
|
yurimir
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
|
|
December 03, 2017, 05:27:17 PM |
|
Перші в світі Биткойн мільярдериНими виявилися брати Тайлер і Кемерон Уінклвосс. У 2008 році вони отримали $ 65 млн від Марка Цукерберга, якого звинуватили в крадіжці ідеї Facebook. Через кілька років вони купили на частину цих грошей біткойниБрати-близнюки Тайлер і Кемерон Уінклвосс, які звинувачували Марка Цукерберга в тому, що він вкрав у них ідею Facebook, виявилися «першими в світі» біткойновими мільярдерами, пише британська газета The Telegraph. Причому Уінклвосс купили біткойни на гроші, виграні у Цукерберга в суді. У 2008 році він виплатив їм $ 65 млн в рамках мирової угоди, а в 2013 році вони купили кріптолювалюту на $ 11 млн, коли один біткойн коштував $ 120. За даними Telegraph, на той момент вони були володарями «приблизно 1% всіх біткойнов в світі». «Вважається, що це перший мільярд, зароблений на кріптовалютних інвестиціях, знаковий момент для спірного активу», - пише The Telegraph.Їх стан оцінюється приблизно в 100 тис. Біткойнів. Минулого тижня криптовалюта пробила позначку $ 10 тис. Як зазначає газета, близнюки Уінклвосс не зупинилися на покупці біткойнів - вони відкрили власну онлайн-біржу і венчурний фонд. «Ми ніколи не продавали біткойн, ми вклалися на довгі роки», - говорив Кемерон Уінклвосс в 2015 році. https://bitnovosti.com/2017/12/03/pervye-v-mire-bitkojn-milliardery/
|
|
|
|
miaplacidus
Member
Activity: 74
Merit: 10
|
|
December 03, 2017, 11:26:06 PM |
|
Не розумію, навіщо ще якісь напівживі форуми, коли є Btalk? А є ще https://altcointalk.io/ Він зовсім мертвий
|
|
|
|
Niveus
|
|
December 03, 2017, 11:53:10 PM |
|
Нам треба посилено розвивати цей топ. Можливо, з часом, відділимося у окрему гілку
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 04, 2017, 09:41:33 AM |
|
Нам треба посилено розвивати цей топ. Можливо, з часом, відділимося у окрему гілку Це вже обговорювали багато разів, дехто писав модераторам. Але ніхто так і не сказав - скільки треба сторінок, щоб звернули увагу? Звісно щоб розвивати цей топ, я й заходжу сюди досить часто. Якщо ще буде більше тих, хто постить новини - то скоро й дійдемо до 1000 сторінок))
|
|
|
|
BOBALLEX
Newbie
Activity: 75
Merit: 0
|
|
December 04, 2017, 10:17:20 AM |
|
Доброго дня, хтось чув за youtube coin?
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 04, 2017, 03:31:19 PM |
|
Доброго дня, хтось чув за youtube coin?
Я нічого не чув, але є цілий ряд проектів-альтернатив ютубу на блокчейні В принципі працює вже Dtube який безпосередньо пов'язаний з соц мережею Steemit Але останнім часом коли пробував завантажити щось туди - то він дуже сильно глючив. Щодо інших проектів то Flixxo нещодавно завершив ICO Freedom Streaming зараз проводять ІСО І напевне ще є подібні проекти
|
|
|
|
|
|
miaplacidus
Member
Activity: 74
Merit: 10
|
|
December 04, 2017, 07:02:38 PM |
|
Я так розумію, що кожен новачок підіймає тему відокремлення гілки. Соромно, що і я наступив на тіж граблі Прошу вибачення у ком'юніті
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 04, 2017, 07:30:41 PM |
|
Нічого, та й взагалі важко уявити тут комп'юніті, яке має лише 1 гілку, частину постів займають перепости з сайтів новин та різні анонси. Таке питання - це просто свідчення необхідності існування українського форуму тут Я почекаю, десь скоро має рівень оновитись до Senior Member - і буду писати модератором Поки що ж, справді треба активніше тут дописувати - щоб було більше сторінок в гілці
|
|
|
|
seshe
Newbie
Activity: 5
|
|
December 04, 2017, 07:50:53 PM |
|
Щось пропозиція зараз перевищує попит, і карбованець впевнено падає в ціні Рано я закупився, треба було ще почекати
|
|
|
|
xCoinFactory
Member
Activity: 106
Merit: 23
|
|
December 04, 2017, 08:08:08 PM |
|
Діаманти, платина, срібло та інші форки BitcoinСлідом за відносно успішними Bitcoin Cash і Bitcoin Gold. в грудні власники Bitcoin можуть отримати ще цілих п'ять нових форків. Ф'ючерси форку Bitcoin Diamond, про який ми вже писали, зараз торгуються за ціною близько $ 50. Новина про майбутні форки з'явилася в Твіттері в четвер. Super Bitcoin повинен з'явитися 15 грудня на блоці 498888, в той час як Bitcoin Platinum і форк з чудернацькою назвою Bitcoin Uranium отримають свої блоки 23 і 31 грудня відповідно. Знімок блоку останнього поки невідомий, як і блок ще одного форку, Bitcoin Silver. Крім цього, на 501407-му блоці намічений форк Bitcoin Cash Plus. Читати далі
|
|
|
|
JackFast
Newbie
Activity: 39
|
|
December 04, 2017, 08:49:40 PM |
|
Багато потужностей потрібно для майнінга цього карбованці? На звичайних компах є сенс ставити ?? Хтось може підказати ?
На i7 может и будешь в + майнить, а так бери любую видеокарту от 1050 или 960, например и будешь в + относительно света майнить. Cryptonight сейчас все же больше на картах майнят, хоть он и планировался для процов
|
|
|
|
yurimir
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
|
|
December 04, 2017, 10:17:28 PM |
|
CBOE отримує дозвіл CFTC щодо лістингу ф'ючерсів на біткойнЧиказька опціонна біржа (CBOE) отримала схвалення від Комісії з торгівлі товарними ф'ючерсами США (CFTC) для включення біткойна до списку біржових ф'ючерсних контрактів на її торговій платформі. CBOE оголосила в п'ятницю, що отримала схвалення від CFTC, щоб пропонувати біткойн-ф'ючерси на CFE, її спеціальній ф'ючерсній біржі. Ф'ючерси торгуватимуться під тикером XBT, а дата запуску буде оголошена після періоду перевірки регуляторами. Це оголошення від CBOE з’явилося того ж дня, коли найбільша у світі ф’ючерсна біржа, яка також розміщена у Чикаго, отримала схвалення CFTC і оголосила про конкретну дату початку почати торги ф'ючерсами на біткойн – 18 грудня. Також повідомлялося, що й Nasdaq планує додати біткойн-контракти на свою ф'ючерсну біржу протягом наступного року. Зважаючи на те, що прийняття біржових ф'ючерсних контрактів також є дуже суперечливим у деяких секторах інвестиційного сектору, CFTC випустила заяву, в якій пояснюється, що комісія вимагає, щоб біржі домовились про "значні покращення", спрямовані на захист споживачів та запобіганню значній волатильності ринків. Біткойн, віртуальна валюта, є товаром, який не схожий на будь-що інше, з чим Комісії раніше доводилося мати справу. У результаті ми провели широкі обговорення з біржами щодо пропонованих контрактів, а CME, CFE та Cantor погодилися на значні покращення для захисту клієнтів та підтримки впорядкованості ринків.- сказав голова CFTC Крістофер Джанкарло (Christopher Giancarlo). http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1365-cboe-otrimu%D1%94-dozv%D1%96l-cftc-shhodo-l%D1%96stingu-f'juchers%D1%96v-na-b%D1%96tkojn
|
|
|
|
1tank1
|
|
December 05, 2017, 05:20:49 AM |
|
Нічого, та й взагалі важко уявити тут комп'юніті, яке має лише 1 гілку, частину постів займають перепости з сайтів новин та різні анонси. Таке питання - це просто свідчення необхідності існування українського форуму тут Я почекаю, десь скоро має рівень оновитись до Senior Member - і буду писати модератором Поки що ж, справді треба активніше тут дописувати - щоб було більше сторінок в гілці
Цілком с тобою з гідний треба українську гілку виводити на інший рівень щоб свої під теми були я вчора загодив так українська гілка була перша в списку а сьогодні опустилася на третьому місці.
|
|
|
|
Dimas245
|
|
December 05, 2017, 06:52:08 AM |
|
Цілком с тобою з гідний треба українську гілку виводити на інший рівень щоб свої під теми були я вчора загодив так українська гілка була перша в списку а сьогодні опустилася на третьому місці. Я також дотримуюсь вашої думки! На мою думку багато людей з України сидять на російськомовній гілці форума.
|
|
|
|
|