|
Alexx11
Member
Activity: 77
Merit: 10
|
|
December 15, 2017, 09:39:27 AM |
|
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 15, 2017, 01:05:31 PM |
|
Перекличка) Хто сьогодні на конференції в Києві? (Нам же треба більше постів в цьому розділі - тому хай відпишуть всі )) Як враження? Як на мене досить цікаво, Києв і справді одна з найважливіших криптовалютних столиць!
|
|
|
|
|
BSAlex
Member
Activity: 239
|
|
December 15, 2017, 09:31:00 PM |
|
Хто займається в Україні виготовленням сувенірних біткоїнів для cold storage? Може бути гарним подарунком у сезон який починається вже наступного тижня :-) Також цікаво чи є варіант "суперстійкого" виготовлення - наприклад, жаростійкого на стійкому до корозії металі.
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 15, 2017, 09:33:00 PM |
|
Our team is growing! We are working on our ICO campaign and looking forward to new teammates, campaign assistants, and advisors.
It would be good if you can provide more details, as such post looks very general It's not even understandable why you post it specifically in this thread, or may be you are copy/pasting it everywhere. You can post job post on related sites
|
|
|
|
btcfrmcom
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
December 16, 2017, 02:48:13 PM |
|
guys in ukraine where we can deposit money and buy? otkuda mojna dengi deposit i kupit btc ? ya hachu kupit i v turtsii otpravit. u nas ne dewevli? pomagete menya?
|
|
|
|
|
vas77yl
Jr. Member
Activity: 33
Merit: 1
|
|
December 17, 2017, 01:20:47 PM |
|
Привіт усім. Друг розказував, що на форумі дістав бан за постійну участь у аірдропах. Чи може таке бути, і чи можна потім зняти бан, хто що порадить? І якщо є бан то це назавжди? Хто що знає, порадьте. Я також новачок на форумі і не хочу передчасно заробити бан...
|
|
|
|
Fartovy
|
|
December 17, 2017, 09:09:21 PM |
|
Як пройти верифiкацiю на Bittrex з украiнським паспортом (не закордонним)? Менi пише unsupported document. Прав з латинськими лiтерами чи закордонного паспорта не маю... Що робити, хто порадить?
|
|
|
|
negeroy
Legendary
Activity: 1148
Merit: 1051
|
|
December 17, 2017, 09:17:11 PM |
|
Привіт усім. Друг розказував, що на форумі дістав бан за постійну участь у аірдропах. Чи може таке бути, і чи можна потім зняти бан, хто що порадить? І якщо є бан то це назавжди? Хто що знає, порадьте. Я також новачок на форумі і не хочу передчасно заробити бан...
За постійну участь у аірдропах наврядчи можна отримати бан, якщо звісно не постити усіляку хуйню та звіти про виконані умови, краще це робити у особисті повідомлення менеджерів компанії, бан є і назавжди і двохтижневий, якщо назавжди то пиздець, якщо двохтижневий то протягом двох тижнів не можно постити нічого і відправляти повідомлення нікому, ні з забаненого аку ні з будь-яких інших, якщо дізнаються то отримаєте на усі банан на віки-віків
|
|
|
|
|
Alexx11
Member
Activity: 77
|
|
December 18, 2017, 08:17:51 AM |
|
|
|
|
|
vas77yl
Jr. Member
|
|
December 18, 2017, 11:04:05 AM |
|
В мене також бац заблокований профіль на Бітрекс, зробив заграв паспорт і пройшов верифікацію за 5хв. Раджу зробити паспорт, так буде скоріше чи писати в підтримку.
|
|
|
|
sla1925
|
|
December 18, 2017, 12:46:09 PM |
|
знову шось шукають шакали ...(((
Та зрозуміло що, гроші. Більш ні на що вони, на жаль, не здатні.
|
|
|
|
drdos
Newbie
Activity: 9
Merit: 0
|
|
December 18, 2017, 12:55:17 PM |
|
Усіх вітаю та маю таке запитання: як в Україні купити біток долларовою карткою Привату? Вже другий тиждень не можу нічого путящого знайти. На півтисячи 2 тижні тому взяв через Куну з подвійним обміном долар-гривня-біток, Куна ОК в плані працездатності та швидкості, але оті відсотки з подвійними/потрійними обмінами їбав я в рота. На Advcash та Yobit чекаю авторизації (або чогось не розумію). Порадьте щось швидке, зручне та без переплат, будь-ласка
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 18, 2017, 01:32:00 PM |
|
За постійну участь у аірдропах наврядчи можна отримати бан, якщо звісно не постити усіляку хуйню та звіти про виконані умови, краще це робити у особисті повідомлення менеджерів компанії, бан є і назавжди і двохтижневий, якщо назавжди то пиздець, якщо двохтижневий то протягом двох тижнів не можно постити нічого і відправляти повідомлення нікому, ні з забаненого аку ні з будь-яких інших, якщо дізнаються то отримаєте на усі банан на віки-віків Я думаю напевне він постив "Joined" та "Thanks" або номер свого гаманця. Я теж зустрічав, що за таке можна отримати бан. Щодо звіти - то іноді в деяких баунті-кампаніях це обов'язково, не знаю чи можна це уникнути. Якщо він був новачок - то не так шкода акаунта, можна зареєструвати заново
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
|
December 18, 2017, 02:18:55 PM |
|
Усіх вітаю та маю таке запитання: як в Україні купити біток долларовою карткою Привату? Вже другий тиждень не можу нічого путящого знайти. На півтисячи 2 тижні тому взяв через Куну з подвійним обміном долар-гривня-біток, Куна ОК в плані працездатності та швидкості, але оті відсотки з подвійними/потрійними обмінами їбав я в рота. На Advcash та Yobit чекаю авторизації (або чогось не розумію). Порадьте щось швидке, зручне та без переплат, будь-ласка
localbitcoins.com
|
|
|
|
BSAlex
Member
Activity: 239
|
|
December 18, 2017, 03:06:37 PM |
|
localbitcoins.com Певно спочатку доведеться зняти $ з картки ? А тоді, як у давньому анекдоті, задача зводиться до класичної ;-)
|
|
|
|
vas77yl
Jr. Member
|
|
December 18, 2017, 03:13:06 PM |
|