drdos
Newbie
Activity: 9
Merit: 0
|
|
December 24, 2017, 04:39:37 PM |
|
Хто щось порадить щодо завтрашнього чи післязавтрашнього чергового Segwit`у? Промайнули десь у підписках поради, хотів відкласти, щоб потім прискіпливо прочитати, і загубив Ніби там щось щодо гаманця, щоб 1) на біржі 2) але був доступ до приватних ключей, бо тоді і тільки тоді нарахують "паралельний" біток теж. Я свої сатошики з Куни вивів, на ній загубив Биткоїн-кеш, вони нараховували всім, здається. А гаманець тримаю на Mycelium, тож нічого з остатніх форків не отримав
|
|
|
|
miaplacidus
Member
Activity: 74
Merit: 10
|
|
December 24, 2017, 05:59:08 PM |
|
лі, той ще пройдисвіт, мабуть щось вже замислив падло Може перед святами фіксує прибутки? Я не слідкую за Лайтом, але ця новина може трохи його здешевити
|
|
|
|
korvd
Member
Activity: 194
Merit: 11
|
|
December 25, 2017, 02:03:20 AM |
|
Первая легальная централизованная криптовалютная биржа с возможностью легального ввода и вывода фиатных средств, созданная в Таможенном союзе. Официальный сайт: exrate.by Телеграмм канал: https://t.me/exratebyА в чем ее легальность заключена? Как-то оформлена юридически?
|
|
|
|
Virtonomics
|
|
December 25, 2017, 08:47:30 AM |
|
Virtonomics - це бізнес-стратегія, заснована на реальній світовій економіці. Гра існує на ринку понад 10 років з величезним балом окремих гравців та бізнес-клієнтів (2 мільйони зареєстрованих користувачів по всьому світу), постійним потоком нових клієнтів та найвищою позицією в пошуку Google. Завдяки швидкому поширенню технології блокчейнів, Virtonomics представляє нове вимірювання стратегічного ігрового досвіду - криптовалюта Virtonomics! Гра спрямована на тих користувачів, які мають мало досвіду роботи з блокчінцем та криптовалютою або практично не мають ніякого досвіду, але мають набагато кращі знання про те, як діти працюють та набагато краще розуміють, як розвивати свої віртуальні проекти. Дуже мало венчурного видобутку, оскільки воно передбачає великі рахунки за технічне обслуговування та багато спеціалізованих знань. Віртономія залишає блоку мінералів для професіоналів та вводить нову концепцію "копання" як активність, яку може зробити широка громадськість. Копання генерує токени та нагороджує їх людям за результатами їх діяльності. Сутність концепції та платформи Віртономії можна підсумувати за допомогою простої формули: КРИПТОВАЛЮТА = БЛОКУВАННЯ + РЕЗУЛЬТАТИ НАПРЯМИХ ЛЮДСЬКИХ ДІЯЛЬНОСТЕЙ, ПІДЗНАЧЕНО І СПОЖИВЧИМ до великої кількості людей Як це працює? Користувачі створюють і розширюють свої віртуальні компанії та заробляють криптовалюту за допомогою копання. У процесі копання виробляється спеціальне «паливо» - називається Virts. Для копання гравців потрібні спеціальні ігрові інструменти, такі як віртуальні міни, що видобутку природних ресурсів, віртуальні гірничодобувні господарства, віртуальні електростанції тощо. Вони можуть бути придбані для токенів VIC. Користувач може конвертувати кожні 100 Virts, зароблених в економічному симуляторі, в один VICoin (VIC), а потім вивести його з гри на зовнішній ринок. Однак гравці не зобов'язані купувати ігрові активи. Це лише поскорить процес, але проект передбачає, що гравці можуть почати грати без будь-яких вкладень з їхнього боку, і вони можуть заробити багато «палива», просто зробивши віртуальний бізнес успішним. Основна конкурентна перевага крипто-віртономіки полягає в тому, що вона стосується широкої громадськості з базовим розумінням блоків і гірничих виробок. Таким чином, будучи новим виміром добре розвиненої гри, він може використовувати свій поточний пул гравців як базу для нової гри. Більше того, мало сумніву, що проект приверне увагу широкої публіки завдяки простоті та доступності для тих, хто мало знає про виробництво криптовалюти. Віртономія дає новий вимір процесу видобутку і робить VICoin масовою криптовалютою. Натисніть тут: https://virtonomics.io
|
|
|
|
drdos
Newbie
Activity: 9
|
|
December 25, 2017, 09:47:19 AM |
|
Virtonomics - це бізнес-стратегія, заснована на реальній світовій економіці.
VICoin, заснована на розвитку альтернативній віртуальній экономіці Ну тобто, хтось буде працювати за ВІРТУАЛЬНІ "квиточки", а хтось отримувати реальні гроші Але я вкочуюсь, бо 1) Майнінг дійсно став і неприбутковим, і майже недосяжним технічно (фото_китайскої_майнінгфабрики.жпг) 2) Треба когнитивні схеми мозку розширити. Граючись — найкраще
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 25, 2017, 11:29:20 AM |
|
Ну вкотись) А я пропущу) По-перше це ще один московський проект, зараз стільки ІСО та стільки криптовалют - що немає куди більше вкотитись? )) По-друге не побачив тут нічого оригінального, чим це наприклад краще за соц-мережу Стіміт де можна "копати" криптовалюту постами, і до речі ціна цієї криптовалюти також зростає, та довкола неї вже є своя економіка По-друге криптовалюта зі схожим ім'я вже існує https://coinmarketcap.com/currencies/virtualcoinМожна було б бути більш оригінальним
|
|
|
|
kazanzhy
Newbie
Activity: 13
|
|
December 25, 2017, 01:47:15 PM |
|
В FB увидел рекламу "бесплатный семинар в Одессе по заработку на криптовалютах" Если кому не на что потратить вечер среды, то регистрация в ФБ https://www.facebook.com/cbtcenter/Сама контора прочно связана с, когда-то "известным" в Одессе форекс-брокером, TeleTrade.
|
|
|
|
zvon4ik
|
|
December 25, 2017, 06:04:19 PM |
|
|
|
|
|
Sexyseller
Jr. Member
Activity: 52
|
|
December 26, 2017, 12:57:23 AM |
|
https://www.paxux.com підтверджено Наша компанія розташована в Лас-Вегасі Вони пропонують 3 послуги, а) Розповсюдження прес-релізів до 500 000 новин (Forbes, Fox, ABC, Coindesk, Cointelegraph ...) б) Формування бізнесу, будь-який іноземець може отримати нам фірму, не подорожуючи в США. C) Іко консультаційні та маркетингові послуги з їх базовою ціною 5Btc, ваш ico (веб-сайт, довідковий матеріал та ann буде перекладено на 30 мов, повне розповсюдження прес-релізу в 210+ країнах та старший менеджер за головами, щоб керувати вашим ICO на цьому форумі. Якщо ви виберете свій остаточний пакет свого 8 BTC, то ви будете мати повні маркетингові послуги для вашого ico (юридичний, маркетинг, реклама, переклад) і авторитетного менеджера заохочень, щоб керувати вашими програмами на цьому форумі.
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 26, 2017, 08:58:06 AM |
|
Кумедно, коли хтось намагається продати свої маркетингові сервіси і навіть не думає трохи виправити переклад з гугл-транслейту (до речі переклад ще досить нормальний, напевне з російської перекладали))
|
|
|
|
prdn
Member
Activity: 504
|
|
December 26, 2017, 10:42:29 AM |
|
чи є хтось, хто хоче продати біткойн з комісією% 3 в Одесі?
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 26, 2017, 01:06:33 PM |
|
З комісією в 3% маєте на увазі ? До речі справді непогано в цій гілці спілкуватись на ці теми, домовлятись, і т д Особливо коли в когось продвинутий профіль з історією - це як певна гарантія безпеки (P.S. мені самому зараз не треба продавати/купувати, просто непогана ідея, і також це збільшить кількість сторінок в цій гілці, нам же ж треба дійти до 1000)
|
|
|
|
Alexey78
Member
Activity: 364
|
|
December 26, 2017, 03:46:32 PM |
|
На днях В Беларуси принят Декрет о криптовалютах и блокчейн! Что думаете по этому поводу? Читали уже декрет?
|
|
|
|
MadeInUkraine
|
|
December 26, 2017, 05:07:02 PM |
|
Сьогодні вперше мав розмову з працівником банку на рахунок регулярного надходження коштів в доларах США на власний поточний доларовий рахунок.
Біржа в примітках до оплати пише таке "Customer withdrawal (тобто Виведення користувачеві)". Замовляю виплати раз в тиждень. За три тижні зібралося багацько, бо терміново були потрібні кошти на лікування одного члена родини. Минулого тижня на біржі стався "затик", внаслідок чого біржа сьогодні виплатила відразу 3 платежі (кожен окремо, але всі 3 прийшли одночасно) на суму понад 10000 $. І сьогодні мене питали - за що вам надходять кошти? Це зарплата? Кажу - ні. Це кримінал? Кажу - ні. А що? Кажу - виплата з біржі. То ви трейдите? Кажу - так. І тут банківський працівник говорить. В нас немає такої статті для зарахування ваших коштів, як трейдинг. Питаю - а які є? ... довго думали і вирішили, що як варіант "виплата винагороди від компанії --тут назва біржі--". Прийшлося написати заяву на імя керуючого банком, що, мовляв, три платежі такі-то прошу рахувати як виплата винагороди бла-бла-бла ...
Питаю - кошти я можу зняти? Кажуть - так, але по трохи, а не всі відразу. Кошти виплатили сьогодні. Замовив готівку і на завтра, обіцяли виплатити.
Питаю - далі я можу робити виплати на банк? Кажуть - можете. Питаю - а які ризики? Кажуть - центральна філія може запросити паперові документи, що у вас є угода/контракт з біржею. Кажу - які документи, де мені біржа їх дасть ... ПС: ну бо не дасть мені ніяка біржа ніяких паперів ... Кажуть - тоді ваш рахунок заморозять і будете пояснювати вже Фінмоніторингу що у вас за доходи такі.
Тобто я вже попав під внутрішній моніторинг самого банку. Наступний левел мені світить вже Фінмоніторинг, той, що не внутрішньобанківський. І що робити - не знаю. Може хто що порадить? Я працюю по схемі, наведеній нижче:
Є криптовалюта (різна), яку продаємо на біржі. Отримані кошти (в доларах США) виводимо на власний поточний доларовий рахунок в банк, що знаходиться в Україні. Кошти знімаємо в доларах готівкою час від часу. Решту тримаємо в банку на рахунку.
|
█████▄▄██████████▄▄█████ ███▄████████████████▄███ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | · Anonymity by CryptoNote · Zero premine & instamine · Low transaction fee |
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 26, 2017, 06:26:28 PM |
|
Є криптовалюта (різна), яку продаємо на біржі. Отримані кошти (в доларах США) виводимо на власний поточний доларовий рахунок в банк, що знаходиться в Україні. Кошти знімаємо в доларах готівкою час від часу. Решту тримаємо в банку на рахунку.
Цікава історія. Я думаю, як варіант зробити картку ФОП (СПД) якщо в когось є, і отримувати тоді, сплачуючи 5% Раніше була обов'язковою вимогою, що частина валюти переводилась в гривні. Наскільки мені відомо, так працюють багато фрілансерів на Upwork. Звісно окремі фрілансери з який я говорив, без проблем виводили суми на свій особистий валютних рахунок, чи на картку Payoneer. Але на Upwork є багато агенцій, які мають великі обороти, наскільки я розумію, вони якраз через СПД (або через ТОВ працюють) Є ще багато варіантів отримати картку підключену до криптовалют (але там буде 2-3% за сервіс), ну і в доларах в Україні навряд чи вийде знімати, хіба що в сусідніх країнах - в євро.
|
|
|
|
sla1925
|
|
December 26, 2017, 09:30:36 PM |
|
Тобто я вже попав під внутрішній моніторинг самого банку. Наступний левел мені світить вже Фінмоніторинг, той, що не внутрішньобанківський.
Нічого дивного, бо під моніторинг підпадають суми від 50 тис. грн.
|
|
|
|
Fawkes_by
Newbie
Activity: 1
|
|
December 27, 2017, 06:17:24 AM |
|
|
|
|
|
|
foresto
Newbie
Activity: 5
|
|
December 27, 2017, 03:19:47 PM |
|
Шановні колеги! Допоможіть новачку. Хтось недавно реєструвався на забугорних біржах? Не можу пройти верифікацію на жодній з 8-10 біржах де зареєструвався. То фото розмите, то квитанція по електриці на кирилиці, то просто чекаю верифікації вже пару тижнів. Працюю тільки на Куна і на московитській Лайвкоін де не треба верифікацію на виведення. Може хтось порекомендує нормальні біржі без подібного напрягу? Чи стрьомно заводити гроші на біржу без верифікації особистості? Дякую.
|
|
|
|
|