Sacred
|
|
November 18, 2017, 09:42:11 PM |
|
Bu olay bile etkilemedi etheri. 1.5 yıl önce 6 dolardı şuan 350 dolara yaklaştı. Bu haberden sonra dahi 50 dolarlık bir artış oldu. Arkası mı sağlam ahalinin güveni mi sağlam belki de ikisi de. Ne yese yarayan tombullar gibi maşallah.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
November 18, 2017, 10:31:42 PM |
|
Sene başında 10 dolarken almadık , şimdi 340 dolar olmuş, ilerde btc nin yaptığı gibi hareketler yapabilir diye düşünen kişiler arasındayım, teknolojisini pek bilmem ama şöyle piyasaya, haberlere, ilgilenen firmalara filan baktığımda kesinlikle geleceği olan bir proje, arkadaşın dediği gibi böyle agp şey btc de olsaydı fiyatı beşik gibi sallanmıstı,
|
|
|
|
smiletyson
|
|
November 18, 2017, 10:42:30 PM |
|
Sene başında 10 dolarken almadık , şimdi 340 dolar olmuş, ilerde btc nin yaptığı gibi hareketler yapabilir diye düşünen kişiler arasındayım, teknolojisini pek bilmem ama şöyle piyasaya, haberlere, ilgilenen firmalara filan baktığımda kesinlikle geleceği olan bir proje, arkadaşın dediği gibi böyle agp şey btc de olsaydı fiyatı beşik gibi sallanmıstı, keşke fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olsaydın. daodaki hack olayına benzer olaylar bitcoinde oldu ve kimse forklamaya cesaret edemedi. bitcoin ethereum gibi tek bir kişinin sözüne bakan merkezi bir coin değil. vitalik fork yapıp yapmama konusunda kafasına göre karar verdiği sürece adı bitcoin ile yan yana anılamayacak.
|
|
|
|
arlington
|
|
November 18, 2017, 11:24:17 PM |
|
Bu olay pek etkilemedi ethereumu 346 dolara çıkmış durumda. Ne oldu acaba bu sıkıntının aşılması adına somut bir gelişme var mı?
|
|
|
|
ankara44
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
November 25, 2017, 05:06:56 PM |
|
Uzun süre beklettiğim ethereumumu sattıktan kısa süre sonra ciddi şekilde artış göstermesi beni üzdü. Bakalım tekrar alabilecekmiyim.
|
|
|
|
mtahanci48
|
|
November 25, 2017, 05:11:33 PM |
|
koşun hemen satın ethereumlarınızı
|
|
|
|
ArdaDag
|
|
November 25, 2017, 05:23:57 PM |
|
Ethereum için pekte kötü olmadı sanırım. 471 Dolar şuan, 3-5 gün önce 300 Dolar civarında takılıyordu.
|
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
November 25, 2017, 05:50:09 PM |
|
Hocam ben sadece bu haberden dolayı ethereum'un değeri düşer dedim ve elimdeki etheri bozdurdum malesef durum ortada ethereum 500 dolara doğru gidiyor.
|
|
|
|
brave77
Member
Activity: 154
Merit: 10
|
|
November 25, 2017, 06:02:45 PM |
|
Hocam ben sadece bu haberden dolayı ethereum'un değeri düşer dedim ve elimdeki etheri bozdurdum malesef durum ortada ethereum 500 dolara doğru gidiyor.
Çok kötü olmuş üzücü bir durum, bu olayın ethereumu etkilemeyeceği belliydi aslında sıkıntının kaynağı başkaydı tabi niye bu kadar arttı o da enteresan.
|
|
|
|
akiko6823
|
|
November 25, 2017, 06:36:41 PM |
|
Hocam ben sadece bu haberden dolayı ethereum'un değeri düşer dedim ve elimdeki etheri bozdurdum malesef durum ortada ethereum 500 dolara doğru gidiyor. Valla hocam. Belli olmuyor ki senin gibi bir çok kişi bozdurdu. Şuanda ne oluyorda bu kadar fazla arttı bilmiyorum ama hayra alamet değil. Gibi.
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
November 25, 2017, 06:45:10 PM |
|
Bazen olumsuz haberler piyasada bir karşılık bulmuyor.Ethereum 0.1 bitcoini görmüştü diye hatırlıyorum.Ethereum bu ivmesiyle devam etmeyi başarabilirse 1000 dolar seviyelerini çok kısa bir zaman içerisinde görebilir.
|
|
|
|
arlington
|
|
November 25, 2017, 06:46:32 PM |
|
Ethereum'un eskiden gördüğü 400 dolar seviyelerine gelmesini bekliyordum ancak bu seviyelere çıkmasını şimdilik beklemiyordum ne yalan söyleyeyim.
|
|
|
|
ZANGER
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
November 25, 2017, 06:49:40 PM |
|
koşun hemen satın ethereumlarınızı neden bozdurcaz ethereumları olumlu haberler vardı
|
|
|
|
mtahanci48
|
|
November 25, 2017, 07:35:17 PM |
|
koşun hemen satın ethereumlarınızı neden bozdurcaz ethereumları olumlu haberler vardı şaka yapıyorum hocam. piyasaya giren arkadaşlar için fud nedir/ keriz nasıl silkelenir konularında biraz daha bilgili olmalarını tavsiye ederdim elimde olsa. daha geçen gün 0.06ya geri dönmeye hazırlandığını yazmıştım.
|
|
|
|
gokhan17
|
|
November 25, 2017, 08:04:22 PM |
|
ethereum yıl sonuna 700 dolar olur bu gidişle ama bugun btc yine çok hızlı yükseldi bunun sebebi nedir acaba diye düşünüyorum
|
|
|
|
unois
|
|
November 26, 2017, 01:39:08 AM |
|
ethereum yıl sonuna 700 dolar olur bu gidişle ama bugun btc yine çok hızlı yükseldi bunun sebebi nedir acaba diye düşünüyorum
Yine bir PR çalışması başlattılar. Roman Abramovich'ler, Dan Bilzerian' lar havada uçuşuyor yine. Zenginlerin kripto para portföylerini ifşa ettiği haberleri dolanıyor. Bunların etkisi olabilir. Bizde bile ilginç ilginç haberler çıkıyor peş peşe. Ülkemizde bile ETH yatırımcısının hayallerimizin çok ötesinde olduğunu düşünüyorum ben. E haliyle fiyat yükseliyor.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
tuqraaa
Member
Activity: 239
Merit: 12
|
|
November 26, 2017, 07:31:55 AM |
|
etheriumun 2018 yılı ortalarında 1000 doları göreceğini düşünüyorum eth ile btc arasındaki fark çok açıldı en kötü 1000 dolar olması gerektiğini düşünüyorum ytd
|
|
|
|
temurmelik46
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
November 26, 2017, 07:45:15 AM |
|
Kötü haberi veriğin için teşekkür ederiz ;etherium aldı başını gidiyor,yükselmeye devam ediyor.
|
|
|
|
ramsay snow
|
|
November 26, 2017, 07:46:03 AM |
|
ethereumun kısa bir süre içinde 1000 doları göreceği aşikar. elinde ethereum olmayan varsa büyük hata yapıyordur
|
|
|
|
tuqraaa
Member
Activity: 239
Merit: 12
|
|
November 26, 2017, 08:14:27 AM |
|
Kötü haberi veriğin için teşekkür ederiz ;etherium aldı başını gidiyor,yükselmeye devam ediyor.
işte ethereumu sen hesap et en kötü haberde byle fırlıyosa :D sağlam güzel haberlerde btc ile yarışır hale gelir sanırım
|
|
|
|
|