Media Network (OP)
Newbie
Activity: 9
Merit: 0
|
|
November 08, 2017, 09:41:57 PM |
|
Değerli türk kardeşlerim. merhaba
VDS sunucuda madencilik yapmak istiyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaslar meteryal ve bilgilerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekürler
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
November 08, 2017, 09:46:54 PM |
|
VDS veya VPS sunucuda madencilik efektif değil. Servis sağlayıcı sürekli CPU kullandığını görünce çat kapatıyor hizmeti. Buna rağmen yok illede deneyeceğim diyorsanız. https://cryptonote.org/coins adresinde detay bilgi alabileceğiniz coinleri kazabilirsiniz. Önerim Monero olacaktır.
|
|
|
|
Media Network (OP)
Newbie
|
|
November 08, 2017, 09:51:46 PM |
|
yorumunuz için teşekür ederim biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim hocam
|
|
|
|
Media Network (OP)
Newbie
|
|
November 08, 2017, 11:30:52 PM |
|
Zz Monero ayarlarını nasıl yapıcaz Monero önerdinde daha detaylı bilgi vere bilrisen cidden çok makbule gecicek
|
|
|
|
os.dutronc66ym58
Member
Activity: 78
Merit: 10
|
|
November 09, 2017, 08:54:27 AM |
|
Amazon aws ile ucretsiz server acip 3-5 gun banlanana kadar basanlar var, soylediklerine gore bu surede 300TL civari monero kaziyorlar, durmadan aws acip yada alip bundan kazanc saglayanlar var. Forumlarda aws alim konulari gorursen bil ki %90 bu amacla aliyor. Devamli banlanma oldugu icin devamli alim yapmak lazim.
|
|
|
|
Media Network (OP)
Newbie
|
|
November 09, 2017, 12:47:36 PM |
|
hocam ben google cloud VDS aldım ama monero indirdim hiç bişe anlamadım.
allah rızası için anlayan bir arkadaş yardım etsin .
diğer ülkelerin konularına bakıyorum bir yardım konusu açınca herkes konuya yardım ediyor. gel gelelim benim kandaşlarım tenezül edip konuya cevap bile yazmıyorlar
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
November 09, 2017, 12:48:32 PM |
|
Amazon aws ile ucretsiz server acip 3-5 gun banlanana kadar basanlar var, soylediklerine gore bu surede 300TL civari monero kaziyorlar, durmadan aws acip yada alip bundan kazanc saglayanlar var. Forumlarda aws alim konulari gorursen bil ki %90 bu amacla aliyor. Devamli banlanma oldugu icin devamli alim yapmak lazim.
Bu imkansız 1 cpuluk vdslerle. Kim söylediyse yalan söylemiş. 1cpu 20h/s falan veriyordu bildiğim kadarıyla. Zaten tek cpu olduğu için bir müddet sonra aws cpu kullanımını düşürüyor o 20hs 0.1-2 lere düşüyor birşey kazmiyor yani.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
|
|
November 09, 2017, 12:50:32 PM |
|
diğer ülkelerin konularına bakıyorum bir yardım konusu açınca herkes konuya yardım ediyor. gel gelelim benim kandaşlarım tenezül edip konuya cevap bile yazmıyorlar
google 1-2 günde banlıyor.Ayrıca indirdiginiz monero değil minergate galiba. Youtubeda arama yapın onlarca video var. Buradan yazsakta anlamayacaksınız. onun için videolu anlatımlara bakarak yapmanızda fayda var
|
|
|
|
Media Network (OP)
Newbie
|
|
November 09, 2017, 12:55:22 PM |
|
google 1-2 günde banlıyor.Ayrıca indirdiginiz monero değil minergate galiba. Youtubeda arama yapın onlarca video var. Buradan yazsakta anlamayacaksınız. onun için videolu anlatımlara bakarak yapmanızda fayda var cevap verdiğiniz için teşekürler hocam. 24 saat uykusuz bakmadıgım video kalmadı. inan anlaşırlır gibi anlatan yok
|
|
|
|
kedilordu
Jr. Member
Activity: 72
Merit: 8
|
|
November 09, 2017, 01:23:54 PM |
|
minergate sitesine kayıt ol. programı indir. smart mining zaten otomatik xmr kazmaya baŞLAYACAK AMA İSTERSEN ETH ETC BCN AEON gibi diğer altcoinleri de kazabişlirsin.
|
|
|
|
Cenkut
Newbie
Activity: 48
|
|
November 09, 2017, 06:36:53 PM |
|
Boşta Duran sunucun varsa 5-10 tane xmr tarzı cpu mining yapabilrsin sadece bunun için sunucu kiralamak mantıksız ve karsız zarar yazar. Ben azure ve google hediye kuponları değerlendirmek için Linux makine oluşturup mining yapmıştım. Belirli zamanlarda makineler kapanıyor.
|
|
|
|
Media Network (OP)
Newbie
|
|
November 10, 2017, 01:38:27 PM |
|
minergate sitesine kayıt ol. programı indir. smart mining zaten otomatik xmr kazmaya baŞLAYACAK AMA İSTERSEN ETH ETC BCN AEON gibi diğer altcoinleri de kazabişlirsin.
hocam cevap yazdıgınız için teşekürler minergate kurdum ama bişeler yapiyor analamadım gitti
|
|
|
|
Media Network (OP)
Newbie
|
|
November 10, 2017, 03:07:06 PM |
|
VDS üzerinden kullana bileceğim başka mining programları varmı bilen arkadas programları atarsa sevinirim
|
|
|
|
zody
Member
Activity: 81
Merit: 10
|
|
November 10, 2017, 03:49:31 PM |
|
VDS üzerinde CPU madenciliği yapabilirsin Cüzdan oluştur https://mymonero.comPool https://dwarfpool.com/xmrMiner minerd.exe -a cryptonight -o stratum+tcp://xmr-eu.dwarfpool.com:8005 -u YOUR_WALLET -p x
|
|
|
|
Media Network (OP)
Newbie
|
|
November 10, 2017, 04:22:50 PM |
|
yok hocam çözemedim . key falan gir diyo bir türlü ney key bula bildim nede miner programını
|
|
|
|
cnkt
|
|
November 10, 2017, 05:59:22 PM |
|
Böyle durumlarda Google tavsiye ediyoruz.
Your Private Login Key dyslexic pylons omnibus jetting girth XXXX coal eluded sake XXXX womanly insult XXXXX
Confirm your Private Login Key
tekrarını girmeni istiyor. güvenlik için private key bir yere not almalısın. sonrasında wallet hazır tekrar wallet ulaşmak için login tıklayıp bu keyler yazman yeterli
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
November 10, 2017, 06:56:44 PM |
|
Bu imkansız 1 cpuluk vdslerle. Kim söylediyse yalan söylemiş. 1cpu 20h/s falan veriyordu bildiğim kadarıyla. Zaten tek cpu olduğu için bir müddet sonra aws cpu kullanımını düşürüyor o 20hs 0.1-2 lere düşüyor birşey kazmiyor yani. amazon sadece 1 cpuluk vds/vps vermiyor. deneme amaçlı bazı hesaplarda çok yüksek (80) cpuya sahip vps/vds lerde var. onlardan açıp 2-3 günde banlanıp gidiyorlar. yoksa 1cpu okadar verse zaten kendi bilgisayarımda yaparım sürekli olarak
|
|
|
|
hmsr
Full Member
|
|
November 12, 2017, 11:57:00 PM |
|
Bu imkansız 1 cpuluk vdslerle. Kim söylediyse yalan söylemiş. 1cpu 20h/s falan veriyordu bildiğim kadarıyla. Zaten tek cpu olduğu için bir müddet sonra aws cpu kullanımını düşürüyor o 20hs 0.1-2 lere düşüyor birşey kazmiyor yani. amazon sadece 1 cpuluk vds/vps vermiyor. deneme amaçlı bazı hesaplarda çok yüksek (80) cpuya sahip vps/vds lerde var. onlardan açıp 2-3 günde banlanıp gidiyorlar. yoksa 1cpu okadar verse zaten kendi bilgisayarımda yaparım sürekli olarak Hocam forumda kuponlar satılıyor onlarla vds satın alabiliyor muyuz aws de. Birdefa aldım trier hesaptı kuponu tanımladım ama bir etkisi olmadı alışveriş falan yapamamıştım.
|
|
|
|
ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
November 14, 2017, 08:11:48 AM |
|
R10.net'de gördüğüm üzere ben deme yaptım fakat açtığım sunucuyu üç gün sonra kapattılar ve kazanç neredeyse sıfırdı. Monero kazabiliyorsun fakat çok zor iş, kâr gerçekten yok denecek kadar az.
|
|
|
|
fedoralite
|
|
November 14, 2017, 09:42:04 AM |
|
VDS madenciliği çoktan bitti, kazançlı olarak Monero var o da VDS'yi satın aldığınız firma VDS'nizin cpusu yüksek olunca kapatıyor makinanızı.. Devamlı %100 cpu kullanımı dikkat çekiyor.
|
|
|
|
|