trbitcoin.net (OP)
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
November 09, 2017, 10:11:39 AM |
|
Merhaba Değerli bitcoindaşlar Bitcoin yine rekorunu egale etti, fakat bu sefer ben bir piyasa manipülasyonundan şüpheleniyorum çünkü bu çıkış ve iniş çizgisi hiç akıl mantık alacak gibi değil. Bitcoin Rekoru, “SegWit2x” adlı güncellemenin “şimdilik” iptal edildiğinin açıklanmasının ardından $7,400 dolar seviyelerinden Türkiye saati ile 20:32’de $7,879.06 dolara tırmandı. Sert yükselişin ardından kazançlarını geri veren Bitcoin Türkiye saati ile 21:43’te $7,095.42’a düşerek son zamanların rekor düşüşünü yaşadı. Grafik ve haberin devamı için http://www.trbitcoin.net/bitcoin-rekorunu-egale-etti/
|
|
|
|
bitpazari
|
|
November 09, 2017, 02:34:41 PM |
|
Şüphe duymaya gerek yoktur spekülasyondan başka bir şey olmadı son kere vuruş yaptılar topladılar paraları. Bizde seviniyoruz yükseldi yükseliyor diyerek bugün yükseltirler yarın düşürürler sevinecek bir şey olarak görmüyorum çünkü çok riskli hareketler izliyoruz. Olağan yani beklenen çıkışlar olursa sevinirim kendi adıma değil yatırımcı için piyasa için sevinirim ama hiç kimsenin tahmini tutmuyor bu dönemde yalancı bir piyasa hareketine bakıyoruz. Çok temkinli olunmalı.
|
|
|
|
Ecol
|
|
November 09, 2017, 07:44:56 PM |
|
Spekülasyon olması muhtemel tabi ama zaten 7500 leri görmüştü çok büyük bir artış değil eğer 8000 barajını açıp artsaydı işte o zaman başarılı olunurdu büyük bir olay yok ortada bana göre
|
|
|
|
tartibaya
|
|
November 11, 2017, 09:15:50 PM |
|
Bir daha ki rekor denemesi için epey var gözüküyor. Şuan için 6k da tutunacağını düşünüyorum ancak aşağı kırarsa da 4500 dolarları görebiliriz.
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
November 16, 2017, 07:00:32 PM |
|
Bitcoin kendi rekorunu kırdı ve yeni rekorlar da kıracaktır. En az bir iki yıl daha artmaya devam edecektir bence. İnişli çıkışlı olması normal bence. Olmalı da zaten. Piyasa hareketli olsun heyecanlı olsun
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
Aylin
Newbie
Activity: 1
|
|
November 16, 2017, 07:14:22 PM |
|
Hepimizin izlediği üzere yükselişi durduramıyor.
|
|
|
|
cryptoglobal79
Full Member
Activity: 308
Merit: 100
--
|
|
November 16, 2017, 07:42:07 PM |
|
Çok hızlı yükseldi. Bu yükselişin düşüşü olacaktır diye düşünüyorum. Gerçi söz konusu bitcoin olunca olacaklar tahmin edilemiyor çok değişik hareketler yapıyor. Düşmesini bekliyordum biraz ama çıktı hemde baya bir çıktı.
|
|
|
|
BLACKASUS
|
|
November 16, 2017, 07:42:32 PM |
|
Bir daha ki rekor denemesi için epey var gözüküyor. Şuan için 6k da tutunacağını düşünüyorum ancak aşağı kırarsa da 4500 dolarları görebiliriz.
çok da uzun sürmedi fiyatın yükselmesi şu anda 7750 Dolar civarına yükseldi
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
November 16, 2017, 07:47:55 PM |
|
Bitfinexde 7820 ye değip geri gelmiş 7740 civarında bu gece 7800 leri tekrar deneyecek muhtemelen
|
|
|
|
global10btc
Newbie
Activity: 18
|
|
November 16, 2017, 11:12:11 PM |
|
Bitcoin abi biraz ağır Yükselde şu elimizdeki altları satalım sonra yine sana geçicez merak etme;)
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
November 16, 2017, 11:43:40 PM |
|
Sıkı bir düzeltme gelebilir stop loss ile hareket etmek lazım bence. Beklenen düzeltme gelmeden yeniden yukarı harekete başladı ve gerçekten artık çok hızlı yükseliyor!
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
November 16, 2017, 11:47:30 PM |
|
Goldman Sachs abimiz! ne demişti, Btc 8000$ stabilleşecek! Piyasa ya kimlerin yön verdiğini ufaktan sinyal çakmış/ balinalar da mis gibi bunu kullanmış.. Fiyat 8000$ den dönmüş ama tekrar 8000 e gelmesi an meselesi.Her ay düzenli bu indirip kaldırma operasyonlarına alıştık. Özellikle yeni arkadaşlar dikkatli olsunlar..
|
|
|
|
Crytocoin
|
|
November 17, 2017, 01:33:59 AM |
|
Yine olan altlara oluyor. %55' e kadar BTC nin dominasyonu gerilemişti. Şimdi tekrar 60 lara çıkıyor.
|
|
|
|
beckspace
|
|
November 17, 2017, 03:06:46 AM |
|
Buyrun Bitcoin 8.000 dolar Stabilleşsin artıkta portföyümüzü bir toparlayalım, altlarımız kendine gelsin, Bitcoinde 300-500 dolarlık hareketlerin olduğu sakin günleri çok özledik.
|
|
|
|
s.kocaman
|
|
November 17, 2017, 09:54:04 AM |
|
her gün ayrı bir rekor geliyor. hadi hayırlısı.
artık şunu öğrendim ister 5bine al ister 7bine al da kaçtan alıyorsan al.
|
|
|
|
bitcoincitr
|
|
November 17, 2017, 10:21:57 AM |
|
Bitcoin 8 bin dolar olmuş, hiçte düşecek gibi gözükmüyor.. Bu gidişle Ethereum falan yükselemeyecek gibi gözüküyor, altların yeşillenmesi gerekir.
|
|
|
|
globaturcana
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
|
|
November 17, 2017, 10:29:33 AM |
|
Bitcoin yine uçuyor olan altlara oluyor. Çok uzun süredir toparlayamadı garipler. Belki dolar olarak çok düşmüyorlar ama btc olarak yerlerde sürünüyorlar. Goldman Sachs bitcoin 8000$ larda sabitleyecek demişti bakalım öyle mi olacak yoksa bir düşüş daha yapacakmı.
|
|
|
|
torikan
|
|
November 17, 2017, 10:46:28 AM |
|
8k göstericeklerine emindim buyıl için ama aralık sonunda 6k 5500 aralında olucağınıda düşünüyorum. bir dursazaten şöyle 6k damı durur 7k damı ama artık dursun piyasa bu yönde beklenti içinde ve bu beklenti içinde olduğundan da balinalar ve madencilar at koşturuyor
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
Merit: 10
|
|
November 19, 2017, 10:32:03 PM |
|
Hocam nasıl iş bu btc öyle yukseliyor öyle düşüyor ki giren çıkamıyor çıkan giremiyor.
|
|
|
|
pokerjet
|
|
November 20, 2017, 01:59:18 PM |
|
Yönümü dolar hesabına göre yapıyorum altcoinlerde hiç moral bozmuyorum, Bitcoin'in oynaklığına yetişmek mümkün değil, öldü bitti gitti derken al sana gene 8.100 dolar, bu piyasaya akıl sır ermiyor. En iyisi dolar bazında bakacan kârlı mısın, tamam o zaman.
|
|
|
|
|