* icolara girin , siz icoya girdiniz diye patlayacak piyasanın amına koyyım , yaşamasın zaten o piyasa
*araştırmadan girerseniz sikerler ,'' iyi projeymiş ! '' diye icoya girilmez , herkes yenilik , herkes devrim diye bağırıyor anasını satayım
*önce takıma bakın
*sonra hardcap ve token sayısına (kaç tanesi sürülecek piyasaya , kaçı ne kadar kilitli kalacak vs)
en son projeye bakın ! , siz para kazanmak için buradasınız ; bi kaç tane amcık ağızlının hayattaki başarısı sizin hayat standardınızı arttırmaz
''amaaaa böyle düşünereeek , uzun vadede bu piyasayaaa zarar verirsiniizzz efenim'' diyen tuzu kuru amcık ağızlıları takmayın
projeye bakarak uzun vade fiyatını kestirebilirsiniz ama size hemen para lazım ! o yüzden en son projeye bakmanızda sorun yok
''' çünkü henüz uzun vadeli yatırım yapabilecek bir sermayeye ulaşmadınız '''
biliyorum , çok az parayla girdiniz
ve burada , 'icolar bitti' icolardan uzak durun' tadında konuşarak hevesinizi kırıyorlar , burada 'icolar bitti yea' muhabbetleri başladığından beri başarılı olmuş bir ton ico var .
''var da efendim hangisi bilebiliyor muyuz ?!?''
--evet bilebiliyoruz ! , araştırın , araştırmadan yarramın başını alırsınız , ama araştırırsanız size para var .
ha icolar bitti diyen sikiklere hiç kulak asmayın , türkçe forumu zerre sikinize takmayın , gelin postunuzu kasın siktirin gidin , burda para kazanan adamlar konuşmaz , kazanamayanlar birbirine ağlar , o peşinden baktığınız icolardan herkesin haberi var ama kimse gelip buraya yazmaz , ben de gelip yazmam , sikimde değilsiniz çünkü , kimsenin sikinde değilsiniz
plus+ oldu amına koyyım , gelelim söyleyelim burda , girelim hepimiz ; e amına koyyım ?
kimin kucağına 2-3xten bırakıcam lan ben sonra ?!?!
söylemek istediğim şey ; kendi araştırmanızı kendiniz yapın , hevesiniz kırılmasın diye anlatıyorum bunları , araştırırsanız , okursanız size para var.
asla bırakmayın.
burada bi takım amcık ağızlılar siz flip yapıyorsunuz diye ''yea yatırımcı gibi düşünmüyorsunuz işte!!'' diyerek kafalarına göre konuşmaya kalkabilir
ama unutmayınki o amcık ağızlının tuzu kuru , siz küçük bi parayla girdiniz , o yüzden ''yatırımcı gözüyle bakmıyorlar efendim! piyasaya zarar hep!''
diyen tuzu kuru amcık ağızlıları takmayın sikinize , basın küfür geçin ,
bunları yeni gelen arkadaşların hevesi kırılmasın diye yazıyorum. ayrıca gerizekalı olmayan herhangi allahın kulu fark edebilir scamı scam olmayan icoyu amk , zor bişey değil lan bu olay , mal mısınız amına koyyım.
araştırın okuyun bu lan bu ! bu kadar anasını satayım
sağda solda görüyorum , burda 3-4 ay vakit geçirip hala 'nasıl icoya katılıyoruz ?' modunda adamlar var , onlardan olmayın
ben yapamam düşünceniz olmasın , bi kaçınızla konuşuyoruz özelden , kendinize güvenin biraz amına koyyım
masanın başına , '' ortamın amına koymaya geldim ulan'' diye oturun , varsın para kaybınız olsun , tanrı cesaretiyle para kaybedin amına koyyım
''nam olsun kar olmasın''
tek gerçeği var şu piyasanın , hazırcıysanız , yarramın başını alırsınız
araştırır okursanız , parsayı toplarsınız
bundan bi kaç ay önce veresiye sigara yazdırınca surat yapan tekelci gavat , kızını yamamaya çalışıyor şu an
ayık olun , cesur olun , öptüm