jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
November 16, 2017, 07:20:44 PM |
|
Kısa vadede kar elde etmek için bence de altcoinler daha mantıklı. Ancak son zamanlarda olan bitcoin artışları nedeniyle altcoin piyasasının çökmesi baya kötü oldu. Umarım en yakın zamanda eski günlerine döner.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
cercitolga4545
|
|
November 16, 2017, 11:36:18 PM |
|
Bitcoine nasıl endekslemeyeceğiz ki kendimizi bütün sistem btc ye endeksli zaten. Bitcoin sistemin markanın neredeyse kendisi olarak algılanıyor. Blockchain iyice yaygınlaşmadan btc den bağımsız hareket etmek çok zor.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
November 17, 2017, 12:44:15 AM |
|
Bir konuda haklısınız, btc cinsinden altcoinleri hesaba katarsak btc nin oynaklığı herşeyi tüm hesabı tepe taklak ediyor ki zaten bu yüzden altcoinler her btc artışında dibe çakılıyor. Dolar cinsinden değeri de sabit kalması gerekirken bu çakılmayla inadına dolar cinsinden de değer yitirmeleri enteresan.
|
|
|
|
jackspow
Member
Activity: 178
Merit: 10
Be Free
|
|
November 17, 2017, 01:46:41 PM |
|
Bitcoin senin benim gibiler için artık altın gibi oldu aynı. Gramla alırsın, yüksek yatırım yapmadıysan paranı korumaktan başka bir işlevi olmaz, o hesap... Artık paramı icolara katılmamdan ötürü de ETH'ye endeksliyorum. 2018 ortalarına doğru da en az bi 1000 dolara çıkmasını bekliyorum. Bu kadar güzel bir coinin hala 300 dolarlarda seyretmesi beni hayli üzüyor.
|
|
|
|
Bheze
|
|
November 17, 2017, 01:48:20 PM |
|
Bitcoin falan piyasa oyun doldu artık yatırım yapmaktan korkuyorum, genel olarak yatırım yapmıyorum sadece icolardan sonra fiyat düşünce etherdelta'dan satın alıyorum..
|
|
|
|
Erayakarsu
Member
Activity: 110
Merit: 11
|
|
November 17, 2017, 02:20:30 PM |
|
Kendinizi Artık Bitcoin'e endekslemeyin denmiş ama, zaten bütün piyasa bitcoine endeksli değil mi ? yatırımcıların en güvenilir limanı bitcoindir. gerisi heyecandır. bir gecede %100 kazanırsınız bir gecede %100 zarar da edebilirsiniz. buradaki kişiye kalmış bir durum endekslemek. yatırımlık ise bitcoinde kalmak herzaman iyidir.
|
|
|
|
aborjin
|
|
November 17, 2017, 05:56:23 PM |
|
Herkes bunu dedikçe bitcoin daha da çok yatırımcıya ulaşıyor artık önüne geçmek çok zor yani bu artık böyle devam edecektir umarım yakında bir enge noktası bulur.
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
|
November 19, 2017, 01:59:40 PM |
|
Gayet mantıklı bir yaklaşım, neden olmasın? Özellikle bu aralar dolar bazında düşünmek ve ona göre kıyaslama yapmak çok daha isabetli olur
|
|
|
|
globaturcana
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
|
|
November 20, 2017, 06:26:51 AM |
|
Tam tersi ben bitcoine endekslenmeye karar verdim. Çünkü altcoinlerde sürekli zarar ettim. Altcoinlerde dolar üzerinden hesap yapılmaz btc üzerinden hesap yapılır yanlış yapmayın.
|
|
|
|
rdy
Member
Activity: 70
|
|
November 20, 2017, 07:34:58 AM |
|
Zaten girdiğin para değerine göre endekslemiyor musun Yatırım böyle yapılmıyor mu
|
|
|
|
boram16
Member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
November 20, 2017, 10:57:07 AM |
|
Bence de endekslenmemeli çünkü çok hareketli bir piyasası var bir anda inip çıkıyor onun için dolar olsa daha mantıklı veya altcoin ama kesinlikle tl değil çünkü oturduğu yerden zarar ediyor tl
|
|
|
|
Arksun
|
|
November 20, 2017, 12:03:30 PM |
|
Çoğu kişi aynı pencereden yaklaşmış zaten tl üzerinden hesaplamak baya mantık dışı bir yaklaşım olur. Nedense birçok kişinin dolar üzerinden kıyas ettiğine eminim
|
|
|
|
jhontwis
|
|
November 20, 2017, 03:46:27 PM |
|
Bitcoin ne zaman tamma bu sefer duruldu dersek bir basıyor gaza hoop bütün sistemi resemen kilitliyor. Gönderim sistemi zaten işlem yoğunlugundan sıkıştı. Biraz sakin kalsada piyasa kendine gelse artık.
|
|
|
|
teraviboys68
Member
Activity: 85
Earn with impressio.io
|
|
November 20, 2017, 07:57:28 PM |
|
Hocam nasıl endekslemeyelim hepsi yerinde sayıyor, btc üstlerine basa basa yükseliyor.
|
|
|
|
balporsuk
Newbie
Activity: 11
Merit: 0
|
|
November 22, 2017, 09:35:41 AM |
|
Merhabalar. Bir süre bitcoini takip ettikten sonra yaklaşık 2 ay önce çok ufak bir miktarla aldım. Uzun vadede btc'nin artacağını düşündüğüm için bu olaya girdim. Elimdeki btc miktarını arttırmak için ise btc'ye karşı deger kazanabilecegini dusundugum Dash aldım ( 0,072 btc seviyesinden). Btc olarak deger kaybetti. Şimdi toparlamaya başlıyor gibi. Ben hesabımı şu şekilde yapmaya çalışıyorum (acaba birşeymi kaçırıyorum) Btc dolar cinsinden yükselcek diyorum. Dash dolar cinsinden yükselcek diyorum. Eğer dash dolar cinsinden btcye gore nekadar fazla yükselirse(yüzde olarak), dolayısıyla bt cinsindende aynı ı oranda yükselecek. E dolayısyla btc olarak fiyatı takip etmekle dolar olarak takip etmenin ne farkı var?
|
|
|
|
ozma03
Member
Activity: 140
Merit: 20
|
|
November 22, 2017, 11:57:08 AM |
|
bitcoin son bir aydaki yükselişi inanılmaz oldu beklenmedik bir çıkış ve hiç güven vermiyor insanlarda artık bir korku başladı tether den dolayı bir patlama yaşanabilirmi bende bu aralar güvenli liman olan ethereuma geçmek en mantıklı olanı yakında iyi bir yükseliş göreceğiz gibi düşse bile çok fazla düşmeyen bir coin tam bir güvenli liman olarak görüyorum.
|
|
|
|
henrybek3
|
|
November 23, 2017, 05:39:30 PM |
|
Hocam nasıl bitcoine endekslemeyeceğiz ki bir hareket yapıyor piyasa şok altında kalıyor. Bende isterim daha oturaklı bir token ile hesap yapmayı ancak bu işin doğası da şuan için bu hız ve çalkantı.
|
|
|
|
aborjin
|
|
November 23, 2017, 06:44:34 PM |
|
Ben de kesinlikle böyle düşünüyorum fakat bu şekilde devam edecek gibi görünmüyor artışları gören herkes bitcoine geçiş yapıyor.Dolayısıyla güvenli olarak herkes kendini bitcoine endeksliyor.
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
November 23, 2017, 09:45:53 PM |
|
piyasada eskiden bitcoin ve diğer altcoinler vardı. bu forkların gidişatı gösteriyor ki bitcoin > bitcoin türevleri > altcoin şeklinde şekillenecek.
|
|
|
|
TrolWolf
|
|
November 23, 2017, 09:57:12 PM |
|
Bence de sadece bitcoine endekslemek ya da bu piyasada sadece bir coine güvenmek pek mantıklı değil.Yarın ne olacağı belli değil bitcoin evet güçlü olabilir ama sürekliliğinin garantisi yok.
|
|
|
|
|