rewalker
Newbie
Activity: 49
Merit: 0
|
|
November 20, 2017, 08:38:41 AM |
|
Sanırım IOTA artık alt koin sayılmıyor o nedenle listeye koymadınız
|
|
|
|
Pulsar77
|
|
November 20, 2017, 08:45:07 AM |
|
Kesinlikle Waves! yatırım tavsiyesi değildir.
Herkes waves konuşuyor ama bir şey çıkmayacağını düşünenlerdenim ben de. Zaten Türk forumda hangi coin çok konuşulursa ters etki yapıyor
|
|
|
|
membis
|
|
November 20, 2017, 08:47:39 AM |
|
Komodo'da yatırımım yok ama güzel yerlere geleceğini düşünüyorum. Binance borsa olarak gelişmeye devam ettikçe tokeni de artacaktır. Çoklu oy kullanmak lazım böyle anketlerde imkan varsa.
|
|
|
|
julslet84
|
|
November 20, 2017, 12:02:46 PM |
|
oylama içerisinde sadece waves var diğer coinler yok o yüzden oy vermiyorum.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
November 20, 2017, 12:42:10 PM |
|
Strat,waves,monetha üçüde iş yapar orta-uzun vadede.Monetha x10 yapabilir 1 senede.Özellikle 0,05 cent ten alım fırsatı kollanabillir.
|
|
|
|
Neo--
|
|
November 20, 2017, 01:00:45 PM |
|
Waves sasirtmadi stratis biraz geride monetha sonradan iyi acilmis guven vermis herkese.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
November 20, 2017, 04:40:10 PM |
|
Kaç gündür Bitshares diyoruz şuan resmen uçuyor şimdi market cap'ta Wawes'i de geçecek aha buraya yazdım yine yazıyorum. Yine de Ytd.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
November 20, 2017, 04:42:40 PM |
|
Bitshares nedir yav waves varken bitshares hikaye bence yine şişiriyorlar çakacaklar bitsharesi bence dikkatli olun arkadaşlar benden tavsiye.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
November 20, 2017, 04:47:53 PM |
|
Bitshares nedir yav waves varken bitshares hikaye bence yine şişiriyorlar çakacaklar bitsharesi bence dikkatli olun arkadaşlar benden tavsiye.
Ne olduğu anlaşıldığında fiyatının 2-3 dolardan aşağı olacağını sanmıyorum. Bence insanlar bilmediği şeylere yatırım yapmamalı Bu yüzden Bitshares'e asla yatırım yapmayın
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
November 20, 2017, 04:55:03 PM |
|
Ben iota ve eosu öneriyorum listede yoklar ama uzun vadede kazandıracaklardır. Özellikle eosdan yüklü miktarda alım yaptım.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
alpoahmo
|
|
November 20, 2017, 04:57:56 PM |
|
Ne olduğu anlaşıldığında fiyatının 2-3 dolardan aşağı olacağını sanmıyorum. Bence insanlar bilmediği şeylere yatırım yapmamalı Bu yüzden Bitshares'e asla yatırım yapmayın Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.Bu gözler kaç kere bts pump görüp sonra dibi gördü.Yine aynı şey olacak.Hep aynı hikaye dikkat et parayı kayıp etme dostum
|
|
|
|
hhk1045
|
|
November 20, 2017, 05:01:37 PM |
|
Ne olduğu anlaşıldığında fiyatının 2-3 dolardan aşağı olacağını sanmıyorum. Bence insanlar bilmediği şeylere yatırım yapmamalı Bu yüzden Bitshares'e asla yatırım yapmayın Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.Bu gözler kaç kere bts pump görüp sonra dibi gördü.Yine aynı şey olacak.Hep aynı hikaye dikkat et parayı kayıp etme dostum Haklısın dostum, dediğin gibi olsun lakin bu piyasada pump dump görmemiş coin var mı ? Neyse herkes bildiği yatırımı yapmalı diyorum Bts şuan sadece taban fiyatına geliyor diye düşünüyorum. Bu bir pump'tan ziyade eksiye düşen fiyatın standart fiyata gelmesidir. BTS 'nin değeri 1300-1600 sat arasıdır ve şuan yaşananda o. Pump geldiğinde bu seviyeler çok uzak kalacaktır herhalde. Yine de YTD diyelim.
|
|
|
|
hasyurt (OP)
|
|
December 11, 2017, 07:33:21 PM |
|
bu anketi yaptığım zaman en tepeye str (xlm) yi yazmıştım. 400 küsur sats değeri vardı. şuan 900 lerde 1250 leri gördü geri geldi. ve hala ben elimde tutuyorum belki mayıs ta ki 2400 hareketini yapar ümidi taşıyorum. herkese saygılar...
|
|
|
|
ArmaDildo
|
|
January 05, 2018, 02:32:44 PM |
|
Waves Komodo olurdu sanırsam, Fakat listedeki en saçma coin monetha olmuş, yukarıdakilerin arasında monetha bir hiç kalır. Biraz abartılıyor monetha
|
|
|
|
yns1903
|
|
January 05, 2018, 04:07:36 PM |
|
Ben yapacak olsam binanceye yaparım yani en azından kendi borsası var ve artma ihtimali daha fazla tabi coin işleri pek belli olmuyor.
|
|
|
|
hasyurt (OP)
|
|
January 21, 2018, 07:59:57 PM |
|
ANKETİME KATILIRSANIZ SEVİNİRİM.
bu anketi 12 kasımda yapmıştım xvg kac gitti str kaç kat gitti. bi bakın. bende buraya yorum atan arkadaşlar sayesinde monetha aldım az biraz ve hala tutuyorum. elimde...
|
|
|
|
Altcoinistic
Newbie
Activity: 51
Merit: 0
|
|
January 21, 2018, 08:29:25 PM |
|
IOTA kesinlikle bunlardan birisi. Ama son zamanlarda SUB da çok iyi bir coin. Projesini okumanızı tavsiye ederim. Sadece uzun değil kısa zamanda da kazandıracak gibi duruyor keza bir kaç haftya public beta yı yayınlıyorlar. Sonrası malum çuf çuf
|
|
|
|
dewildance
|
|
January 21, 2018, 08:45:10 PM |
|
Waves olurdu sanırsam, nedeni ise kendi blokzinciri olması hemde binance tokene falan güven olmaz ya, poloniex gibi o da bir çöküntü yaşayabilir.
|
|
|
|
|