Hayırlı satışlar. Ürün güzel bir arkadaşımda vardı ordan biliyorum gayet memnun kendisi de. Biraz daha uygun fiyata olursa ben de almayı düşünüyorum. Eğer fiyatı düşürürseniz pm atabilirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim yorumunuz için..
Şuan için fiyatı düşürmeyi düşünmüyorum ki mevcut fiyatlara göre gayet uygun koyduğumu düşünüyorum. Fakat teklifinizi merak ettiğim için özel mesaj attım.
Bu cihazın pili çıkartılabiliyor mu? Eşimde T50 var, güzel bir telefon ancak epeyce şişti, yavaşladı artık, düğmeden kapatarak tam olarak öldüremediğimizden düzeltmek için fabrika ayarlarına döndürmek gerekiyor. Halbuki pilini çıkartabilsek çok farkedecek, gayet eminim. O nedenle artık kesinlikle pili çıkmayan telefon almam.
Cihaza gelirsek özellikleri güzel görünüyor, operatör telefonu almanın en büyük dezavantajı ise şu(hele Turkcell), güncelleme falan beklemeyin boşuna, hiçbir geliştirme/iyileştirme yayınlamıyorlar.
Onun dışında T50 aslında ZTEnin bir modeli idi ve gayet başarılı bir cihaz, özellikleri ve kalitesi iyi, T80 de muhtemelen ZTEdir.
İyi satışlar
Ben de henüz hiç açıp kullanmadığım için bilmiyorum pili çıkıyor mu çıkmıyor mu, yalnız nette biraz baktım çıkmıyor bunun da yüksek ihtimal.
Teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca..