Firadi
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
June 09, 2018, 02:47:35 PM |
|
Tebrik ederim, aslında en iyi kaynak internet denir ama o kadar çok bilgi var ki içinde boğuluyoruz. Bizim yerimize birisinin düzenleyip sunduğu basılı kaynak en iyi rehber
|
|
|
|
qazwsx1212
Newbie
Activity: 229
Merit: 0
|
|
June 09, 2018, 08:27:57 PM |
|
Başarılı, inceledim ve beğendim.
|
|
|
|
jungufle
Newbie
Activity: 70
|
|
June 09, 2018, 09:12:33 PM |
|
bu tarz çalışmaların her yıl güncellenmesine ihtiyaç var bu piyasa gerek projeler gerekse market açısından sürekli yenileniyor
|
|
|
|
crimsongoth
|
|
June 10, 2018, 04:49:48 AM |
|
Böyle meşakkatli bir çalışmaya girip bu şekilde yararlı bir sonuca ulaştığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır. Elinize sağlık umarım bu tarz çalışmalar çoğalır. Kripto paralar hakkında bilgi arayan çok insan var. Elbette bir karşılığı olacaktır.
|
|
|
|
apimembership
|
|
June 10, 2018, 05:19:33 AM |
|
bazı bölümlerini izleyebildim ama gördüğüm kadarıyla gayet güzel bir programdı. İzlenmesini tavsiye ederim.
|
|
|
|
Betfair
|
|
June 10, 2018, 07:17:36 AM |
|
Güzel olmuş emek vermişsiniz zaman harcamışsın ve bunu ücretsiz olarak sunuyorsun gerçekten TR de görülmeyecek tarzda hareketler bunlar.
|
|
|
|
fidalarinmordack
Newbie
Activity: 98
|
|
June 10, 2018, 07:45:45 PM |
|
Satışlarınızda başarılar diliyorum. Bu forum haricinde başka siteleri pek takip edemiyorum. Öyle olsa bütün günümü alacak. Kitap gibi bütün önemli bilgilerin bir araya toplanmış hali zaman açısından epey kazançlı oluyor. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız
|
|
|
|
Cryptorianx
|
|
June 11, 2018, 07:46:05 AM |
|
Emeğinize sağlık. Mail adresimi yolladım geldiğinde hemen okumaya başlayacağım.Teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
|
|
|
|
omorfi
|
|
June 11, 2018, 08:15:33 AM |
|
Kitap yeni başlayan birisi için gayet dolu dolu olmuş, işlenmemiş konu başlığı kalmamış. Zamanla daha ekstra konularda eklemek gerekecektir blok zincirinin gelişim hızına bakıldığında. Elinize sağlık hocam
|
|
|
|
karakan77
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 2
|
|
June 11, 2018, 08:14:08 PM |
|
Emeğinize sağlık emek verip bunu karşılıksız sunmak her baba yiğidin harcı değil En kısa zamanda okuyacağım piyasanın yazılı, doğru, bilgi ve belgelere ihtiyacı var Türkçe kaynak eksikliği var malesef sizde bunu kapatmaya katkıda bulunmuşsunuz teşekkürler.
|
▀▀ PUBLISHprotocol [ WHITELIST ] ▀▀ The most viable blockchain based media platform
|
|
|
Sessizmkn
Newbie
Activity: 32
|
|
June 12, 2018, 12:08:53 PM |
|
Yararlı bi paylaşım olmuş en kısa sürede göz atıcam teşekkürler..
|
|
|
|
enginp
Newbie
Activity: 210
|
|
June 12, 2018, 08:04:25 PM |
|
Bu tür yayınların artması seltçr ve piyasa için çok olumlu. Başarılarınızın devamını dilerim umarım çok kitleye ulaşıp bu tür yayınların devamlılığı sağlanır. Emeğinize sağlık.
|
|
|
|
needestor
Newbie
Activity: 98
|
|
June 14, 2018, 10:04:58 AM |
|
öncelikle teşekkür ederim emekleriniz için, kişi araştırdığında bitcoin ile alakalı bir çok kaynak buluyor ama bazılarını anlamak gerçekten zor düzgün ve anlaşılır en güzeli de güvenilir kaynakların olması güzel bu tür kaynakların çoğalması dileklerimle.
|
|
|
|
aakgezen
|
|
June 15, 2018, 06:43:38 PM |
|
Kitabı indirdim. Mutlaka inceleyeceğim. Eksik olduğum konularda umarım bana yardımcı olur.
|
|
|
|
redboxneo
Member
Activity: 546
Merit: 10
|
|
June 16, 2018, 09:37:20 AM |
|
baştan son tüm bilgileri içermeyeceğini zaten biliyoruz. içermesini de beklemek haksızlık olur. forum bilgi hazinesi gibi. SS'li anlatım konuları ile oradaki temel bilgilerin forum ve youtube ile aranması ile daha net anlaşılır duruma getirilebilir.
|
|
|
|
ferhatgalip
Jr. Member
Activity: 182
|
|
June 16, 2018, 01:50:42 PM |
|
Emeğinize sağlık.
|
cr o w d F o r c e ▸▸▸ [ Private Sale: Open ] Global Decentralized Network Of Micro Businesses
|
|
|
necrofurian
Jr. Member
Activity: 252
|
|
June 16, 2018, 02:10:56 PM |
|
okuyucunun kendisini geliştirme düzeyine göre fayda sağlayacaktır. hiç bilmeyen, anlamayana bile yol gösterir ama o yolda yürümek kendisine kalmış. bazılarımız bu terimleri okumanın sıkıcı olduğunu düşünür. temel ve basit bir anlatım var ise hızlı hızlı oku geç, sonuçta işine yarayacak olan bilgi deposu.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
geliyorumbensana
Newbie
Activity: 84
|
|
June 18, 2018, 03:38:12 AM |
|
Ellerinize sağlık emeğiniz karşılığını alın .
|
|
|
|
jullerkone
Newbie
Activity: 182
|
|
June 18, 2018, 12:24:32 PM |
|
benim aradığım diğer kriptocuların çoğundan farklı anlatımlar. şu nedir sorusunun cevabı değil de gelecekte kriptoların ne olacağı. yok olup gideceği veya temelleri çoktan sağlamlaştı artık piyasadan silinip gitmez gibi ikilem arasında gidip geliyorum hala.
|
|
|
|
melihce
Jr. Member
Activity: 124
Merit: 2
|
|
July 15, 2018, 08:41:59 PM |
|
güzel bir kitap olmus ellerrinize sağlık. Bu tür işlere emek harcayan insanlar btc ye yardım edecektir.
|
|
|
|
|