fitop
Full Member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
|
|
November 19, 2017, 09:05:09 PM |
|
Gayet hoş olmuş hacım, ellerine sağlık. Bir çok kişi için yararlı olacaktır. Bir de yayılırsa daha bir güzel olur.
|
|
|
|
papadoc
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
November 20, 2017, 05:19:29 PM |
|
işe yarar bir çalışma
|
|
|
|
gecelerinyargici
Member
Activity: 168
Merit: 12
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
|
|
November 21, 2017, 03:43:41 PM |
|
güzel çalışma , izlemeye değer
|
|
|
|
vycl87
|
|
November 21, 2017, 06:34:06 PM |
|
Bitcoin'e Girişi 101 gibi bir kitap olmuş. Gayet sade başarılı bir anlatım ile sisteme yeni dahil olacakları teşvik edici olmuş.
Uyarıları, tanıtımları, sunumları gayet başarılı. Koca bir metin ve tek seferde okudum. Elinie emeğinize sağlık.
|
|
|
|
alibarisaktas (OP)
|
|
November 22, 2017, 02:00:03 PM |
|
Görüşleriniz için teşekkürler
|
|
|
|
gunmunj
Member
Activity: 308
|
|
November 23, 2017, 12:31:38 PM |
|
şimdi gördüm kitabı. muhakkak okuyacağım. emeğinize sağlık
|
|
|
|
Karboran
Newbie
Activity: 13
Merit: 0
|
|
November 23, 2017, 01:26:06 PM |
|
Güzel bir paylaşım olmuş. Çok teşekkürler. İlk fırsatta okuyacağım. Emeğinize sağlık..
|
|
|
|
Erayakarsu
Member
Activity: 110
Merit: 11
|
|
November 25, 2017, 01:32:53 PM |
|
Boyle bir yayin yarattiginiz ve bize dogru bilgiler alabilecegimiz bir kaynak yarraginiz icin cok tesekkurler.Turkce ve dogru kaynak konusunda bence biraz sıkıntı var.ingilizceyi tam olarak anlayanlar icin icin oek problem yok ama Turkçe kaynak konusunda problem vardı.en kısa zamanda ayrıntilı bir sekilde inceleyeceğim.
|
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
|
|
November 25, 2017, 06:39:51 PM |
|
Başlık yerinde olmuş. Bitcoin denilince gerçekten de aklıma paranın şifresi geliyor. Tebrikler
|
|
|
|
KalbAlAkrab
Newbie
Activity: 30
|
|
November 26, 2017, 08:16:54 AM |
|
Teşekkürler, emeklerinize sağlık.
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
November 27, 2017, 06:02:28 PM |
|
tebrikler emeğinize sağlık. Başarılar dilerim
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
November 27, 2017, 07:31:02 PM |
|
Hocam hızlıca göz attım, MEB de mesleki eğitim için kullanılan modüllere benzemiş. İleride müfredatta yer alırsa emin olun sizinkini özetleyip kullanırlar.
|
|
|
|
Undermood
Legendary
Activity: 950
Merit: 1000
|
|
November 27, 2017, 07:47:29 PM |
|
Teşekkürler ve emeğinize sağlık. boş bir zamanda mutlaka inceleme yaparım. Devamlı bol şanslar
|
╓▄▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄╖, ,▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▄, ▄████▀▀░░ ░╙▀▓███▓, ,███▓╣▒▒▒░░╓╖╖╖╖╖╖,░░░▒▒╢▓▓▓[ ╓▓██▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓╢▓▓▓▓ ╖▒▓▓▓▓▓██████▀▀▀▀▀▀▀▓██████▓▓▓▓▒░, ╫▒▒▓▓▓▓▓▓▒ "▓▓▓▓▓▓ ╟ ▐▓░░░▓▓▓▓▓▓╖ ▓▓▓▓▓▓░ ]▓ ,▓▓░░░░╙▓▓▓▓▓▄ ╓▓▓▓▓▓▓`░░ ▐▓▌ ╟▓▓▌░░░ ╙▓▓▓▓▓▓ ╓▓▓▓▓▓▓░░░░╓▓▓▓ ╟▓▓▓▓ ░`▓▓▓▓▓▓, ╟▓▓▓▓▓╜░░░░╓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓,░ ░ ▓▓▓▓▓▓╖ ,▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░╟▓▓▓▓▌ ▓▓▓▓▓▓╖░ ╙▓▓▓▓▓▌ ╓██████▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓` ╙▓▓▓▓▓▌ ░░╙▓▓▓▓▓▓█████▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓▓ ░░░▓▓▓▓▓▓███▓╢╣╢╢▓███▓█▀ ▓▓▓▓▓▓@░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▀ ▀▓▓▓▓▓▄░▒▒░▓▓▓▓▓▓██▓████▀▀ ╙▀▀▀██████████▀▀▀` | | InfinitusToken.io | | ███ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ | | | | ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ███ | | ⚑⚑ Read our Whitepaper ⚑⚑ Medium ⚑⚑ Telegram |
[/ta
|
|
|
Shcirocco
Member
Activity: 120
Merit: 11
|
|
November 27, 2017, 08:51:26 PM |
|
Kesinlikle güzel niyetlerle yapılan bir çalışma olduğuna inanıyorum.Ki çoğu kişi tarafından eksikler hatta yanlışlar bile bulunabilecektir kitabınızda.Fakat öyle yada böyle bu gibi yayınların özet olsun,uzun uzadıya olsun her geçen gün daha da çok artması lazım.Bu hepimiz için her anlamda yararlı olacaktır.Elinize sağlık en kısa sürede okuyacağım.Başarılarınızın devamını dilerim.
|
|
|
|
alibarisaktas (OP)
|
|
November 30, 2017, 05:35:18 PM |
|
En büyük motivasyonum aldığım olumlu dönüşler görüşleriniz için teşekkürler.
|
|
|
|
santarosa
Newbie
Activity: 9
|
|
December 01, 2017, 06:23:04 AM |
|
Emeğinize sağlık hocam. En kısa zamanda okumaya başlayacağım. Kaynakların artması dileğiyle. Bol kazançlar arkadaşlar.
|
|
|
|
SilverVigilante
|
|
December 01, 2017, 07:48:26 AM |
|
Emeğinize sağlık hocam baya güzel bir içerik olmuş ancak teknik konulara biraz daha fazla değinseydiniz kesinlikle tadından yenmezdi.
|
|
|
|
PowerLike
Member
Activity: 244
Merit: 20
|
|
December 01, 2017, 08:31:34 PM |
|
Çok güzel bir çalışma olmuş Üstadım. Özellikle hiç bilmeyen birisi okuduğunda zorlanmadan en azından al, sat, cüzdana at, analiz yap gibi basit işlemleri rahatlıkla yapabilecektir. Yeni başlayan arkadaşların mutlaka okumasını tavsiye ederim. Bence çok fazla teknik detaya girmemen de iyi olmuş. Bundan sonra devamını yazmayı düşünürsen ileri seviye teknik konulara değinebilirsin. Beginner, intermediate, advanced.. devamını bekliyoruz
|
|
|
|
AldisEmmott
Newbie
Activity: 3
|
|
December 04, 2017, 07:30:26 AM |
|
tebrik ederim ellerinize sağlık.en kısa zamanda okumaya çalışacagım.
|
|
|
|
Fendaria
Newbie
Activity: 26
|
|
December 04, 2017, 11:41:23 AM |
|
Harika bir çalışma olmuş tebrik ederim gayretleriniz için.
Ancak ufak bir tenkitte bulunacağım. Kitabın ismi hiç münasip olmamış..
Paranın Şifresi : Bitcoin Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel gibi bi isim.. Keşke daha oturaklı bir isim seçilseymiş.
|
|
|
|
|