Bitcoin Forum
July 22, 2018, 05:10:31 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN][ICO][SCR] Scorum — Sportmedia waar uw passie voor sport wordt beloond  (Read 82 times)
Alexander_M
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
November 14, 2017, 08:19:34 PM
 #1

Website | Whitepaper | Telegram | Medium | Facebook | Twitter | In Engels

MAAK KENNIS MET SCORUM
Scorum is de eerste sociale media voor sport aangedreven door blockchain. Het is gespecialiseerd in het maken van sportcontent en biedt fans de vrijheid om hun eigen informatieruimte vorm te geven en wordt beloond voor het uiten van zichzelf en het delen van hun passie voor sport.

Waar is het probleem?

Elke maand genereren 1 miljard sportfans 8,5 miljard bezoeken aan verschillende sportmediabronnen, waardoor ze een enorm inkomen voor hen hebben. Al veel te lang hebben deze fans vanaf de zijlijn gekeken; brachten ze hun zuurverdiende geld naar hun huis clubs, teams en atleten te ondersteunen.

Onze oplossing

We stellen om de gepassioneerde fans van de sport over de hele wereld te verenigen in een gewaagde digitale media platform waar actieve deelnemers worden beloond voor hen engagement. Een community die innovatieve evenementendekking, rapportage en interactie tussen fanatieke fans over de hele wereld zal stimuleren. Om dit te bereiken, hebben we de volgende belangrijke diensten:

  • Het blogplatform waar zowel contentcreatie als curatie worden beloond met een eerlijk en transparant economisch model. Het blogplatform waar zowel contentcreatie als curatie worden beloond met een eerlijk en transparant economisch model. Bevrijd van de beperkingen van de publishing-industrie, zullen schrijvers toegang hebben tot innovatieve data-analyse, redactionele tools op maat van sportinhoud en een ingebouwde fotodatabase.
  • De statistische centra zullen sport data crunching naar een hoger niveau tillen. Niet alleen kunnen fans bladeren en graven in statistieken over hun favoriete atleten of teams, maar kunnen schrijvers de centra gebruiken met Microsoft Business Intelligence-tools om interactieve infographics in hun publicaties in te bedden. Live-evenementenstreaming, tickets en andere sportartikelen zijn ook beschikbaar als onderdeel van samenwerkingsprogramma's.
  • De commissie-vrije betting exchange stelt gebruikers in staat snel weddenschappen tegen elkaar te plaatsen met behulp van onze cryptocurrency. Geïntegreerd met de portefeuilles van Scorum-gebruikers en gekoppeld aan een grondige statistische analyse, is het voor sportfans nog nooit zo eenvoudig geweest om zich in te zetten in de wereld van gokken.

Basis van ons economisch model

Ons economisch model is gebaseerd op drie fundamentele principes:
  • Scorum Coins (SCR) cryptocurrency en platform-ecosysteem moeten worden ondersteund door de reële economie;
  • Alle platformdeelnemers moeten binnen het systeem worden beloond;
  • Deze beloningen moeten op een eerlijke en transparante manier worden verdeeld, gemodereerd door de gebruikersgemeenschap.

Scorum is van plan om inkomsten te krijgen uit drie betrouwbare bronnen: interne advertenties, partnerprogramma's en een fotodatabase. We zijn van plan om dit inkomen te gebruiken om het platform te blijven verbeteren, actieve Scorum-gebruikers te belonen en een deel van dit inkomen te doneren aan goede doelen.

Tokens die we introduceren

Om een goede werking van de economie van Scorum te garanderen, geven we de cryptocurrency van het Scorum Coins (SCR) en de interne token van het Scorum Power (SP) uit.
                 
  • Scorum Coin (SCR) tokens is een vloeibare cryptocurrency die gekocht of verkocht kan worden bij cryptocurrency exchanges of overgedragen aan andere gebruikers. Deze tokens zijn beschikbaar voor aankoop tijdens de Token Crowdsale.
  • Scorum Power (SP) is een intern token dat nodig is om technische interacties tussen de gebruikers van het systeem mogelijk te maken. Het is mogelijk om SP binnen de 12 maanden in gelijke delen (verhouding 1:1) in SCR om te wisselen (dit tijdsbestek kan later door de deelnemers worden gewijzigd). Deze maatregel is gericht op het beschermen van de belangen van de token-houders.

Scorum Coins (SCR) CROWDSALE IS INGESTELD VOOR 14 JANUARI 2018
Tokens Crowdsale gaan in de volgende fasen:

1. De eerste 1,6 miljoen SCR is nu tijdens onze voorverkoop beschikbaar met een korting van 50% op de nominale waarde (1 USD) !!!LEEF NU!!!
UITVERKOCHT!!
2. De volgende 2 miljoen SCR worden met een korting van 25% verkocht.
3. Daarna is 3 miljoen SCR beschikbaar met een korting van 10%.
4. De 12 miljoen SCR die na deze fasen over is, wordt tegen nominale waarde verkocht.

De passie voor sport moet worden beloond. Start je spel!

> Lees meer op de website en bekijk de whitepaper
> Word lid van onze affiliate programma en krijg 5% van elke SCR aankoop die u aan te trekken
> Abonneer u op onze nieuwsbrief en en volg ons (Telegram, Medium, Facebook, Twitter) om op de hoogte te blijven
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!