Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
April 09, 2018, 12:57:31 PM |
|
Geçen sahibi vitalikle tartıştı dump yedi. Bu adam ethereum tokeninin ethereumdan daha iyi olduğunu söyledi. Böyle saçma bir açıklamayı niye yaptı anlamadım
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
primeer
|
|
April 09, 2018, 02:17:23 PM |
|
kriptodan anlamayan kişilerin en beğendikleri coinlerin başında gelir kendisi. bu bile fiyatı çok düştüğünde biraz toplamanız için yeterli bir sebeptir.
|
|
|
|
primeer
|
|
April 09, 2018, 02:23:02 PM Last edit: April 09, 2018, 03:27:26 PM by primeer |
|
Geçen sahibi vitalikle tartıştı dump yedi. Bu adam ethereum tokeninin ethereumdan daha iyi olduğunu söyledi. Böyle saçma bir açıklamayı niye yaptı anlamadım
neden yaptı çünkü justinin teknik bilgisi tron fanboyları gibi sıfır. biraz bilgisi olsa kendisini böyle bir tartışmaya sokmazdı.
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
April 12, 2018, 11:24:50 AM |
|
Son birkaç aydır Tronda bir hareketlenme var, birileri güzel para kazanıyor. Elinde TRX olanlar tetikte olmalı.
|
|
|
|
aamirsuh
|
|
April 12, 2018, 11:51:13 PM |
|
Tronu direkt pump dump coini olarak algılıyorum uzun holdlara gerek olmadığını düşünüyorum çok dipten yakalayıp yuklu girersen bir parça daha uzun plan yapılabilir.
|
|
|
|
SheldonLeeCooper
|
|
April 14, 2018, 04:44:54 AM Last edit: April 14, 2018, 05:00:58 AM by SheldonLeeCooper |
|
Justin Sun kesenin ağzını açtı topluluk ödülleri için 2 Milyar Dolarlık ödül ayırdığını açıkladı.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
April 14, 2018, 07:03:18 AM |
|
Bedavadan dağıtılan bir coini iyi pumpladılar. Bu Justin e ayar oluyorum. Sanki hiç bir halttan anlamıyor gibi geliyor.
|
|
|
|
joelembiid
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
April 14, 2018, 07:37:12 AM |
|
Tronu direkt pump dump coini olarak algılıyorum uzun holdlara gerek olmadığını düşünüyorum çok dipten yakalayıp yuklu girersen bir parça daha uzun plan yapılabilir.
Aynı düşüncedeyim. Dipten alip satmak dışında hiç bulaşmayacagım bir coin. Yatırımcılarının çoğunun yüksekten almış olup ortalamayı düşürmek için tekrar tekrar alım yaptıklarını düşünüyorum, çok zarar etti insanlar.
|
|
|
|
Deranzo
Newbie
Activity: 6
|
|
April 14, 2018, 07:55:51 AM |
|
Bu token hakkında herkes maalesef kötü düşünüyor. Bende başlarda öyleydim. Ama bir daytrader'a muazzam kazançlar bırakıyor. Supply yüksek, satış baskısı fazla olduğundan sürekli olarak 2 ileri 1 geri tarzında ilerlediği için gayet iyi. Justin'e her ne kadar kızsak da başarılı olduğunu söylemek mümkün. Ben kısa vadede en kötü mainnet'in beklenilmesi taraftarıyım. Ardına yönünü belli eder zaten. Kısa vadede ( mainnet ) 0.00002-3 btc noktalarına gelmesi olağan. Orta vadede 0.00004-4.5 , uzun vadede ise 0.00006-8 olarak tahmin ediyorum.
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
April 14, 2018, 03:13:52 PM |
|
Alış fiyatımın %30 civarı altından sattım kurtuldum sonunda, nasıl olsa burdan yarı fiyattan bile çıksam burdan çıkıp alacağım coinler de en az yarıya düştüler aynı şey, ucuzdan satıp ucuzdan almış oldum en azından güvenilir projedeyim artık.
|
|
|
|
aamirsuh
|
|
April 14, 2018, 11:09:58 PM |
|
Yine pump dump havası esmeye başladı aman dikkat diyorum trona sinyalleri iyi takip etmek. Al sattan başka hodl olarak bakabileceğim bir proje değil malesef.
|
|
|
|
tfntvl
Member
Activity: 252
Merit: 11
|
|
April 15, 2018, 09:09:02 AM |
|
bu tronun sahibi justin ile binance sahibi kanki falan herhalde. bakıyırum çoğu zaman witrinde trx mevcut. maltaya hoşgeldin mesajları filan. kim ne derse desin ben almasam aldırmasamda reklam konusunda justin çok iyi geri kalanına şu dönem ve piyasada pek ihtiyaç yok
|
|
|
|
ziya1453
|
|
April 15, 2018, 10:28:10 AM |
|
türk kripto kominitesini bir türlü tron, waves, iota, monetha dan kurtaramadık. artık kurtulun bunlardan icx, wan, bnb, neo gibi şeylere yatırım yapın. hep bu 5 aylık kriptocu ''fenomen'' twitter nanelerinden.
|
|
|
|
talkingblack
Newbie
Activity: 163
|
|
April 15, 2018, 11:22:47 AM |
|
türk kripto kominitesini bir türlü tron, waves, iota, monetha dan kurtaramadık. artık kurtulun bunlardan icx, wan, bnb, neo gibi şeylere yatırım yapın. hep bu 5 aylık kriptocu ''fenomen'' twitter nanelerinden.
kesinlikle katılıyorum bir türlü bitmiyor ben de şu aralar wepowerı takip ediyorum ve inanılmaz büyüyecek bir süre sonra tüm dünya bunu konuşuyor olacağız bu kadar eminim
|
|
|
|
GiannisTR
Member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
April 15, 2018, 11:32:46 AM |
|
Tron ismiyle pump dump coini olmaya özdeşleşmis bir hale geldi artık. Çok ismi geçti ancak kötü bir şekilde bağdaşlılmasıyla ismiyle beraber talihsiz oldu onlar için.
|
|
|
|
Baser
|
|
April 15, 2018, 04:41:39 PM |
|
O kadar haklısınız ki. Twitter'dan koptuğum için o kadar rahat hissediyorum ki kendimi. Fenomen olunca her şeyi bildiklerini zannediyorlar ve bak kardeşim şu konuda yanlış düşünüyorsun dediğimizde de hemen sizi kötülüyorlar. Bunu eskiden forum üzerinden yapıyorlardı ve hemen farkediliyordu bu shillciler.
|
|
|
|
The Management
|
|
April 15, 2018, 04:48:53 PM |
|
Şu tron a hiç mi hiç ısınamadım çıktığından beri. Ha çok güzel dump pump coini güzel noktalarda %10 civarı kar alıp çıkılabilir ama hiç cesaret edemedim. Zamanında binance de 500 tane airdroptan gelmişti. Hala bekletiyoruım. Olurda 100-150 dolar ettiği bir gün olursa arkadaşlara yemek ısmarlarım bari
|
|
|
|
Baser
|
|
April 15, 2018, 05:02:12 PM |
|
Justin Sun kesenin ağzını açtı topluluk ödülleri için 2 Milyar Dolarlık ödül ayırdığını açıkladı.
Bunu görmeseydim keşke. Tron'un piyasa değeri 2.7 Milyar $. Topluluk ödülü 2 Milyar $
|
|
|
|
holderman
Member
Activity: 285
Merit: 12
|
|
April 18, 2018, 04:00:13 PM |
|
Sanki yavaş yavaş eski değerine doğru sessiz ve usulca ilerliyor gibi. Zamanında çok zarar eden oldu TRX'ten. Belki biraz da olsa insanların zararını kapatabilir.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
April 18, 2018, 04:07:22 PM |
|
Sanki yavaş yavaş eski değerine doğru sessiz ve usulca ilerliyor gibi. Zamanında çok zarar eden oldu TRX'ten. Belki biraz da olsa insanların zararını kapatabilir.
Belli başlı bir kaç coin e bakıyorum , bunlardan biri tron biri verge , Zrx de var. Tekrar bir kıpırdanma mevcut. Genel anlamda tüm coinlerde kıpırdanma olması için erken ama TRON un bu son yükselişi umarım diğerlerine de yansır. dediğiniz gibi çok fazla zarar eden oldu Tron'dan, resmen yeni gelen mıktanısı diyorum ben tron'a. Ne kadar piyasaya yeni giren tanıdıysam ellerinde tronlarla kala kaldılar.
|
|
|
|
|