ZekiBeyy
Legendary
Activity: 1736
Merit: 1005
|
 |
April 05, 2021, 01:32:03 PM |
|
TRON ve BTT uzun vadede guvendigim kripto paralar ve bu yili da olumlu bir sekilde kapatacak diye dusunuyorum. Gectigimiz gunlerde Justin Sun canli yayina cikti Bitcoin yerle bir oldugu gun tum kripto borsalar kirmizi iken adam cikti ve gelecek hedeflerini defi surecini TRON ve BTT'nin gelecek seyrini anlatti. Oyle bizim paramiz ucar kacar da demedi dikkat ettim dogrusu ne ise umut vaat etmeden soyledi ve bu nedenle sahsen ben TRON'a sempati besliyorum.
Hocam güveniniz boşa çıkmadı halen kazandırmaya devam ediyor. Bazen şu fırsatları değerlendiremiyorum. Tran ve bir kaç tane daha tahmin ettiğim coinlerin hepsi çıktı bende seyretmekle yetindim. Tron daha iyi yerlere gelecektir piyasa böyle kaldığı sürece (ytd)
|
|
|
|
|
|
Cleverjunta (OP)
|
 |
April 05, 2021, 03:18:17 PM |
|
justin çok sessiz kaldı,iyide yaptı dominans düştükten sonra başlarsa buraları beklediyse eğer neden 2021in ripplesi tron olmasın.haftasına 1 dolara fırlayabilir görüşündeyim.
|
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
Activity: 2044
Merit: 2046
Catalog Websites
|
 |
April 05, 2021, 06:06:11 PM |
|
Tronun bu zamana kadar 10 cent olmaması ilginçti ki sonunda 10 cente geldi 2 katı bir artış yaşayarak.Bittorentin artışı tronun artışında etkili olmuş olabilir diye düşünüyorum bir bakıma. Kısa zamanda yeni bir ath yapabilecek potansiyelde bir coin.
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.Bitcointalk Archive 📚 Visualization ' Search.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | |
|
|
|
|
Cleverjunta (OP)
|
 |
April 06, 2021, 08:01:00 PM |
|
justin çok sessiz kaldı,iyide yaptı dominans düştükten sonra başlarsa buraları beklediyse eğer neden 2021in ripplesi tron olmasın.haftasına 1 dolara fırlayabilir görüşündeyim.
dünden beri bi hayal kırıklığı bu düzeltmeden daha fazlası gibi ama hala yukarı yukarı bir hareket bekliyorum. js şuan sun havuzlarını paylaşmaktan başka bişi yapmıyor görünürde farklı bir haber alev aldırır akside soğuk duş etkisi.
|
|
|
|
|
|
yenivera
|
 |
April 06, 2021, 08:39:36 PM |
|
benim imza kampanyasında olduğum phore token latoken borsasında listeli acaba buradan trona çevirsem sonra btctürke atsam komisyon kesilir mi arkadaşlar tronun ağı ve işleyişini takip ediyorsunuzdur diye buraya yazdım.
Millet niye tron kullanmıyor anlamıyorum. Kullan, neredeyse sıfır komisyon paranı göndermiş olursun. 1 dk. gibi çok düşük bir zaman diliminde onay alıyor.
|
|
|
|
mamiko
Member

Activity: 294
Merit: 11
|
 |
April 06, 2021, 11:44:44 PM |
|
tron son zamanlardaki yükselişi ile tekrar adından sıkça söz ettirmeye başlayacak zamanında olduğu gibi.
|
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1578
|
 |
April 07, 2021, 09:34:32 AM |
|
Tepeden girenlerin çok güzel eline verdiler şu sıralar hem tronda hemde bittorentte, millet ağlamaya başladı artık düşme diye sanıyolar ki sonsuza kadar yükselmeye devam edecek bu coinler.
|
|
|
|
|
ZaPpaRa83
|
 |
April 07, 2021, 12:10:06 PM |
|
şu an tron özelinde yaşanan bir durum gibi görünmüyor aslında. market hemen hemen bu durumda
|
|
|
|
|
Daltonik
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1575
|
 |
September 03, 2021, 05:13:01 PM |
|
Justin Sun, blockchain ölçeklendirme için ikinci bir katman (L2) çapraz zincir çözümü olan BitTorrent Chain'i tanıttı. Lansmanının 30 Ekim 2021'de yapılması planlanıyor. BTTC'nin uygulanmasından sonra, DeFi ve NFT alanlarından olanlar da dahil olmak üzere Tron'daki tüm merkezi olmayan uygulamalar yeteneklerini kullanacak. Çözüm ayrıca BSC ve Ethereum ağları ile blok zinciri uyumluluğunu da sağlayacak.
|
|
|
|
1kodumtek7
Full Member

Activity: 1596
Merit: 186
Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform
|
 |
September 04, 2021, 09:56:31 AM |
|
TRON son zamanlarda severek kullandığım sayılı altcoinlerden birisi olabilir. Tabi al-sat için kullandığımı pek söyleyemeyeceğim. Sevmemin en büyük nedeni, coin transferi yaparken inanılmaz düşük bir fee alması. Mesela BUSD, USDT gibi stablecoinlerde para tutuyorsam ve onu bir yere aktarmak istiyorsam, o şekilde aktarıp fazladan fee vermek yerine TRX'e dönüştürüp sadece 1 TRX fee vererek işlemimi gerçekleştiriyorum.
Bu arada şu an 1 TRX = 0.10 $ olduğunu da ekleyeyim.
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2562
Merit: 2077
|
 |
December 04, 2024, 07:23:37 AM |
|
Herif ne yaptı ne etti tron'a bu boğada ath'yi gösterdi hemde öyle böyle değil market değerine bakacak olursa gidecek çok yolunun olduğunu düşünüyorum bakalım nereye kadar götürecek. Ummadığımız taş baş yarıyor.
|
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
 |
December 04, 2024, 09:41:39 AM |
|
Herif ne yaptı ne etti tron'a bu boğada ath'yi gösterdi hemde öyle böyle değil market değerine bakacak olursa gidecek çok yolunun olduğunu düşünüyorum bakalım nereye kadar götürecek. Ummadığımız taş baş yarıyor.
XRP ile aynı döngüyü yapıyor. HOLD ne kadar önemli bi kez daha gördük. Ama Tron özelinde bişi daha var bana göre. O da Justin. Baya bi dalga geçiliyor. Çoğu kez küçümseniyor. Ama marketi çok iyi bilen bi kişilik. 34 yaşında. Bi çok başarıya ulaşmış bi kişi. Eğitim hayatı da çok iyi. Kariyeri de. Lisans eğitimi Tarih. Yüksek lisans eğitimi Ekonomi. Bi tık kopyalama yapıyor bazı işlerinde. Çinli mantığına sahip.  Ama kopyalama herkesin yapabileceği bişi. Kopyalanmış ürünü bu şekil bi başarıya ulaştırmak herkesin yapabileceği bişi diiil. Bu konuda başarılı baya.
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
December 04, 2024, 11:29:06 AM |
|
Tron ağında olan diğerlerini iyi takip etmek lazım. Mesela sun böyle kalmaz. İyi bir ralli yaptırabilir.
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2562
Merit: 2077
|
 |
February 01, 2026, 10:29:22 AM |
|
Justin Sun'ın eski kız arkadaşı olduğunu söyleyen Zeng Ying şu iddialarda bulundu:
“TRX ile girişimciliğinin ilk dönemlerinde Justin Sun’in kız arkadaşıydım. Birden fazla çalışanın kimlik ve cep telefonlarının kullanılarak çok sayıda Binance hesabı açıldığına ve bu hesaplar üzerinden TRON (TRX) fiyatını yapay olarak yükseltmek amacıyla koordineli alım-satım işlemleri yapıldığına dair kanıtlara sahibim. Ardından, bireysel yatırımcılara yönelik büyük çaplı satışlarla haksız kazanç elde edildiğini gösteren deliller bulunuyor.
SEC tarafından yürütülebilecek bir soruşturmayla tam iş birliği yapmaya hazırım. İlgili tüm WeChat yazışmalarını ve çalışanlar tarafından bana iletilen, piyasa manipülasyonunu ortaya koyan delilleri sunabilirim.
ABD adli makamlarının benimle iletişime geçmesini talep ediyor ve bu bilgilerin mümkün olan en geniş şekilde paylaşılmasını rica ediyorum.” https://x.com/paraya_io/status/2017872840783958079Sanırım gemi su almış sırası ile dökülmeler başlamış sanırım yıllardır beklediğim kriptda altcoin temizliği hızlanacak gibi.
|
|
|
|
onko
Full Member

Activity: 540
Merit: 179
1 cent = 1 satoshi
|
 |
February 04, 2026, 09:03:14 PM |
|
Sanırım gemi su almış sırası ile dökülmeler başlamış sanırım yıllardır beklediğim kriptda altcoin temizliği hızlanacak gibi.
trx'a hiçbir şey olmaz hocam
|
|
|
|
|
|