xenuta (OP)
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
November 15, 2017, 09:23:50 PM |
|
Selam arkadaşlar... yaklaşık 4 gündür USDT arıyorum ama bir türlü bulamadım nasıl temin edebilirim Türkiye'de?... 1USDT = 1 dolar diyorlar ama USDT alırken zaten saçma sapan bir fark ödüyorsun ondan sonra o eşitlik ortadan kalkmış oluyor ki zaten ufak dalgalanmalar yüzünden eşitlik yok nerdeyse.... Eğer USDT gönderebilecek olan varsa satın alabilirim... BTC ile almanın bir mantığı yok direk nakit ile alabilceğim alternatifleri bekliyorum....
|
|
|
|
Neo--
|
|
November 15, 2017, 11:15:23 PM |
|
MobildeIm link veremiyorum coinmarketcapa gir usdt olan borsalardan alirsin. Ama yatirim icin degil degisim icin kullaniliyor usdt
|
|
|
|
membis
|
|
November 16, 2017, 02:14:56 AM |
|
Tether alıp ne yapacaksın hocam? Yatırım amaçlı çıkarılmış bir coin değil bu sonuçta dalgalanmalarda kayıpları önlemek için kullanılıyor.
|
|
|
|
turquaise
|
|
November 16, 2017, 02:42:54 AM |
|
Tether alıp ne yapacaksın hocam? Yatırım amaçlı çıkarılmış bir coin değil bu sonuçta dalgalanmalarda kayıpları önlemek için kullanılıyor.
ucuza bitcoin alacak yurt dışı borsadan
|
|
|
|
DarkXen
|
|
November 16, 2017, 05:58:14 AM |
|
Selam arkadaşlar... yaklaşık 4 gündür USDT arıyorum ama bir türlü bulamadım nasıl temin edebilirim Türkiye'de?... 1USDT = 1 dolar diyorlar ama USDT alırken zaten saçma sapan bir fark ödüyorsun ondan sonra o eşitlik ortadan kalkmış oluyor ki zaten ufak dalgalanmalar yüzünden eşitlik yok nerdeyse.... Eğer USDT gönderebilecek olan varsa satın alabilirim... BTC ile almanın bir mantığı yok direk nakit ile alabilceğim alternatifleri bekliyorum....
Ticari bir zeka ile düşünüyorsun tebrik ederim. Ama neden elinde BTC si veya usdt si olan sana USD kurundan yada karşılığından satsın ki ?? Paribu veya koinim tarzı yerlere gönderirse mevcut kurun üstünde o da satabilir. Yani sen kar etmeyi düşünürken karşı tarafta zarar etmemeyi düşünecek. Sırf bu şekilde alabileceğin bir yer olursa USDT olarak alıp Türk borsalarında arbitraj yaparsın direk Alabileceğinden fazla bulursan ben de talibim.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
November 16, 2017, 06:03:05 AM |
|
Türkiye'de komisyonsuz usdt bulamazsın. Bulduğun zamanda Türk borsalarından almak daha mantıklı olur. İnsanlar mal değil ki ucuza satsin.
|
|
|
|
paulk11087
|
|
December 10, 2017, 08:38:02 PM |
|
Tether'e inşallah yatırım yapmayı falan düşünmüyorsundur kardeşim, Tetherin amacı zaten 1 dolar kalmak. Yani altcoinlere yatırım yapmak istiyorsan bitcoin alıp aktaracaksın borsalara
|
|
|
|
Elysio
|
|
December 10, 2017, 09:03:40 PM |
|
Millet demişki kimse enayi değil aynı kur üzerinden sana USDT satacak ve bunu türkiyede yapan borsa yok ondan dolayı boşa bekleme al ether veya btc öyle yatırımını yap yoksa çok beklersin ve kaybın olur bu senin için.
|
|
|
|
ParaHerif
|
|
December 10, 2017, 09:09:41 PM |
|
Aman diyim Tethere falan yatırım yapmayı düşünmeyin böyle lanet bir coin yok kendi açımdan. yatırım yapılmaz Tether'e. Yatırım amaçlı değildir tether fiyat dalgalanmasında en az zararı almak için kullanılır.
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
December 10, 2017, 09:23:58 PM |
|
Aman diyim Tethere falan yatırım yapmayı düşünmeyin böyle lanet bir coin yok kendi açımdan. yatırım yapılmaz Tether'e. Yatırım amaçlı değildir tether fiyat dalgalanmasında en az zararı almak için kullanılır.
Hayırdır hocam, tether seni niye bu kadar rahatsız ediyor, bir problem mi yaşadın? Not: Polemik ya da muhalefet değil, gerçekten sorudur.
|
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
|
|
December 11, 2017, 12:28:07 AM |
|
Yurtdisinda yasayan turkler hem burada hesap acsa hem oradan bitcoin alsa iyi kar yaparlar aslinda arada azbuz fark yok, isin ilginci bunu daha once dusunen olmadimi? yada aradaki gider cokmu fazla?
|
|
|
|
The Rose Rain
|
|
December 11, 2017, 01:18:20 AM |
|
Yurtdisinda yasayan turkler hem burada hesap acsa hem oradan bitcoin alsa iyi kar yaparlar aslinda arada azbuz fark yok, isin ilginci bunu daha once dusunen olmadimi? yada aradaki gider cokmu fazla?
sonrasıda demeyecekler mi hocam sen bu kadar para trafiğiyle ne yapıyorsun, ithalat mı yapıyorsun, ihracat mı yapıyorsun nerede senin ihracat belgen ne sattın bulgur mu soya mı, ahşap mı, beyaz eşya mı, nerede bu paraların dökümü ?
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
December 13, 2017, 03:10:44 PM |
|
Tether 1,09 usd yi görmüş bugün.Son günlerde biraz dalgalanıyordu ama tetherin değer kazanması ilginç bir o kadarda korkutucu.Kur 17k usd de ama btc 16k usdt
|
|
|
|
coastbank
Full Member
Activity: 238
Merit: 100
Presale Starting May 1st
|
|
December 13, 2017, 07:38:37 PM |
|
Şu sıralar kesinlikle Tether alıp satmanızı önermem. Tether ve bitfinex hakkındaki dedikodular aldı başını yürüdü ve durmadan coin basıyorlar bu işin sonu balonun patlaması olacak. Tether elinizde patlayabilir aman dikkat edin.
|
|
|
|
andromed22
|
|
December 13, 2017, 09:07:23 PM |
|
Hocam ben hiç kimsenin sana komisyonsuz USDT satacağını sanmıyorum zaten Türk borsalarında Bitcoin fiyatı şu an çok yüksek herkes buradan çok iyi bir fiyata elinde ki Bitcoinleri çıkarabilir.
|
|
|
|
|