Birbanker (OP)
Newbie
Activity: 22
Merit: 1
|
|
November 21, 2017, 06:22:30 PM |
|
Arkadaşlar bu akşam iş dönüşü kral fm dinlerken 'Ayşe teyze ne yapsın' adlı kısa bi yayın çıktı. 2, 3 dakika sürdü. Önce bitcoin lafını duyunca bi sevindim tüm konuşma bitcoin üzerindeydi. ama sonunda bakalım bu bitcoin denen saadet zincirinin sonu ne olacak demesin mi! Kral fm gibi bi radyo da bunu diyoya inanamadım vallahi. Sizle de paylaşmak istedim..
|
|
|
|
Birbanker (OP)
Newbie
Activity: 22
Merit: 1
|
|
November 21, 2017, 06:27:11 PM |
|
|
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
November 21, 2017, 06:28:08 PM |
|
Maalesef insanlar araştırmadan bir fikir sahibi oluyor bizim ülkemizde.Nasıl olsa ilerde sen böyle demiştin insanları yanıltmıştın diye hesap soran olmayacak o yüzden bol keseden atmak kolay. Umarım insanlar etkilenmemiştir.
|
|
|
|
pckoliq
|
|
November 21, 2017, 07:58:09 PM |
|
Bırakın desinler kalanlar bizimle Ülkemizde özgür düşünce yok kulaktan dolma öğrenilen şeylere ilgi çok kimse araştırıp okumak kafa yormak istemez maalisef.
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
November 21, 2017, 08:17:13 PM |
|
hadi vatandaş neyse bitcoin demiş bircoin demiş saadet zinciri demiş çok da umursanacak bir durum değil ama bu ülkedeki herkesin herşeye bir yorumunun olması özellikle medya sektöründeki kişilerin gaflarda bulunması iyi değil. bundan bi kaç sene sonra da buna benzer diyaloglar geçer, bu kez saadet zinciri falan değil haram helal muhabbetleri döner. çeşitli tartışma programlarına konu olur, din adamları da bu konudan nemalanır.
|
|
|
|
proof_seeker
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
November 21, 2017, 09:30:40 PM |
|
ağzı olan konuşuyor ben buna benzer yorumları duyunca şaşırmıyorum artık.
ama şu konuda gerçekten ayıptır. sen program yapıyorsun insanlar seni dinliyor izliyor. fikir alıyor. ister istemez insanları etkiliyorsun. bari konuştuğun şeyler hakkında biraz bilgin olsun. araştır. sırf program yapmak için program yapma.
|
|
|
|
SCAPA
Newbie
Activity: 59
Merit: 0
|
|
November 21, 2017, 09:31:47 PM |
|
kral tv dinlenir mi abi ya
|
|
|
|
Borracha
|
|
November 21, 2017, 10:24:06 PM |
|
Adı üstünde Kral Fm , bir başka kralın yani Bitcoin'in varlığından haberdar olunca, rahatsızlık duymuşlar, nedir diye bakmadan hemmen ..çiçek atmışlar akıllarınca.
|
|
|
|
Bileydin
Member
Activity: 83
Merit: 10
|
|
November 21, 2017, 10:37:24 PM |
|
Aman desinler kârınıza bakın bu piyasa da birileri hep eleştirir ve eleştiri devam edecektir. Farklı isimler takacaklardır ama ne oldu topladık altlardan şimdi de diyorlar ki eeee ne kadar kâr ettin, anaparan neydi, söylemiştin de dinlemedik, batarsın olum çık bu işten öbür yandan diğer bir kısım ise mal bu adam deyip bu fiyat oldu hala satmıyor dibi görsün de anaparasından da olsun görürüm o zaman diyor. Ağzı olan konuşuyor...
|
|
|
|
aleya yavuze
|
|
November 21, 2017, 10:41:16 PM |
|
Kendi küçük dünyasından bakınca bilmeden biliyormuş gibi yorum yapmış o da bir gün anlayacak
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
November 22, 2017, 04:43:21 AM |
|
Türkiye'de çoğu insan aklı yok fikri var modunda takıldığından saçma sapan sallamalarını doğal karşılıyorum artık.
|
|
|
|
elturco
|
|
November 22, 2017, 05:39:44 AM |
|
İnsanların ne dediğinin hiç önemi yok. Bazı insanlar bitcoin i sonsuza kadar anlayamayacak. Anlatmaya çalışmanın anlamı da yok zaten. Biz işimize bakalım. Bir dj amma yordu forumu
|
|
|
|
labouroflove
Newbie
Activity: 65
Merit: 0
|
|
November 22, 2017, 06:54:26 AM |
|
önce kendisine soralım bakalım saadet zincirinin ne olduğunu tam olarak biliyor mu? Allah bilir translate e blockchain yazmıştır zinciri görünce yapıştırmıştır saadeti de
|
|
|
|
dnz gns
|
|
November 22, 2017, 07:30:03 AM |
|
önce kendisine soralım bakalım saadet zincirinin ne olduğunu tam olarak biliyor mu? Allah bilir translate e blockchain yazmıştır zinciri görünce yapıştırmıştır saadeti de tespit gibi tespit... aynen öyle bizlerde çok zaten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye bir durumuz. arkadaş bu kadar çok duyuldu değerlendir buna 1 haftamı ayırayım neymiş diye bakmadan 1 günlük google iilk sayfasında çıkan bir iki başlıkla konuşması tam cehaleti ruhiye aq bitcoin geçitim blok zinciri teknolojisi bile çağ atlatacak bir durum ama adamlar mal
|
|
|
|
harsak06
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
November 22, 2017, 12:19:48 PM |
|
Tam bir fiyasko tüm dünyanın geleceğin teknolojisi dediği blockchaine bizde saadet zinciri deyip geçip gidiliyor Hadi halk arasında oluyordu da cahillik deyip geçiyorduk ama radyo programında bunun denmesi rezillik.
|
|
|
|
ssantur
|
|
November 22, 2017, 12:32:59 PM |
|
Kral Fm gibi bir radyodan ne bekleniyordu ki anlamadım. O vizyon zaten orada olsa adı kral olmaz.
|
|
|
|
hero_coin
Member
Activity: 322
Merit: 16
|
|
November 22, 2017, 12:34:56 PM |
|
önce kendisine soralım bakalım saadet zincirinin ne olduğunu tam olarak biliyor mu? Allah bilir translate e blockchain yazmıştır zinciri görünce yapıştırmıştır saadeti de tespit gibi tespit... aynen öyle bizlerde çok zaten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye bir durumuz. arkadaş bu kadar çok duyuldu değerlendir buna 1 haftamı ayırayım neymiş diye bakmadan 1 günlük google iilk sayfasında çıkan bir iki başlıkla konuşması tam cehaleti ruhiye aq bitcoin geçitim blok zinciri teknolojisi bile çağ atlatacak bir durum ama adamlar mal internete yazdığından bile şüpheliyim bi arkadaş grubunda muhabbeti geçmiştir. birisi ya bitcoin diye bişey varmış insanlar kazanıyor demiştir diğeri oradan atlayıp oğlum inanma onlara onlar saadet zinciri. beyinde sadece o kadarcık bilgi var. bundan sonra kim sorarsa o saadet zinciri insanlar batacak paralarını kaybedecek
|
|
|
|
Arksun
|
|
November 22, 2017, 12:41:47 PM |
|
Hahaha ya kusura bakmayın ama bu benzetmeyi ilk defa mı duydunuz? Ben daha önce de duymuştum. Konu ile ilgili en ufak bir fikri olmayan adamlar bile illa çok biliyormuş gibi muhakkak yorum yapma ihtiyacı hissettiği için böyle garip benzetmeler duymak beni şaşırtmıyor
|
|
|
|
HyperLup
|
|
November 22, 2017, 01:02:25 PM |
|
Sadece Bitcoin konuşulup,blockchain teknolojisinden bahsedilmediğinde bilmeyenler böyle düşünebilir.Bunda şaşılacak bir durum yok,bilgi elsikliği var.Ben de saadet zinciri tanımını çok sık duyuyorum.
|
|
|
|
civilengineer
|
|
November 22, 2017, 01:11:15 PM |
|
saadet zinciri modası var şu anda. bilmiyor musun içinde para mı geçiyor araştırmana gerek yok saadet zinciridir.
lan bi araştır bi bak neymiş ne değilmiş. ne işe yarıyormuş insanlar neden alıyormuş bu btc yi
gerek yok duymuştur biyerden o duyduğu ona yeter nasılsa
|
|
|
|
|