burybur (OP)
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
November 23, 2017, 12:28:08 AM |
|
|
|
|
|
apimembership
|
|
November 23, 2017, 12:47:45 AM |
|
Bitcoin gibi istatistiklerin ötesinde çeşitli etkenler ile (örnek tether hacklendi, çin banladı, bch saldırısı, balinalar) fazlaca değişen bir para biriminde sanki %100 garanti verir gibi iddialı olmak bence doğru değil. Tavsiye niteliğinde denilmesi hadi neyse ama "kaybetme korkunuz kalmasın" yada "sürekli kazanacaksınız" çok iddalı.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
November 23, 2017, 06:31:55 AM |
|
Ahahahh super Bir kainimiz eksikti, o da tam oldu. Neye bakıyor? Yönü bulup, üzerine %10 mu ekliyor?
|
|
|
|
Puyol
|
|
November 23, 2017, 10:50:57 AM |
|
İlginç ama ben yinede kaybederim bahtsız bedeviyim
|
|
|
|
aykutipek
Newbie
Activity: 30
|
|
November 23, 2017, 11:35:38 AM |
|
Bende bir an icin sanal borsa sandim, sanal para ile kafanca takil, kaybedersen cok ta fifi, kazanirsan vur duvara basini, niye gercek parayla oynamadim diye.
|
|
|
|
proof_seeker
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
November 23, 2017, 11:44:34 AM |
|
işte bu. tam da aradığımız şey buydu. bence bu uygulamayı google play de yayınlayarak hata yapmışsın. şu sıralar tradeyi kolaylaştırmaya çalışan ICO lar çoğaldı. bunun da bi ICOsunu yapalım. en büyük özelliği yapay nöron ağlarını kullanıyoruz.
|
|
|
|
the_doctor
|
|
November 23, 2017, 12:01:28 PM |
|
işte aradığım uygulama evi arabayı satıp giriyorum desemde inanma Bu ne ya, direk başlık falso, linkini bile tıklamam ben bunun
|
|
|
|
h4yfans
|
|
November 23, 2017, 01:25:01 PM |
|
Tuhaf bi uygulama. Belki altında mine ediliyordur. Şüpheli yaklaşmak lazım. Telefon işlemcisini kullanıyor olabilriler. Açık kaynak değil sonuçta.
|
|
|
|
fudufaffa
Newbie
Activity: 29
|
|
November 23, 2017, 01:50:33 PM |
|
malware ot bok olabilir dikkat edin. kim bilir neyin peşinde.
|
|
|
|
fedoralite
|
|
November 23, 2017, 02:08:17 PM |
|
Bu başlığı görüp uygulama linkine bile tıklamadım bu nasıl bir şey anlamadım ayrıca virüs falan olduğunu düşünüyorum. Bunu telefonunuza indirmenizi tavsiye etmem ayrıca bu tarz uygulamalar kriptopara dünyasına iş görmez.
|
|
|
|
Sacred
|
|
November 23, 2017, 02:55:59 PM |
|
Adam sürekli kazandığı için bize de kazandırmaya gelmiş hemen önyargılı davranıyorsunuz. Bizi de kendi gibi zengin edip, mütevazilikten forum forum dolaşıp konu açmamız için yapıyor.
|
|
|
|
criptolover12
Member
Activity: 238
Merit: 10
|
|
November 23, 2017, 02:56:37 PM |
|
tiklamaya degecek bir sey bile degil. boyle sacma basliklar acilmamali bence.
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
November 23, 2017, 03:53:21 PM |
|
Oldu kardeş hemen indirelim korkumuz bitsin. Türkiyedeki fiyatı türk al-satçılar belirler. Btctürkte birisi çıkar ucuzdan satmaya başlar 25.000tl düşürür koinimde birisi çıkar pahalıdan alır 40.000 liraya çıkarır. Saçma uygulama olmuş
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1380
|
|
November 23, 2017, 09:02:49 PM |
|
İlk postu ile tüm foruma yardım etmeye gelmiş bir sevgi pıtırcığı. Arkadaşlar linke tıklamayın bile, büyük ihtimalle telefonunuzdan bilgi çekmeye çalışan sahtekar bir yazılım yapılmış.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
aleya yavuze
|
|
November 23, 2017, 09:53:13 PM |
|
Faydalı düzgün çalışan bir uygulama olduğunu zannetmiyorum hatta veri çalmaya bile çalışıyor olabilir bu tip uygulamaları hemen indirip denemeyin derim
|
|
|
|
chickenfried12
Legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
|
|
November 23, 2017, 09:56:08 PM |
|
deneyenler varsa ne hissetmişler lütfen buyursunlar yoksa da denemeyin derim burdan bakınca bohk cıkacakmış gibi geldi bana bir de bu tarz reklamcıkların kime ne yararı var anlayamadım bir türlü
|
|
|
|
becareful
Newbie
Activity: 24
|
|
November 25, 2017, 01:32:11 PM |
|
deneyenler varsa ne hissetmişler lütfen buyursunlar yoksa da denemeyin derim burdan bakınca bohk cıkacakmış gibi geldi bana bir de bu tarz reklamcıkların kime ne yararı var anlayamadım bir türlü Maksatları belli zaten dostum
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
November 25, 2017, 05:18:27 PM |
|
Konuyu açıp kaçmış heralde zaten arkadaş. Kaybetmek yok yani oh ne güzel.. Gerçi içinde zararlı yazılım yoksa zaten hep al dese bile yine kazandırır. Ama yazılım değil btc kazandırır.
|
|
|
|
2run
|
|
November 25, 2017, 08:10:29 PM |
|
Nöron ağları, Beşparmak dağları, Gesi bağları. Gün boyu x ve y arasında kalacak kısmı çok iyi olmuş Biraz hava durumlarında esinlenilmiş sanırım 'istanbul Gün boyu 18-24 derece arasında ve hafif esintili olacak'
|
|
|
|
neite99
|
|
November 25, 2017, 08:45:53 PM |
|
Ne yiyip ne içiyorsunuz siz arkadaş anlamak güç? Adam ciddi ciddi hava durumu verir gibi şu aralıkta olacak falan diye de yazmış
|
|
|
|
|