MSZCoin (OP)
Sr. Member
Activity: 346
Merit: 250
Revolution
|
|
November 23, 2017, 04:40:40 PM |
|
Verge'de bir atak bekliyorum kısa vadeli olarak. Biraz aldım.
|
BTG KING
|
|
|
cryptolian
Newbie
Activity: 62
Merit: 0
|
|
November 23, 2017, 05:39:53 PM |
|
Ben uzun vade için 85 000 kadar aldım. Ekibi güven veriyor ama kendi içlerinde anlaşmazlıkları var.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1174
|
|
November 23, 2017, 05:57:34 PM |
|
Dostum vergede herkes atak bekliyor da kisa vadeli olarak diye dusunecek bir haber mi aldin yoksa altinci hissine mi guveniyorsun bu konuda biraz daha aciklayici konusurmusun tesekkurler
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
enfarktus
|
|
November 23, 2017, 06:27:11 PM |
|
Verge'den bu yıl bitene kadar ciddi bir hareket beklemeyin bence. Uzun bir süreden sonra biraz hareketlenmeye başladı, mobil cüzdanının hacklendiği haberi geldi. Bir süre daha aynı tempoda devam gibi.
|
|
|
|
zenfon6
|
|
November 23, 2017, 08:50:15 PM |
|
coin adet çok fazla olduğu için pek bi gelecek göremediğim bir coin kendisi..ripple ile aynı kaderi paylaşacağını düşünüyorum.yine de çok ucuz olduğu için alıp unutmalık yapılabilir tabi
|
|
|
|
acmrl
|
|
November 23, 2017, 08:52:37 PM |
|
coin adet çok fazla olduğu için pek bi gelecek göremediğim bir coin kendisi..ripple ile aynı kaderi paylaşacağını düşünüyorum.yine de çok ucuz olduğu için alıp unutmalık yapılabilir tabi
keşke ripple ile aynı kaderi paylaşsa da o seviyelere gelebilse umarım dediğiniz gibi olur.
|
|
|
|
tumece
|
|
November 23, 2017, 08:54:36 PM |
|
coin miktari cok fazla. kar realize eden insan sayisi da cok fazla. bu sebepten oturu uzun vadede daha fazla kazandirmaz diyorum. belki kisa sureli al satlarla kucuk karlar elde edilebilir.
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
November 23, 2017, 09:07:40 PM |
|
Verge seçimi iyi bir seçim olmamış.1-2 ay önce 40 satoshi civarında dolaşan bir coin.Bunun yerine dgb ve sia daha doğru bir seçim olabilirdi.Dgb ve sia düşecekleri en son yere kadar düştüler.Verge ise 40-50 arası bir yere kadar düşebilir.Dikkatli olmakta fayda var.
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
November 23, 2017, 09:18:02 PM |
|
Verge coin 3 sat seviyelerinden 300 sat seviyelerine ulaştı ama şuan 70 sat seviyelerinde. bu hareketlilik bir yıldan kısa bir süre içerisinde oldu ve kısa vadede alıp kar etmek mümkün. ama uzun vadede bence çok fazla bir beklenti içine girmemek lazım. en iyisi bence al-sat yapmak.
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
Merit: 10
|
|
November 23, 2017, 11:03:17 PM |
|
coin sayısı çok fazla ancak günlük yada kısa vade trade de iş yapabilir uzun vade için verge ile plan yapamıyorum.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
November 23, 2017, 11:24:00 PM |
|
Kısa bi sürede yine bi sıçrayış gelebilir verge'den . 3.parti cüzdanı hacklenmişti güzel indirdiler aşağı .
|
|
|
|
frtmr
|
|
November 24, 2017, 08:45:02 AM |
|
Verge, bitcoin düşüşleri yada çıkışları sonrası sakinleştiğinde en hızlı tepki veren coinlerden oluyordu. Bende bu nedenle biraz almıştım hack olayı kötü etkiledi.
|
|
|
|
oinokhoe
Member
Activity: 140
|
|
November 24, 2017, 12:39:04 PM |
|
Coin sayısının fazlalığından sanırım pek güven vermıyor bana. Uzun vade için bir yatırım olabilir. Ama öngörüm yok.
|
|
|
|
MSZCoin (OP)
Sr. Member
Activity: 346
Merit: 250
Revolution
|
|
December 17, 2017, 07:57:08 PM |
|
verge beklediğim atağı yaptı , çıkıyorum ama.
|
BTG KING
|
|
|
Crypto Koala
|
|
December 17, 2017, 08:25:06 PM |
|
Verge, bitcoin düşüşleri yada çıkışları sonrası sakinleştiğinde en hızlı tepki veren coinlerden oluyordu. Bende bu nedenle biraz almıştım hack olayı kötü etkiledi.
Xvg ile Rdd beraber aynı tepkiyi veriyorlardı, son dönemde bu hareketi yapmıyorlar, free takılıyorlar.
|
|
|
|
Hedaelus
|
|
December 17, 2017, 08:49:57 PM |
|
verge beklediğim atağı yaptı , çıkıyorum ama.
Neden atak bekliyodun?
|
|
|
|
Sefatih
Member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
|
|
December 17, 2017, 09:29:57 PM |
|
425 bin Adet 48 satoshiden alıp ,hareket olmayınca 58'e verdim. 393 oldu. 1 hafta daha dursam tren kaçmayacaktı . Güzel kazandırdı.Herkese bol şans,
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
December 18, 2017, 02:14:01 AM |
|
bircok yatirim gibi dogru zamani tutturamayan treni kacirdi simdilik. bende bazi yatirimlari bozuyorum 1-2 gun sonra 4-5 katina cikiyor. nasil bir kismetse bir turlu bulusamiyoruz mutlu noktada verge zaten baya stabil ilerledi bu sekilde aniden artmasi supriz oldu
|
|
|
|
scoutcoin
Member
Activity: 109
|
|
December 18, 2017, 02:21:19 AM |
|
Çok fena uçtu valla.
|
|
|
|
Umbrella Holdings
|
|
December 18, 2017, 03:24:12 AM |
|
Vergeyi uzun vadeli olarak düşünüyorum vede tutuyorum, coin yükseltileceği zaman coin sayısı falan bahane hepsi hallediliyor, ya yakılıyor ya kilitleniyor çözüm çok, Verge'yi evladiyelik coin listeme aldım en az bir yıl bekleteceğim.
|
|
|
|
|