ferhat1242 (OP)
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
November 23, 2017, 05:34:53 PM Last edit: November 28, 2017, 11:39:48 AM by ferhat1242 |
|
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama Bitcoin çoğunlukla gençleri ön plana çıkarıyor.Borsa,analiz vs gibi işlerle gençlere yeni iş imkanları sunuyor.Daha çok 40 yaş altı insanları zengin ettiğini gördüm.Bitcoinle gençler daha çok içli dışlı. Ben diyorum ki bitcoinin arkasında ki para kaynağı ,kişiler , kurumlar , devlet vs daha çok gençlerin ön planda olmasını istiyor.Yada hepsi bir tesadüf.Tabii ben tesadüf diye birşeye inanmam herşeyin bir anlamı vardır
|
|
|
|
henrybek3
|
|
November 23, 2017, 05:38:06 PM |
|
Zaten gelecek adına ortaya çıkmış bir proje ve ilk zenginlerine bakınca en azından göz önünde ki haberlerle yorumluyorum öylesine heves olarak ayda yanlışlıkla elde kalan tokenlerden falan bahsediyorlar. Mevcut duzene alışmamış hatta karşı direnç ortaya koyabilecek birileri tarafından daha çok ilgi çekeceği aşikar ve pek tabii gençler arasında populer.
|
|
|
|
the_doctor
|
|
November 23, 2017, 05:39:31 PM |
|
valla benimde hedefim 40 yaşından önce geleceğimi garanti altına alacak parayı kazanabilmek. tek şansımda bitcoin gibi duruyor şimdilik
|
|
|
|
aborjin
|
|
November 23, 2017, 06:23:27 PM |
|
Evet genelde ilgilenen kişiler 40 yaşına altında kişiler çünkü dolayısıyla 40 yaş altı kişiler zengin oluyor fakat bu çok basit değil.Bir şeyler kazanmak için ne olursa olsun bir maddi kaynak gerekiyor.
|
|
|
|
pckoliq
|
|
November 23, 2017, 07:18:27 PM |
|
Milli piyango çıkması durumu hariç yatırım için öncelikle önce para gerekli, zengin olmak için ise daha çok yatırım yapılacak para gerekli. Ben 22 yaşındayım benim çevremde benim yaşıtlarım hala kız tavlama boş zevzek zeczek laf etme peşinde gençlerin hepsi bu iş ile ilgili değil 100 kişiden 10 tanesi ilgilenir 1 tanesi de tam anlamıyla bu işi yapar.
|
|
|
|
hero1111
|
|
November 23, 2017, 07:28:29 PM |
|
Bitcoin kullanan kitle genellikle teknoloji çağında dünyaya gelen kuşak olduğu için ve bu kuşak şimdi en fazla 40 yaş altında olduğu için ve bu nesilin bitcoinle alakalı olması ve bu konuda birikim yapıp zengin olması bundandır bunun genle falan alakası yok .
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
Merit: 10
|
|
November 23, 2017, 10:23:37 PM |
|
25-30 yaşlardaki kitle bence şuan için bitcoin başta olmak üzere kriptopara piyasasının etkin kitlesini oluşturuyor.
|
|
|
|
kripto para
|
|
November 24, 2017, 01:28:04 AM |
|
valla benimde hedefim 40 yaşından önce geleceğimi garanti altına alacak parayı kazanabilmek. tek şansımda bitcoin gibi duruyor şimdilik hepimizin hedefi bu değil mi zaten? içimizden birçoğu başardı ve aramızdan ayrıldı, uzaktan takip ediyorlar. birçoğumuz da hedefimize çok yaklaştık. bitcoin olmasaydı hayattan pek bir umudum kalmazdı açıkçası.
|
|
|
|
HyperLup
|
|
November 24, 2017, 02:05:45 AM |
|
Elbette Bitcoinle gençler ilgilenecek,bundan doğal ne var?Belli bir yaştan sonra insanlar yeni şeylere adapte olmakta hatta anlamakta zorlanıyor,elle tutulur,gözle görülür şeylere itibar ediyorlar.Gençler yeni şeylerle daha ilgililer ve öğrenmeye açıklar.Bir de gençler risk almayı seviyorlar.Yetişkin insanlar daha garantici.Dolayısıyla Bitcoin vs gençlerin daha çok ilgisini çekiyor.
|
|
|
|
BitSharke135
|
|
November 24, 2017, 02:05:54 AM |
|
Tam tersine üç ay önce forumda Full Member üstünde olan herkes 40 yaşındaydı şu an genç sayısındaki artışın tek sebebi Ekşi Sözlük'te ve diğer dn*nmh'br tarzı forumlarda Bitcoin'den bahsedilmesidir.
|
|
|
|
grcnn
Member
Activity: 448
Merit: 11
|
|
November 24, 2017, 06:01:49 AM |
|
hakkınız var Hatta 25-30 arasındaki insanları cezbediyor
|
|
|
|
elcezireex
|
|
November 24, 2017, 07:10:05 AM |
|
Bende katılıyorum 40 yaşın üstünde kaç kişi internet kullanıyor ki ülkemizde kullandı diyelim anca facebbokta birbirlerini dürtüyorlar
|
|
|
|
delimavi
Member
Activity: 77
|
|
November 24, 2017, 10:39:09 AM |
|
Tabi bilişim cağı çocuklarının dikkatini çektiğine bende katılıyorum. Fakat bundan birkac yil oncesi icin bu durum söz konusuydu. Şimdiki şartlar göz önüne alınırsa bitcoin bu kadar fiyatlanmisken ancak zengini daha cok zengin eder diyebiliriz. Bol kazanclar
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
|
November 24, 2017, 10:41:18 AM |
|
Çok düz bir mantıkla düşünürsek teknoloji çağındayız ve özellikle genç nüfus teknolojiyle ilgili her şeyi yakından takip ediyor, ister istemez kendini bunun içinde buluyor.
|
|
|
|
Spack17
|
|
November 24, 2017, 10:43:10 AM |
|
Bende katılıyorum 40 yaşın üstünde kaç kişi internet kullanıyor ki ülkemizde kullandı diyelim anca facebbokta birbirlerini dürtüyorlar Aynen öyle hocam teknoloji ile genç yaşta tanışamayanlar insanlar bu yıllardan sonra da pek ilgilenmiyor ya da dediğiniz gibi facebook anca Ama tabi çok fazla olmasa da 40 yaş ve üstü ilgilenenler de mevcut. Hatta çok iyi bilenler bile var anladığım kadarıyla.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
November 24, 2017, 01:37:41 PM |
|
Bu duruma bana göre farklı bakış açılarından bakmak gerekiyor.Forumda son zamanlarda genç üye sayısının artmasının sebebi son zamanlarda sosyal medya diye nitelendirdiğimiz platformlarda bitcoinin oldukça yaygınlaşması oldu.Şimdi olumlu yönden bakarsak genç arkadaşlarımız çabuk bir şekilde entegre oldu sisteme.Ama olumsuz yönden şöyle düşünüyorum acaba bu kadar insan bitcoini kolay para kazanma yöntemi olarak gördüğü için mi burada.
|
|
|
|
mick42
Member
Activity: 182
|
|
November 24, 2017, 02:46:39 PM |
|
Aslında her türlü yeni girişime gençler cok daha açıktır yaşı büyük insanlara göre konu blockchain ve bitcoin olunca da bu cok daha normal hale geliyor 40 yaş üstünün bırakın bitcoini,blockchaini bilgisayarlarla araları bile yoktur gençlere göre
|
|
|
|
bitcoincitr
|
|
November 24, 2017, 02:53:46 PM |
|
Bitcoin ile ilgilenip şu an herkes zenginmiş gibi gözüküyor fakat herkes parasını çekmeye çalışırsa yani eldeki Bitcoinleri satmaya çalışırsa o zaman ne kadar değerli olacağını anlayacağız.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
November 24, 2017, 09:14:58 PM |
|
Şuanda gençlerin baskın olmasının sebebi dünyaya ve Türkiye'ye internetin veya sanal alemin 20 yıl içinde oturmuş olması bundan 30 yıl sonra yaşlılar gençler ayrımı kalmayacaktir
|
|
|
|
Dorky
Sr. Member
Activity: 392
Merit: 250
Best IoT Platform Based on Blockchain
|
|
November 25, 2017, 03:27:18 AM |
|
Gençlerimiz sosyal medyada çok takılıyor diye kızılıyordu bi de. Ama bakın işte ordan burdan duyarak, bu da neymiş deyip Bitcoin'e merak saran gençlik zengin olmasa bile artık harçlığını buradan çıkarıyor.
|
|
|
|
|