Bitcoin Forum
December 16, 2017, 09:28:27 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Nice Hash - använder inte hela GPUn?  (Read 667 times)
knofan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
November 23, 2017, 07:20:50 PM
 #1

Hej!

jag har provat köra lite på Nice Hash och upptäckt att jag inte har i närheten av samma hastighet där som på tex Suprnova. Jag kör en rigg med 12x1080ti och ska snart sätta igång en till likadan. Och vore ju nice om jag fick ut max u riggarna. Men det verkar inte så lätt. När jag kollar på GPUna så verkar de bara gå på 75% hastighet. Hur kan det komma sig?

Om jag kör ZEN på suprnova så ligger jag på ca 8500 h/s  Cry Angry, när jag kör nice hash så ligger det på 5000-5500 sol/s.

Jag kör equihash, och ubuntu.

Mvh/håkan
1513459707
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513459707

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513459707
Reply with quote  #2

1513459707
Report to moderator
1513459707
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513459707

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513459707
Reply with quote  #2

1513459707
Report to moderator
1513459707
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513459707

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513459707
Reply with quote  #2

1513459707
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513459707
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513459707

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513459707
Reply with quote  #2

1513459707
Report to moderator
Tidsdilatation
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


www.Max.Lundh.co.uk - My website


View Profile WWW
November 23, 2017, 08:53:15 PM
 #2

Tja Håkan.

Använder du nicehashs egna GUI miner? Du kan använda Equihash specifika miners även på nicehash, det är bara att peka dom mot deras pooler. Generellt är deras miner program inte lika effektivt.

knofan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
November 23, 2017, 09:56:36 PM
 #3

Ah, tack för tipset. Jag provade att köra EWBFs Cuda miner men fick inte kontakt. Kan det bara vart jag som gjort fel? Det vore ju nice att kunna köra andra miners istället för deras egna.
Tidsdilatation
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


www.Max.Lundh.co.uk - My website


View Profile WWW
November 24, 2017, 04:50:42 AM
 #4

Ah, tack för tipset. Jag provade att köra EWBFs Cuda miner men fick inte kontakt. Kan det bara vart jag som gjort fel? Det vore ju nice att kunna köra andra miners istället för deras egna.

Japp, det är du som gjort fel. Kan vara lite trixigt med login osv, men du löser det nog.  Grin

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!