Bitcoin Forum
November 16, 2018, 12:24:28 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] LEAP - eSports - Voorverkoop 1 december 2017  (Read 205 times)
Ubercryptomaster
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
November 23, 2017, 08:09:09 PM
 #1

LEAP - eSports Federation powered by blockchain

LEAP bouwt een blockchain platform om relaties en transacties tussen fans, coaches, spelers, teams, wedstrijden, adverteerders,
en competitie organisaties middels slimme contracten.

Voorverkoop start: 1 december 2017


eSports zijn de Olympische spelen van de 21ste eeuw waar pro spelers atleten zijn en video games disciplines zijn. De verwachting is dat 300M eSports betrokkenen is verdubbeld in 2020.
In 2016 was het totale uitgegeven eSports advertentiebudget tegen de $600M.

Vandaag de dag is Esports wat voetbal 100 jaar geleden was. Maar de industrie ontwaakt nog steeds. Er is geen algemene organisatie als de FIFA (Federation Internationale de Football Association, de organisator van de World cup), om gedreven de globale groei te genereren van de eSports.

LEAP bouwt aan een gedecentraliseerd platform speciaal gemaakt om slimme contracten te maken voor de  stakeholders in de eSports industrie. LEAP claimt de lijm te zijn tussen  eSports stakeholders en degene die ervoor zorgen de potentiële groei van de industrie mogelijk te maken.

TEN EERSTE, We zijn momenteel bezig met het bouwen van de online GameLeap Universiteit om ervoor te zorgen dat amateurspelers leren van de beste pro spelers en coaches in de wereld, zodat ze zich kunnen ontwikkelen als  pro spelers.

DAARNAAST, we maken een framework om slimme contracten voor wedstrijden en pro-teams zodat meer teams en wedstrijden kunnen worden georganiseerd op een manier waar geen vraagtekens zullen zijn tot misbruik en integriteit en waar de prijs pools automatisch gedistribueerd wordt via slimme contracten..

TEN DERDE, we zullen het mogelijk maken voor  sponsoren en adverteerders om een breed publiek te benaderen door het distribueren van hun budgetten  aan duizenden semi-pro en pro spelers, teams, and wedstrijden.

EN ALS LAATSTE, we trachten de eerste eSports World Cup te organiseren.


Slimme contracten die op de Ethereum blockchain gebouwd zijn maakt ons mogelijk om een vertrouwde omgeving te creëren waar interactie en relaties tussen stakeholders wordt vastgelegd. We zullen een standaardcontract maken en een makkelijke configurator voor  op maat gemaakte slimme contracten. LEAP zal eerst aandacht geven aan de GameLeap educatieve universiteit en daarna de gehele industrie vergroten.

Het ecosysteem zal ervoor zorgen dat iedereen hun voordeel krijgt van de  eSports groei, als spelers, coaches, investeerders, sponsoren, of normale  fans. LEAP zal video games  en eSports net zo uniek maken als dat voetbal is.

Waarom nu?

This is the single moment in history where we as fans, players, coaches, and viewers can unite and create an organization which is not owned by Billionaires or corporations. Since eSports is just starting to get mainstream, now is the time is to launch the LEAP organization.

Waarom Blockchain?

Hoewel de FIFA groot werk heeft gedaan en nog steed doet, is corruptie en misbruik nog steeds aan de orde. Echter door gebruik te maken van de blockchain naast slimme contracten zal het praktisch onmogelijk gemaakt worden om corruptie en misbruik uit te voeren.

Dankzij de onveranderlijke grootboek op de blockchain is het mogelijk dat we interacties tussen eSports stakeholders kunnen bijhouden en hun relaties te definiëren met slimme contracten. Het feit dat de slimme contracten op de blockchain volledig openbaar zijn zal zorgen dat zo transparant is wat in geen enkele andere sport industrie ooit heeft gezien.


Hoe de  LEAP token te gebruiken?

#1 Sponsor spelers en teams[/left
LEAP tokens kunnen gebruikt worden door iedereen (individuele, organisaties, en  bedrijven) om transacties te betalen voor het gebruik van LEAP slimme contracten om zo in contact te komen met andere stakeholders in de eSports industrie, of  om wedstrijden te organiseren, of om sponsor deals te sluiten, etc.

#2 Adverteren in het LEAP ecosysteem
LEAP tokens kunnen gebruikt worden om spelers en teams te sponsoren via the LEAP slimme contracten en er is adverteer ruimte in het LEAP ecosysteem (eSports World Cup, offline en online wedstrijden te organiseren met LEAP of hun partners en filialen).

#3 Verkrijg diensten en producten
Je hebt de mogelijkheid om LEAP tokens in te wisselen voor producten en diensten zoals deelnemen aan de GameLeap Universiteit (bekijk Talent 2.0 op de Roadmap), software, hardware, merchandise, deelname en tickets, die komen uit het LEAP ecosysteem. LEAP tokens kunnen ook ingewisseld worden voor VIP toegang, lounge box, en toegang tot exclusieve eSports wedstrijden, inclusief de bekende eSports World Cup.


Token Verkoop Details

Totaal aantal tokens: 1,000,000,000
Gedistribueerde Tokens: https://ibb.co/e0TRkw
Prijs: 1 ETH = 3,000 LEAP tokens

Prive Voorverkoop
Tot 52 000 000 tokens zal worden verkocht met een 75% bonus

Voorverkoop
De eerste 15 000 000 Tokens - 50% bonus inbegrepen
De eerste 29 000 000 Tokens - 45% bonus inbegrepen
De eerste 42 000 000 Tokens - 40% bonus inbegrepen


Hoofd verkoop
De eerste 36 000 000 Tokens - 20% bonus inbegrepen
De volgende 46 000 000 Tokens - 15% bonus inbegrepen
De volgende 55 000 000 Tokens - 10% bonus inbegrepen
De volgende 64 500 000 Tokens - 7.5% bonus inbegrepen
De volgende 60 000 000 Tokens - Geen bonus


*Het aantal tokens wat beschikbaar gesteld gaat worden wordt bepaald door de hoeveelheid die in eerdere stadiums zijn verkocht.


TEAM met een bewezen historie
LEAP was gesticht door Ivan Georgiev - een visionair istische speler die leeft en ademt eSports. Ivan speelt het sinds zijn 4e jaar. Toen hij 16 was werd hij nummer 1 in World of Warcraft wereldwijd. Toen begon hij het coachen van andere spelers. Ondertussen leerde hij programmeren, bouwde een internationaal team van industrie veteranen met diepe kennis van  eSports, producten ontwikkelen, platforms, en zaken doen. Samen bouwde ze de eerste versie van GameLeap - het leidende educatieve platform voor de Dota 2 spelen. Ivan en zijn team zijn nu vastbesloten de grote potentie van de eSports industrie met LEAP te ontluiken. Bekijk het hele team op onze website http://leap.gg/ .


Roadmap

1. LEAP Educatie - GameLeap eSports Universiteit

 - Lancering GameLeap 2.0 voor het Overwatch spel - Q4 2017
 - Lancering GameLeap 2.0 voor drie spelen in verschillende talen - Q2 2018
 - Coaching 1-1 - Q3 2018
 - Machine les, AIle diensten, Pro Team diensten - Q4 2018


2. LEAP wedstrijd slimme contracten Framework - Q2 2018

3. LEAP Pro Team slimme contracten Framework - Q3 2018

4. LEAP gebruiker-ID Framework - Q4 2018

5. Lancering van de eerste eSports World Cup - 2019

Bounty campagne - 3 manieren om tokens te verdienen
1) de EERSTE WIN-WIN Bounty
2) Traditionele Bounty
3) Partner Bounty


Officiele links

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!