Bitcoin Forum
July 18, 2018, 06:46:17 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Nvidia + Amd Kart uyumu  (Read 414 times)
neolila
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
November 23, 2017, 09:23:51 PM
 #1

Merhaba Hali hazırsa 4 adet gtx 1060 ile çalışan rig im var bunlara 4 adette rx570-rx580 ekleyebilir miyim? nvidia amd karışık kullanıp sorun yaşayan varmı? Son olarak windows ortamında toplamda kaç nvidia kac amd kart calıstırabilirim bunu neye bakarak öğrenebilirim?
 

▬▬▬▬▬  First Ever Commodity Crypto Exchange  ▬▬▬▬▬
Digital Ticks│ Public Token Sale
1531896377
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531896377

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531896377
Reply with quote  #2

1531896377
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531896377
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531896377

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531896377
Reply with quote  #2

1531896377
Report to moderator
ayeaye87
Member
**
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 15

T H E G O L D E N I C O


View Profile WWW
November 23, 2017, 09:35:40 PM
 #2

Merhaba,

Sorun olmaması lazım. Ben hiç tek rigde denemedim. 8 AMD 5 nvidia  kullanabilirsin. AMD için maksimum sayı 8 adet. Daha üstünü kullanamıyorsun. nvidia  için maksimum rakamı bilmiyorum. Şuanda piyasa da olan Asrock 13 GPU, Asus ise 19 tane GPU destekleyen Anakartları var. Şahsi fikrim fazla adette kullanacaksanız, Linux kullanmanız. Simplemining'i inceleyin bir. Orada da Amd ve nvidia  beraber kullanma imkanı yok.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀     │      JINBI      │      T H E   G O L D E N   I C O     ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
████████████                     JOIN ICO  -  1st  J U N E                     ████████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄       Whitepaper     Telegram     Twitter     Reddit       ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Compact_Racer_729
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 100


Market Integration Platform


View Profile
November 23, 2017, 11:03:32 PM
 #3

Ekleyebilirsin, fakat MH ile kazılan coin ayrı, sol ile kazılan coin ayrı, o yüzden karlı koinleri kazarken sorun olabilir, amd nin hızlı kazdıkları ayrı gtx in ki ler ayrı  çünkü,

al3pay
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 11


View Profile
November 24, 2017, 02:54:43 AM
 #4

Merhaba,

Sorun olmaması lazım. Ben hiç tek rigde denemedim. 8 AMD 5 nvidia  kullanabilirsin. AMD için maksimum sayı 8 adet. Daha üstünü kullanamıyorsun. nvidia  için maksimum rakamı bilmiyorum. Şuanda piyasa da olan Asrock 13 GPU, Asus ise 19 tane GPU destekleyen Anakartları var. Şahsi fikrim fazla adette kullanacaksanız, Linux kullanmanız. Simplemining'i inceleyin bir. Orada da Amd ve nvidia  beraber kullanma imkanı yok.

Hocam amd ler 8 den fazla calismaz derken ne gibi sebep lerden Bende assrock pro h110 aldim ve amacim 12 li rigler halinde RX580 calistirmak ethos ustunde. Fakat sizin yazdiginizi gorunce sormak istedim niye 8 kart amd ler ? Tesekkurler
neolila
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
November 24, 2017, 07:42:43 AM
 #5

Gun içinde cihazları uzaktan kontrol edebilmem ve farklı coinlar arasında geçiş yaptıgım için windows yuklu bir sistem kullanmam gerekiyor. Tek rig te nvidia + amd kart kullanan bir arkadas varsa sorun yasıyor mu bilgi verebilir mi?

▬▬▬▬▬  First Ever Commodity Crypto Exchange  ▬▬▬▬▬
Digital Ticks│ Public Token Sale
al3pay
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 11


View Profile
November 24, 2017, 07:56:06 AM
 #6

Gun içinde cihazları uzaktan kontrol edebilmem ve farklı coinlar arasında geçiş yaptıgım için windows yuklu bir sistem kullanmam gerekiyor. Tek rig te nvidia + amd kart kullanan bir arkadas varsa sorun yasıyor mu bilgi verebilir mi?

Hocam soyle bir video izlemistim belki yarari olur

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=exjRTIZu89Q
neolila
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
November 24, 2017, 07:24:16 PM
 #7

Deneme amaclı 2 tane rx 460 aldım. rig e ekleyip denemesini yapıcam bakalım ne olucak.

▬▬▬▬▬  First Ever Commodity Crypto Exchange  ▬▬▬▬▬
Digital Ticks│ Public Token Sale
ahselvi
Member
**
Offline Offline

Activity: 62
Merit: 10


View Profile
November 24, 2017, 09:16:19 PM
 #8

Eth kazarsın. Zcash btg filan kazamazsın sanırım.
neolila
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
November 27, 2017, 07:14:32 AM
 #9

Eth kazarsın. Zcash btg filan kazamazsın sanırım.

Eth varken digerlerine gerek yok zati  Wink

▬▬▬▬▬  First Ever Commodity Crypto Exchange  ▬▬▬▬▬
Digital Ticks│ Public Token Sale
nekominer
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 102


Market Integration Platform


View Profile WWW
November 28, 2017, 07:12:23 PM
 #10

Nvidia ve Ati beraber kullanıyorum. Aynı sistemde nvidialar ile Zcash Classic Ati ler ile Ethereum Classic kazıyorum herhangi bir sorun yok.

neolila
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
December 19, 2017, 11:30:47 AM
 #11

Nvidia ve Ati beraber kullanıyorum. Aynı sistemde nvidialar ile Zcash Classic Ati ler ile Ethereum Classic kazıyorum herhangi bir sorun yok.

Bende msi H270-A pro Anakart var msi in sitesindeki Bios güncellemesi ve ayarlarıni yaptığım halde Biostaki 4g seçeneğini açtığımda windows açılmıyor. Sen hangi Anakart ı kullanıyorsun?

▬▬▬▬▬  First Ever Commodity Crypto Exchange  ▬▬▬▬▬
Digital Ticks│ Public Token Sale
aragom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 261


Product almost ready flycare.com


View Profile
December 20, 2017, 06:48:54 PM
 #12

Merhaba Hali hazırsa 4 adet gtx 1060 ile çalışan rig im var bunlara 4 adette rx570-rx580 ekleyebilir miyim? nvidia amd karışık kullanıp sorun yaşayan varmı? Son olarak windows ortamında toplamda kaç nvidia kac amd kart calıstırabilirim bunu neye bakarak öğrenebilirim?
 

olmaz.
olan diyenler yanılıyorlar. sistemleri stabil olmaz. reset atar. kısa vadede anakarta zarar verir.

maceraya gerek yok. hepsini mümkünse aynı seri alın.

▄▄▄█▀▀▀▀▀█▄▄▄
▄▄█▀▀           ▀▀█▄▄
▄█▀    ▄▄███████▄▄    ▀█▄
▄█▀  ▄▄███▀▀     ▀▀███▄▄  ▀█▄
█▀  ▄██▀▀             ▀▀██▄  ▀█
█▀  ██▀                   ▀██  ▀█
█▀  ██   ▄███          ██    ██  ▀█
█  ██    ██▀           ▀▀     ██  █
█▀ ██    █████ ▄████▄ ▄████▄    ██ ▀█
█  ██     ██   ██▀ ▀▀ ██▀ ▀▀    ██  █
█  ██     ██   ██▄ ▄▄ ██▄ ▄▄    ██  █
█▄ ██     ██   ▀████▀ ▀████▀    ██ ▄█
█  ██                  ▄▄     ██  █
█▄  ██                 ██    ██  ▄█
█▄  ██▄                   ▄██  ▄█
█▄  ▀██▄▄             ▄▄██▀  ▄█
▀█▄  ▀▀███▄▄     ▄▄███▀▀  ▄█▀
▀█▄    ▀▀███████▀▀    ▄█▀
▀▀█▄▄           ▄▄█▀▀
▀▀▀█▄▄▄▄▄█▀▀▀
flyCARE








MEDICAL, WELLNESS AND PERSONAL CARE
ACCESSIBLE TO EVERYONE, ANYTIME,
ANYWHERE IN THE WORLD
                    ▄▀▀▀▀█
                    █   ▀ ▄
                    ▀▄   █
                    ▄▀▀▀▄▀
                  █▀   █
                 █     █
                 █  █   █▄
                 █ █    ▀█▀▄
                 █ █    █ ▀█▀▄▄
                 █ █▄▄▄▄█   ▀███
                 ██     █
               ██      █
         ▄█▄ ▄█▀ █       █
       ▄██████   █   ▄▀  █
     ▄█████████▄▀   █▀▄  █
   ▄█████████▀█   ▄█  █   █
 ▄█████████▀▄▀  ▄█     █  █
█████████▀ ▀  ▄▀       █  █
▀ ▀████▀ ▀█ █▀         █  ▀▄▄▄
    ▄█     ▀▄█         █▄▄▄▄▄█









WHITEPAPER
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
JOIN ICO


















nekominer
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 102


Market Integration Platform


View Profile WWW
December 21, 2017, 08:55:14 PM
 #13

Nvidia ve Ati beraber kullanıyorum. Aynı sistemde nvidialar ile Zcash Classic Ati ler ile Ethereum Classic kazıyorum herhangi bir sorun yok.

Bende msi H270-A pro Anakart var msi in sitesindeki Bios güncellemesi ve ayarlarıni yaptığım halde Biostaki 4g seçeneğini açtığımda windows açılmıyor. Sen hangi Anakart ı kullanıyorsun?

Anakart ile ilgili yardımcı olamayacağım
asus h270 plus prime kullanıyorumdum aynı anda iki madenci yazılımı çalışıyor.

burada 4 ati + 2 nvidia ya kadar denedim.
Yeni atiler gelince elimde eski bir ana kart vardı ona geçirdim.

Kendim 2 günde bir kazdığım madeni değiştiriyorum onun dışında herhangi bir sıkıntı yok.


Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!