Πάντα νομίζω έχει ενδιαφέρον ένα fork κυρίως χωρίς συναίνεση.
Θέλω να δω τι θα γίνει μετά τις 15 Νοεμβρίου.
Η διαμορφωμένη κατάσταση είναι:
- Τα pool που υποστηρίζουν τον Craig συνεχίζουν να έχουν σχεδόν 50% της συνολικής επεξεργαστικής ισχύς του bcash. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι κατά διαστήματα τα μεγάλα bitcoin pool οι κινέζικοι δορυφόροι της Bitmain κατά διαστήματα μεταφέρουν μεγάλο μέρος της επεξεργαστικής του ισχύς στο bcash όπως το έχει κάνει τρείς φορές μέχρι τώρα το BTC.TOP.
Το θέμα είναι ότι λόγο απώλειας χρημάτων δεν μπορούν να διατηρήσουν το mining στο bcash chain. Τώρα θα μου πείτε πως ο Wright συνεχίζει και κάνει mining ακόμα και με απώλειες? ο ίδιος το γνωρίζει
To μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι θα μεταφερθεί hahsrate από το bitcoin στο bcash για να υποηστηρίξη ο Jihan το abc chain. Τώρα πόσο θα το διατηρήσει εκέι θα το δούμε πάντως προβλέπετε μάχη μην πω ότι υπάρχει και περίπτωση attack από το ένα chain στο άλλο.
- Σχεδόν όλα ανταλλακτήρια, startup που ασχολούνται με αυτό το shitcoin όπως η bitpay έχουν δηλώσει ότι υποστηρίζουν το ABC. Το θέμα είναι σε ενδεχόμενο attack το chain κατά πόσο θα είναι έτοιμη να δεχθούν συνεχόμενα reorg του blockhain. αλλο ένα ενδιαφέρον σημείο που μένει να το δούμε
- Τρίτον η ισοτιμία. Αν και το ABC ήταν ο διαφαινόμενος κυρίαρχος το SV της τελευταίες μέρες κάνει τρελό pump. Φυσικό είναι καθώς το speculation στο χώρο γίνετε πάντα με βάση τα μεγαλύτερα profit που μπορεί να δώσει κάτι. Και αυτό που μπορεί να δώσει τα μεγαλύτερα κέρδη αυτή την στιγμή είναι το SV και όχι το ABC. Μένει και εδώ να δούμε αν περάσει σε ισοτιμία το token του Wright κατά πόσο θα μπορέσουν οι miner να υποστηρίξουν το ABC chain χάνοντας πολλαπλάσια χρήματα από το να έχουν το hashrate τους στο Bitcoin.
Και εδώ προβλέπω να γίνετε μάχη μεταξύ των δύο coin μέχρι τελικής πτώσεως. Μην ξεχνάμε ότι κανένα από τα δύο δεν έχει replay protection και μόνο με futures μπορεί να γίνει το trade μετά τις 15 και ότι οι μεταφορές από και προς τα ανταλλακτήρια θα παγώσουν για αόριστο χρόνο.
Γενικά συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτό το fork θα είναι καταστροφικό για το bcash και ότι αυτοί οι παλαβοί και απατεώνες που απαρτίζουν και τα δύο chain θα πολεμήσουν μέχρι τελικής πτώσεως.
Περαστικά τους