Euphrates (OP)
|
|
December 07, 2017, 01:57:36 PM |
|
O süre zarfında başka bounty gireriz hocam. Tekrar geri döndüğünde de alırız imzamıza artık Bende ilk defa ödeme alacağım bu hafta. Hayırlı olsun şimdiden 5 doların altında saymamaya özen göster çok paraya ihtiyacın yoksa 50 mesajı da tamamla ki en azından 10 altcom gelir oda 50 dolar yapar.. maşallah der geçeriz.
|
|
|
|
Eflatun
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
December 07, 2017, 02:31:35 PM |
|
Bu haftanın son hafta olacağı kesin mi dostum. 50 mesajı bir şekilde tamamlıyacağız artık 2 günde. Ama sonrasında şimdiden araştırmaya başlıyalım neye gireceğimizi. Zaten girsek de girmesek de mesaj çekiyoruz
|
|
|
|
|
Enflow
Member
Activity: 139
Merit: 10
|
|
December 07, 2017, 08:04:44 PM |
|
imza bitince bu coin'in değeri ne olur arkadaşlar ? Toplam üretilen coin sayısıda baya az geldi bana bilen varsa yanıtlarsa sevinirim
|
|
|
|
The Management
|
|
December 07, 2017, 08:26:04 PM |
|
Rica ederim arkadaşlar sadece kendim de birşeyler öğrenirken sizlere faydalı olmaktı amaç sanırım bu haftadan sonra belli bir süre ara verip tekrar başlayacaklar.. takipte kalsın rütbesi düşük arkadaşlar bu hafta için 50 mesajı tamamlamaya bakınız..
Tüh ya kötü olmuş bu. Ara vercekler derken bir süre sonra yeniden mi dönecekler imza kampanyasına? İlginç geldi. Diğer bir taraftan bunun gibi kampanyalar biliyor musunuz?
|
|
|
|
Exael
Member
Activity: 70
|
|
December 07, 2017, 08:45:13 PM |
|
Aynen haftalık ödeme sisteme gayet iyiydi diğer türlü ne alacağımızı bilmiyoruz az da olsa kenarda birikiyor böyle.
|
|
|
|
Euphrates (OP)
|
|
December 08, 2017, 02:15:30 PM |
|
Arkadaşlar şöyle bir genel açıklama yapayım.. Eğer ödül almak istiyorsanız altcom adresiniz ve imzanız olması gerekmektedir profilinizde.. Hani altcom adress not found hatası ile karşılaşan olursa bunun sadece o attıınız mesajla ilgili olduğunu anlamanız gerekmektedir. Yani mesajı attığınız zaman hem adresiniz profilinizde hemde imzanız olması gerekiyor.. Umarım anlamışsınızdır o mesajlar geçersiz ama siz + mesaj olarak atarak tam ödeme alabılirsiniz.
|
|
|
|
izmirligencforvet
|
|
December 08, 2017, 04:24:53 PM |
|
haftada 50 mesaj biraz zor görünüyor ya . baya kasmak gerekiyor aslında. ödülleride baya iyi ama . ne zamana kadar devam edecek bi bilgi var mı ?
|
|
|
|
Kuzan
Member
Activity: 266
Merit: 12
|
|
December 08, 2017, 06:22:50 PM |
|
haftada 50 mesaj biraz zor görünüyor ya . baya kasmak gerekiyor aslında. ödülleride baya iyi ama . ne zamana kadar devam edecek bi bilgi var mı ?
Bu hafta son geçti hocam. Ödülleri aslında çok efsane değil ama haftalık ödeme ve değeri olan bir coin yani alıp uzun süre bekletirsek bir imza kampanyası için geliri güzel olabilir.
|
|
|
|
Euphrates (OP)
|
|
December 08, 2017, 10:24:40 PM |
|
Kuzan arkadaşımız gerekli cevabı vermiş sizlere.. Evet arkadaşlar son zamanlar mesajlarını tamamlamayan arkadaşlar var ise mesajlarını tamamlasınlar.
|
|
|
|
xumit
|
|
December 09, 2017, 07:37:20 AM |
|
gayet iyimiş ya şuan imza kampanyasında olmsam muhakak girerdim haftalık ödeme yapması çok sağlam olmuş ve ayrıca coğu imza kampanyası Junior member altı kabul etmiyor ve newbie arkadaşlar hesapların rankı gelene kdar para ve tecrube kazanmıs olur
|
|
|
|
Bjazen
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
December 09, 2017, 10:09:24 AM |
|
imza kampanyasının bitmesine üzüldüm keyifli keyifli mesaj atıyordum ya neyse kısmet tekrar başladığında devam ederiz artık
|
|
|
|
Eflatun
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
December 09, 2017, 10:19:41 AM |
|
Gireli 2 gün oldu. Bizdeki kısmetsizlikte bu kadar olur. bugün son günüymüş imza kampanyasının demek. İlk imza kampanyam 3 günde bitmiş olacak bu rekor bende o zaman...
|
|
|
|
Enflow
Member
|
|
December 09, 2017, 01:33:21 PM |
|
kampanyadan sonra bu coin'in fiyatı ne olur ?
|
|
|
|
Puyol
|
|
December 09, 2017, 04:09:51 PM |
|
İmza kampanyası bitince bence büyük bir pump yiyecek coin o yüzden satmayın derim 10-15 dolar olma ihtimali yüksek beklemek için ve coinlerden stake kasmak için https://coinsmarkets.com bu borsaya deposit edebilirsiniz coinlerinizi güvenilirdir
|
|
|
|
Euphrates (OP)
|
|
December 09, 2017, 09:35:53 PM |
|
Arkadaşlar imza kampanyası bitmek üzere imza üzerine yeni bir konu açtım oradan görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.
|
|
|
|
dhmi
Member
Activity: 191
|
|
December 10, 2017, 02:38:12 PM |
|
arkadaşlar bu haftaki altcom ödemeleri kimseye yattı mı acaba?
|
|
|
|
TheCarm
|
|
December 10, 2017, 02:49:56 PM |
|
Ödemeler çok az, bountyci sömüren kampanya gibime geldi.
Hero member haftada 50 mesaj atsa 20 altcom alıyor oda haftalık 90 dolara tekabul eder.
200 mesaj atsa aylık 360 dolar alır ki 200 mesaj için değmeyecek rakamlar.
|
|
|
|
Enflow
Member
|
|
December 10, 2017, 06:41:37 PM |
|
ödeme alan varmı ? Bugün ödenmiyomuydu
|
|
|
|
VaramiR
Member
Activity: 144
Merit: 16
|
|
December 10, 2017, 11:15:06 PM |
|
Beyler rica etsem profilime bir bakar mısınız? Bir eksik veya yanlış var mı çözemedim yaa.. Ana konuya yazıyorum ama ingiliççemiz pek yetmediği için adamların benim profilimde tam olarak neye takıldığını anlayamadım bi yardım lütfen..
|
|
|
|
|