Pivx ile ilgili forumda arama yaptım ama pek ilgili başlıklar çıkmadı. Sağ üstte yer alan arama kısmından bahsediyorum. en alakalı başlık olarak buraya yönlendirdi ama burası da yaklaşık 2 aydır yazılmamış. Benim sebebi ziyaretime geleyim.
Malum mining cihazları hem pahalı hem de bulunmayıp elektrikle falan uğraştırdığından, ödül sistemi "pos" olanları inceliyorum ve benim gibi zurnanın son deliği birinin yatıım yapıp kendini olayın içinde hisssedebileceği bir şeyler arıyorum bir süredir. Konuya gelmek gerekirse, pivx de masternoda olmak için en az 10bin olan token sayısının node olmak için tek şart olmadığını daha yeni öğrendim. Yani, elinizde 10 pivx olsa bile bunu stake edip yenilerini kazanma şansımız oluyormuş. Açıkçası Türkçe forumda çok tartışılıp sonunda kimseyi güldürmeyen waves'in benim için tek tutar dalı elimdeki waves'lerin sayısına bakılmaksızın kiraya verilebilmesiydi.
Keşke pivx 2-3 dolar bandındayken bu özelliğinden haberim olsaydı. Belki benim gibi fikriolan vardır diye buraya bırakıyorum mesajımı. Herkese bol kazançlar.
livecoin de bir miktar alıp daha sonra bir kısmını satmıştım, bu masternode olayı tam olarak nedir 10 pivx için aylık ne kadar getirisi olur ?