Bitcoin Forum
May 27, 2017, 07:48:13 PM *
News: If the forum does not load normally for you, please send me a traceroute.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Pushpool Server and Bitcoin Mining Server Port.  (Read 1287 times)
jack123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 30, 2011, 12:52:16 PM
 #1

Currently My Worker can able to connect on (Pushpool Server) 8344 Port only. and My Bitcoin Server port is 3223.

How can I change pushpool server rpc port 8344 in to 8332

Now I want to connect my client directly on 8332 Port so How can I change it.

Thanks in Advance.

Regards
Jack Dioga
1495914493
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495914493

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495914493
Reply with quote  #2

1495914493
Report to moderator
1495914493
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495914493

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495914493
Reply with quote  #2

1495914493
Report to moderator
POLONIEX TRADING SIGNALS
+50% Profit and more via TELEGRAM
ALTCOINTRADER.CO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1495914493
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495914493

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495914493
Reply with quote  #2

1495914493
Report to moderator
1495914493
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495914493

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495914493
Reply with quote  #2

1495914493
Report to moderator
zubatej
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
June 30, 2011, 02:25:25 PM
 #2

Change it in your config file. Here's example.
jack123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 30, 2011, 03:38:04 PM
 #3

 Smiley Thank You for your prompt reply, can you share with me also bitcoin.conf ?

As of I am running my own pool sever. Flow is like this.

Woker----------> Pushpool 8344 Port--------Bitcoin RPC Port 8332-------------Internet Cloud.

SO Now I want to replace it 8344 in to 8332 so My worker have not to change his GUIminer Default port Every time.

Pls Guide me and help me.

Thanks in Advance.

Best Regards
Jack
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!