Bitcoin Forum
April 27, 2017, 07:34:18 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Newbie question: How do I change the url?  (Read 591 times)
racingfree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile
June 30, 2011, 05:46:27 PM
 #1

Hi, I thought I'd try this bitcoin mining out and so I followed the instructions here to do so. I finally ended up registering on this page that tells me to "please point your miners to new url" without telling me - Queen Newb of Newbtonia - how to do so.

Anyone care to tell me? Help very much appreciated! Cheesy
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1493278458
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493278458

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493278458
Reply with quote  #2

1493278458
Report to moderator
1493278458
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493278458

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493278458
Reply with quote  #2

1493278458
Report to moderator
1493278458
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493278458

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493278458
Reply with quote  #2

1493278458
Report to moderator
racingfree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile
June 30, 2011, 07:01:11 PM
 #2

Wow, 54 views and not one reply? Does no one know how to do this? Or did I commit a faux pas somewhere?

Anyone? foreveralone.jpg
Yatta99
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


I need an new box...


View Profile
June 30, 2011, 07:17:44 PM
 #3

If you are running the latest version of GUIMiner then you have nothing to worry about. The change has already been made to the program (version 2011-06-14). If you are running an older version then you should get the new one.

Tips for new box to: 16s14wcsNo5TcdsGLttL7B1XWiCv8E4L6A
racingfree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile
June 30, 2011, 07:23:45 PM
 #4

Thanks Yatta99!  Cheesy That's the version I have. The website shown in the upper right is different from the one they wanted me to change to though. Is it supposed to be like that?
Yatta99
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


I need an new box...


View Profile
June 30, 2011, 07:46:12 PM
 #5

That's just the Guild website, that doesn't matter. What matters is the web address that the program points your miner to; the 'api.bitcoin.cz' address. It was different and changed a few weeks ago that's why there is a message to change it. The list of miner addresses can be seen in the file servers.ini in the guiminer directory if you want to look. It's just a text file so you can open it with notepad (but don't change anything unless you know what you are doing).

Tips for new box to: 16s14wcsNo5TcdsGLttL7B1XWiCv8E4L6A
racingfree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile
June 30, 2011, 08:11:53 PM
 #6

Ah it was in an .ini file! I checked and everything is A-OK, just like you said. Thank you so much for your help!  Kiss
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!