Bitcoin Forum
December 10, 2016, 05:27:37 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Newbie question: How do I change the url?  (Read 565 times)
racingfree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile
June 30, 2011, 05:46:27 PM
 #1

Hi, I thought I'd try this bitcoin mining out and so I followed the instructions here to do so. I finally ended up registering on this page that tells me to "please point your miners to new url" without telling me - Queen Newb of Newbtonia - how to do so.

Anyone care to tell me? Help very much appreciated! Cheesy
1481347657
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481347657

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481347657
Reply with quote  #2

1481347657
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481347657
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481347657

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481347657
Reply with quote  #2

1481347657
Report to moderator
racingfree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile
June 30, 2011, 07:01:11 PM
 #2

Wow, 54 views and not one reply? Does no one know how to do this? Or did I commit a faux pas somewhere?

Anyone? foreveralone.jpg
Yatta99
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


I need an new box...


View Profile
June 30, 2011, 07:17:44 PM
 #3

If you are running the latest version of GUIMiner then you have nothing to worry about. The change has already been made to the program (version 2011-06-14). If you are running an older version then you should get the new one.

Tips for new box to: 16s14wcsNo5TcdsGLttL7B1XWiCv8E4L6A
racingfree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile
June 30, 2011, 07:23:45 PM
 #4

Thanks Yatta99!  Cheesy That's the version I have. The website shown in the upper right is different from the one they wanted me to change to though. Is it supposed to be like that?
Yatta99
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


I need an new box...


View Profile
June 30, 2011, 07:46:12 PM
 #5

That's just the Guild website, that doesn't matter. What matters is the web address that the program points your miner to; the 'api.bitcoin.cz' address. It was different and changed a few weeks ago that's why there is a message to change it. The list of miner addresses can be seen in the file servers.ini in the guiminer directory if you want to look. It's just a text file so you can open it with notepad (but don't change anything unless you know what you are doing).

Tips for new box to: 16s14wcsNo5TcdsGLttL7B1XWiCv8E4L6A
racingfree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile
June 30, 2011, 08:11:53 PM
 #6

Ah it was in an .ini file! I checked and everything is A-OK, just like you said. Thank you so much for your help!  Kiss
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!