Cleverjunta (OP)
|
|
November 28, 2017, 04:36:00 PM |
|
nerede bu imzalarrrr?yokmu güzel imza kampanyaları önerileri olanlar.
|
|
|
|
ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
November 28, 2017, 04:38:36 PM |
|
Hocam neredeyse Full Member olmuşsun sizden daha iyi kim bilebilirki hangi imzanın iyi olduğunu? Bu işler şans işi, kader diyip geçeceksin, ekibe iyi bakacaksın, kendin bulacaksın yani.
|
|
|
|
The Management
|
|
November 28, 2017, 05:20:54 PM |
|
Full member olana kadar bende imza araştırmasına gerek duymuyordum ama sonrasında altcom imza kampanyasına denk geldim. Boş durcağıma katılayım dedim. Sebebi ise borsada işlem gören bir coin olması. Yani iyi kötü nakite satış yapabilirim.
Bunun dışında altcom gibi borsada işlem gören coinlerden imza kampanyası olan neler var ? Baktıklarımın hepsi henüz borsalarda işleme geçmemiş projeler.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
November 28, 2017, 05:21:47 PM |
|
Stake ile dağıtım yapıyorlarsa. Az kişi girdimi ona bakıcan. Az kişi varsa iyi bir miktar kazanabilirsin.tabi projede iyi olacak.
|
|
|
|
cripton
|
|
November 28, 2017, 05:33:14 PM |
|
Full member olana kadar bende imza araştırmasına gerek duymuyordum ama sonrasında altcom imza kampanyasına denk geldim. Boş durcağıma katılayım dedim. Sebebi ise borsada işlem gören bir coin olması. Yani iyi kötü nakite satış yapabilirim.
Bunun dışında altcom gibi borsada işlem gören coinlerden imza kampanyası olan neler var ? Baktıklarımın hepsi henüz borsalarda işleme geçmemiş projeler.
altcom ne kadar veriyor, imza yi profil neresine yazmamiz gerek?? birde exchange adresi versek olurmu, yobitten adresii kopyalim. yine walet falan indirip pcyi kirletmeyek
|
|
|
|
hckdeface
|
|
November 28, 2017, 05:38:10 PM |
|
arkadsalar projenin iyi olup olmadıgını nasıl anlarız peki ekibine bakıyrz hiçbirini tanmyrm misal neye göre değerlendirme yapalım ? projenin mantıgımı sitesinemi bakalım ?
|
|
|
|
Cleverjunta (OP)
|
|
November 28, 2017, 05:38:17 PM |
|
Hocam neredeyse Full Member olmuşsun sizden daha iyi kim bilebilirki hangi imzanın iyi olduğunu? Bu işler şans işi, kader diyip geçeceksin, ekibe iyi bakacaksın, kendin bulacaksın yani.
hero sr. iyi imza kampanya ne demek istemedim yok mu güzel takip ettiğiniz önerdiğiniz kampanyalar demek istedim sürekli direksiyon başında ve ikili diyalog hallerinde olduğumdan pek bakamadığım inceleyemediğim anlar yoğun oluyor genel olarak bunun için yönlendirilmiş inceleme yapmak istedim
|
|
|
|
HDIMI
|
|
November 28, 2017, 06:07:05 PM |
|
Hocam valla bu %50 %50 şans işi. Nasıl diyecek olursan; 1- Takım'a bakılmalı daha önce bir projede yer almış mı? aldıysa o projenin sonu ne olmuş 2- Roadmape bakılmalı ve whitepaper varsa türkçesi incelenmeli proje hakkında bilgi sahibi olunmalı. 3- Proje nekadar düzgün yani bunu nasıl anlatsam tam bilemiyorum ama projenin hayata geçirilebilir mi yoksa sadece hayal olarak kalacak olan bir projemi ona bakın 4- Daha önce buna benzer proje yapılmış mı? yapıldıysa durumu ne olmuş Benim dikkat ettiğim bazı noktaları yazdım umarım işinize yarar.
|
|
|
|
WillBeOk
Full Member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
November 28, 2017, 08:25:39 PM |
|
Dışardan bakınca profesyonellik çok önemli. Profesyonel gözüküyorsa ve dediklerini yapabilecek kapasite falan varsa imza kampanyasına katılınır. Zaten proje tutarsa iyi bu dönemde airdrop gibi ıco düzenlenir oldu. Hangisinin tutup hangisinin tutmayacağını kesitrmek zor.
|
|
|
|
afgan355
Member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
November 29, 2017, 12:36:45 PM |
|
İmza tamamen şanş işi iyi araştırman lazım yoksa cok scam proje var bana denk geldi öyle bitane
|
|
|
|
kacakkipri
|
|
November 29, 2017, 01:11:14 PM |
|
İmza işi diğer arkadaşların da söylediği gibi biraz şansa bakıyor. Yapabileceğiniz en mantıklı hareket imzaya verdiği payı yüksek tutan projelere katılıp tutmalarını beklemek
|
|
|
|
Tadic
|
|
November 29, 2017, 01:15:05 PM |
|
Needmoney imzasındaki projelerden birine girebilirsin. Hangisi presalede iyi para toplamış kontrol et iyi olana gir. Kazanacağın para miktarı diğer arkadaşların dediği gibi tamamen şans işi olacak.
|
|
|
|
Elysio
|
|
November 29, 2017, 02:02:55 PM |
|
altcom ne kadar veriyor, imza yi profil neresine yazmamiz gerek?? birde exchange adresi versek olurmu, yobitten adresii kopyalim. yine walet falan indirip pcyi kirletmeyek Yobit adresinide kabul ediyolar illa cüzdanı indirmene gerek yok.
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
November 29, 2017, 02:05:43 PM |
|
Öncenden exortis vardı güncelleyen imza kampanyalarını onuda banlamışlar oda bıraktır kötü oldu adam da haklı niye araştırsın boşuna.
|
|
|
|
alex219
|
|
November 29, 2017, 02:06:15 PM |
|
Eğer takım iyiyse ve yeterince Hype yapılmışsa, birde proje akla mantığa yatıyorsa zaten o proje genel olarak iş yapıyor.. 10 Projenin 6'sı başarısız, 4'ünden 3'ü az ödül dağıtıyor eğer o 1'i bulursan iyi kazanırsın
|
|
|
|
Quite
|
|
November 29, 2017, 02:12:55 PM |
|
INS güzel bir geri dönüş yapacak diye bekliyoruz. Stake hesabı ile dağıtım yapıyor ancak katılım ilk başlarda çok az idi. Son iki haftada 3 katı yükseldi. Yaklaşık 250 kişi civarında bir katılım oldu. Ortalamada yine beklentimiz 250-500 dolar arasında. Yaklaşık 8 haftalık bir imza sürecek. Bitmesine 1 hafta kaldı.
İyi araştırmak ve ekibi incelemek gerekiyor. Katılımcı sayısı çok önemli. Son haftalarda yükselmesi çok bağlamaz ama ilk haftadan çok fazla katılım varsa gelir düşer. Projenin ne kadar yatırım toplamak istediği vb özellikler de çok önemli.
|
|
|
|
Euphrates
|
|
November 29, 2017, 04:17:39 PM |
|
İmza kampanyasına karar vermek zor ama ne biliyim sanki artık o kadar fazlada kazandırmıyor ama istersen ALTCOM a katılabilirsin haftalık ödeme veriyor ve anlık olarak yobitden satabilirsin... Türk forumda konu açtım bununla alakalı inceleyebilirsin istersen.
|
|
|
|
The Management
|
|
November 29, 2017, 04:25:29 PM |
|
altcom ne kadar veriyor, imza yi profil neresine yazmamiz gerek?? birde exchange adresi versek olurmu, yobitten adresii kopyalim. yine walet falan indirip pcyi kirletmeyek Member üyeler için yorum başına 0.20 altcom veriyor ve maksimum 50 yoruma ödeme yapıyor haftalık. Ben yobitte altcom cüzdanımın adresini verdim ona da yolluyorlar. Ana konudaki imzalardan rütbene göre olanı seçip profilde imza kısmına yapıştırabilirsin.
|
|
|
|
Defloration
|
|
November 29, 2017, 04:28:36 PM |
|
Herkes altcoma girmiş memberlar 30$ alıyor. Çok az yorulmaya değmez, bedavadan reklam yaptırmak bu olsa gerek. Kapitalizm dönemi normal
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
November 29, 2017, 04:30:24 PM |
|
Altcom bana göre az veriyor nedense hani daha iyi proje var veya yok şansa kalmış biraz genelde 10 proje varsa 3 tutar geri kalanı çöp oluyor şu süre zarfında.
|
|
|
|
|