sandpiper (OP)
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
November 30, 2017, 06:57:14 PM |
|
Salutare,
Ce site recomandati pentru retragerea in contul de PayPal care sa nu te jupoaie la comisioane? Am incercat VirWoX, insa pierzi pe drum lejer 30% din bani.
|
|
|
|
concorde899
Member
Activity: 163
|
|
December 03, 2017, 10:59:46 AM |
|
Eu nu am auzit inca de un asemenea serivicu care sa nu fie scam, dar sunt si eu interesat daca cineva stie. Multumesc.
|
|
|
|
lawj77
Newbie
Activity: 7
Merit: 0
|
|
December 03, 2017, 12:19:47 PM |
|
Salutare,
Ce site recomandati pentru retragerea in contul de PayPal care sa nu te jupoaie la comisioane? Am incercat VirWoX, insa pierzi pe drum lejer 30% din bani.
Salut! Daca afli un site pentru retragerea in contul de PayPal care are comisioane mai mici si eu sunt interesat. Ca ce am gasit pana acum cam toate te storc de banuti. Multumesc!
|
|
|
|
sandpiper (OP)
Member
|
|
December 05, 2017, 10:24:40 PM |
|
Se pare ca in momentul de fata VirWoX este singurul, dar categoric nu-l recomand, mai ales daca esti incepator ca si mine! Pierzi mai putin daca scoti pe din PayPal pe Visa, iar apoi sa cumperi bitcoini prin virament bancar in lei.
Sa speram ca PayPal-ul va intra si el in hora crypo.
|
|
|
|
concorde899
Member
|
|
December 06, 2017, 10:30:02 AM |
|
Nu cred ca vor intra prea curand mai ales dupa ultimele afirmatii are marelui sef Paypal.....
Vom vedea.
|
|
|
|
|
sandpiper (OP)
Member
|
|
December 07, 2017, 10:41:45 PM |
|
Nu stiu ce sa zic. N-am gasit prea multe informatii despre acest site!
|
|
|
|
valentin68
|
|
December 10, 2017, 09:21:33 PM |
|
Eu zic ca inainte sa faci un exchange bitcoin -> Paypal sa-i intrebi pe cei de la PayPal daca iti dau voie sa faci asa ceva. Am citit acum vreo luna sau doua, un utilizator de limba engleza a dat mai intai un telefon la PayPal ca sa-i intrebe daca ii permit exchange-ul bitcoin->PayPal. Daca PayPal iti da voie, eu zic ca poti folosi Paxful, dar alege userii verificati si numai cu sume mici.
|
|
|
|
mr.robot8
|
|
December 14, 2017, 10:15:30 AM |
|
cred ca si bitpanda face schimburi cu paypal,sau poti sa incerci sa asociezi un card wirex direct la paypal
|
|
|
|
Baiazid
Full Member
Merit: 100
Quo Vadis
|
|
December 16, 2017, 01:14:48 AM |
|
cred ca si bitpanda face schimburi cu paypal,sau poti sa incerci sa asociezi un card wirex direct la paypal
Bitpanda ultima oara cand am verificat nu oferea suport pentru Romania.
|
|
|
|
nekalexys
Newbie
Activity: 2
|
|
December 18, 2017, 06:27:17 PM |
|
Pot oferi eu bani in Paypal pentru Bitcoin. Preferabil in Iasi, sa ne si intalnim.
|
|
|
|
ridtubenet
Newbie
Activity: 14
|
|
December 20, 2017, 01:54:18 PM |
|
Orice tranzactie din monezi virtuale in paypal si invers au costuri mari pentru ca riscul de scam este foarte mare. Nu as recomanda la nimeni sa faca o tranzactie de gen, chiar daca iti este frate, mama, prieten, pentru ca oricand pot cere refund, deschide disputa, iar tranzactiile pe criptomonede sunt finale.
Sunt si cazuri unde gasesti persoane Ok cu care poti face tranzactii, dar rar. Eu doar cumpar prin paypal si numai de la persoane care le cunosc foarte bine si pana acum nu am avut probleme, dar stiu foarte multi care au trimis BTC si apoi teapa.
|
|
|
|
concorde899
Member
|
|
December 20, 2017, 04:39:14 PM |
|
Orice tranzactie din monezi virtuale in paypal si invers au costuri mari pentru ca riscul de scam este foarte mare. Nu as recomanda la nimeni sa faca o tranzactie de gen, chiar daca iti este frate, mama, prieten, pentru ca oricand pot cere refund, deschide disputa, iar tranzactiile pe criptomonede sunt finale.
Sunt si cazuri unde gasesti persoane Ok cu care poti face tranzactii, dar rar. Eu doar cumpar prin paypal si numai de la persoane care le cunosc foarte bine si pana acum nu am avut probleme, dar stiu foarte multi care au trimis BTC si apoi teapa.
Subscriu. Nu este recomandat sa trimiteti plata prin Paypal pentru BTC sau invers. Oricand se poate deschide o disputa si banii din paypal pot fi intorsi. Btc nu.
|
|
|
|
zumzumro
Member
Activity: 195
Merit: 11
Learning more every day
|
|
December 20, 2017, 04:56:09 PM |
|
Recomand mai degraba Payeer. Iesi mai ieftin la comisioane
|
|
|
|
Zubilica2
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 1
|
|
December 28, 2017, 02:49:52 PM |
|
Eu am problema inversa , am bani in paypal si vreau crypto. Hm poate rezolvam cumva . Sunt din buc.
|
|
|
|
ridtubenet
Newbie
|
|
December 28, 2017, 03:47:52 PM |
|
Eu am problema inversa , am bani in paypal si vreau crypto. Hm poate rezolvam cumva . Sunt din buc.
Daca contul paypal iti apartine, atunci faci transfer la toti banii pe card, te costa doar 2 euro comision si apoi cumperi monezile care iti plac. Vei iesi mult mai ieftin asa, fata de 10-25% comision la cei care accepta platile prin paypal. Apoi trebuie sa fie cineva care are foarte mare incredere in tine sa cumpere prin paypal.
|
|
|
|
Zubilica2
Jr. Member
|
|
December 28, 2017, 04:15:15 PM |
|
Agree , partea cu increderea e destul de greu de obtinut, am doua optiuni : 1. pot face transactii face 2 face , sau la mine acasa daca cineva crede ca sunt tepar ) In fine astept sa imi recuperez contul vechi de aici , se pare ca frumul a fost hackuit acum cativa ani si cineva m-a lasat fara user ) 2. Am vazut ca Cyrus ofera escrow , poate ma inteleg cu el , el ofera incredere ? oh. ps. da paypal e al meu cu acte bla bla lba , tot ce trebuie
|
|
|
|
ridtubenet
Newbie
|
|
December 28, 2017, 07:12:35 PM |
|
Agree , partea cu increderea e destul de greu de obtinut, am doua optiuni : 1. pot face transactii face 2 face , sau la mine acasa daca cineva crede ca sunt tepar ) In fine astept sa imi recuperez contul vechi de aici , se pare ca frumul a fost hackuit acum cativa ani si cineva m-a lasat fara user ) 2. Am vazut ca Cyrus ofera escrow , poate ma inteleg cu el , el ofera incredere ? oh. ps. da paypal e al meu cu acte bla bla lba , tot ce trebuie Problema la paypal este ca oricand se poate deschide disputa si in majoritatea cazurilor cel care o deschide primeste casti de cauza. BTC odata trimis nu se mai poate recupera. Cea mai sigura metoda de plata este cea de alimentare a cardului la banca, pentru ca nu sunt sanse de recuparere, dat teapa. Nu e vorba ca lumea te crede tepar si nimeni nu a spus asta, doar ca este acea neincredere la inceput. Cativa useri trebuie sa riste pentru a face tranzactii cu tine si apoi poate vor face si altii. Faza este ca nici asta nu e o metoda 100% care sa arate ca un user e corect. Eu cred ca cel mai bine cumperi de pe localbitcoins iar daca vrei un pret mai bun si rapid, comod, mergi pe coinify .
|
|
|
|
Zubilica2
Jr. Member
|
|
December 28, 2017, 07:49:36 PM Last edit: December 28, 2017, 08:03:08 PM by Zubilica2 |
|
N-am nevoie de sfaturi nu ca le-as stii pe toate, doar ca fac asta din 2012 . toate sunt la fel doar au alt nume. Am un busines paralel care imi genereaza venituri in paypal, si as vrea sa inverstesc in BTC , dar trecand prin banca -> apoi cumparand sunt comisioane + probleme cu fiscul Idea e ca as vrea sa cumpar 2-10 bitcoini , mai toate variantele au limitari aici (100-1000-10000$/EUR) si cu cat fractionez tranzactiile platesc mai mult. Ps. varianta cea mai ieftina pentru mine acum este https://loadoo.com/ dar si ei ai ceva comisioane
|
|
|
|
inoxi
Newbie
Activity: 31
|
|
December 29, 2017, 07:00:29 AM |
|
Daca trimiti din Paypal banii cu optiunea Friends & Family nu stiu daca mai poti deschide case dupa. Din cate stiu eu nu.
|
|
|
|
|