Bitcoin Forum
December 07, 2016, 10:47:47 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ubuntu poclbm + stream issue, 1BTC reward  (Read 1443 times)
AndyRossy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448


View Profile
July 01, 2011, 05:04:18 PM
 #1

Hi guys, wondering if someone could be as kind as to help me

poclbm only detects the CPU (not the cards - 2 x 6950's)

here's some outputs/logs:

andrew@sky:~/bc$ python poclbm.py
No protocol specified
No device specified or device not found, use -d to specify one of the following

  •     AMD Sempron(tm) 140 Processor


andrew@sky:~/bc$ sudo aticonfig --list-adapters
* 0. 01:00.0 AMD Radeon HD 6900 Series
  1. 02:00.0 AMD Radeon HD 6900 Series

* - Default adapter



andrew@sky:~/bc$ lspci
....
00:18.4 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] Family 10h Processor Link Control
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Cayman PRO [AMD Radeon 6900 Series]
01:00.1 Audio device: ATI Technologies Inc Device aa80
02:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Cayman PRO [AMD Radeon 6900 Series]
02:00.1 Audio device: ATI Technologies Inc Device aa80
....

andrew@sky:~/bc$ lsmod | grep fglr
fglrx                2490187  120

andrew@sky:~/bc$ dmesg | grep fglr
[    9.542661] fglrx: module license 'Proprietary. (C) 2002 - ATI Technologies, Starnberg, GERMANY' taints kernel.
[   10.107514] [fglrx] Maximum main memory to use for locked dma buffers: 1884 MBytes.
[   10.107587] [fglrx]   vendor: 1002 device: 6719 count: 1
[   10.107590] [fglrx]   vendor: 1002 device: 6719 count: 2
[   10.107849] [fglrx] ioport: bar 4, base 0xc000, size: 0x100
[   10.107900] [fglrx] ioport: bar 4, base 0xd000, size: 0x100
[   10.108326] [fglrx] Kernel PAT support is enabled
[   10.108347] [fglrx] module loaded - fglrx 8.86.5 [May 24 2011] with 2 minors
[   11.875173] fglrx_pci 0000:01:00.0: irq 49 for MSI/MSI-X
[   11.875672] [fglrx] Firegl kernel thread PID: 1118
[   11.875706] [fglrx] Firegl kernel thread PID: 1119
[   11.875739] [fglrx] Firegl kernel thread PID: 1120
[   11.876016] [fglrx] IRQ 49 Enabled
[   12.443914] fglrx_pci 0000:02:00.0: irq 50 for MSI/MSI-X
[   12.444486] [fglrx] Firegl kernel thread PID: 1122
[   12.444521] [fglrx] Firegl kernel thread PID: 1123
[   12.444554] [fglrx] Firegl kernel thread PID: 1124
[   12.444973] [fglrx] IRQ 50 Enabled
[   12.660510] [fglrx] Gart USWC size:628 M.
[   12.660513] [fglrx] Gart cacheable size:247 M.
[   12.660517] [fglrx] Reserved FB block: Shared offset:0, size:1000000
[   12.660520] [fglrx] Reserved FB block: Unshared offset:fb07000, size:1f9000
[   12.660522] [fglrx] Reserved FB block: Unshared offset:3fff4000, size:c000
[   12.967517] [fglrx] Gart USWC size:628 M.
[   12.967520] [fglrx] Gart cacheable size:247 M.
[   12.967525] [fglrx] Reserved FB block: Shared offset:0, size:1000000
[   12.967527] [fglrx] Reserved FB block: Unshared offset:fb07000, size:1f9000
[   12.967529] [fglrx] Reserved FB block: Unshared offset:3fff4000, size:c000

andrew@sky:~/bc$ fglrxinfo
No protocol specified
Error: unable to open display (null)
andrew@sky:~/bc$

andrew@sky:~/bc$ tail -n6 ~/.bashrc
fi
export AMDAPPSDKSAMPLESROOT=/home/andrew/AMD-APP-SDK-v2.4-lnx32/
export LD_LIBRARY_PATH=${AMDAPPSDKROOT}lib/x86:${LD_LIBRARY_PATH}
export AMDAPPSDKROOT=/home/andrew/AMD-APP-SDK-v2.4-lnx32/
export ATISTREAMSDKROOT=/home/andrew/AMD-APP-SDK-v2.4-lnx32/
export LIBRARY_PATH=$LIBRARY_PATH:$ATISTREAMSDKROOT/lib/x86/



I'll ship 1 BTC to whoever gives me the solution, and yes, X is running and I did do aticonfig --adapters=all initial + reboot.  

*hopeful*
1481107667
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481107667

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481107667
Reply with quote  #2

1481107667
Report to moderator
1481107667
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481107667

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481107667
Reply with quote  #2

1481107667
Report to moderator
1481107667
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481107667

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481107667
Reply with quote  #2

1481107667
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
jondecker76
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
July 01, 2011, 05:22:26 PM
 #2

Is pyOpenCl installed?


RollerBot Advanced Trading Platform
https://bitcointalk.org/index.php?topic=447727.0
BTC Donations for development: 1H36oTJsi3adFh68wwzz95tPP2xoAoTmhC
AndyRossy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448


View Profile
July 01, 2011, 05:26:44 PM
 #3

yes was installed, this is fixed now - ty to tortib on irc.
Naven
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
July 01, 2011, 06:42:21 PM
 #4

http://foreverrising.wordpress.com/2011/04/16/bitcoin-mining-and-ubuntu-10-10-ati-radeon-5xxx/
Look into section about SDK.

My wallet address - 1NCTVzXgkjmCEL3UuS4RSgHKKqRBtDHnC4 Smiley

If u got to much BTCs - 1PrbRQReXHTM9uXsivMuKDgbQMqxWxJVzA
drawoc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168

Firstbits: 175wn


View Profile
July 01, 2011, 07:33:15 PM
 #5

Try running:
Code:
export DISPLAY=:0
Before running poclbm.
Also, are you running this from a virtual terminal (Ctrl-Alt-F1), or an xterm? (Xterm is preferred)

Donate: 175WNXmJ1WVhFgVGKUqEhYtAQGRYAvqPA
Ookami
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
July 04, 2011, 01:33:20 PM
 #6

Try installing an X-Server if not already done. It sadly won't work without one - which is the last thing one looks if setting up a box thats not supposed to have a monitor attached ^^



1HfPrtm6Jdbn3Egd8HTc3zQmiKTNfXQavz (if that helped *g*)

whopper
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24

SysAdmin & Programmer


View Profile
July 04, 2011, 02:47:53 PM
 #7

Hey there,

is this ubuntu server? try the following:

sudo apt-get install xinit
screen -S x
sudo xinit

leave screen with "ctrl+a", "d"

try again Wink

also you can try CLInfo with the following command and see if your gpu is listed:
/opt/ati-stream-sdk-v2.1-lnx64/samples/opencl/bin/x86_64/CLInfo
AndyRossy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448


View Profile
July 04, 2011, 04:06:32 PM
 #8

I dont know why people are posted here ! It was solved in post #2 or 3, the problem was - for those that get similar, that the current user did not have access to the X session (as he wasnt logged into it)
drawoc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168

Firstbits: 175wn


View Profile
July 04, 2011, 05:24:01 PM
 #9

Ah well, you weren't too clear - I interpreted this to only mean that pyOpencl was installed:
yes was installed, this is fixed now - ty to tortib on irc.

I see now that you intended to say that you fixed your issue. Sorry.

Donate: 175WNXmJ1WVhFgVGKUqEhYtAQGRYAvqPA
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!