NastyBoy (OP)
Member
Activity: 171
Merit: 10
|
|
December 04, 2017, 01:51:00 PM |
|
Witam, dlaczego moje activity nie zamieniają się w posty ? Jak to zmienić
|
|
|
|
tutek
Newbie
Activity: 27
Merit: 0
|
|
December 04, 2017, 02:04:30 PM |
|
Nic z tym nie zrobisz. Wydaje mi się, że jest tak: 1 aktywność = 1 post oraz aktywność nie może przekroczyć liczby dni od daty Twojej rejestracji na forum.
|
|
|
|
NastyBoy (OP)
Member
|
|
December 04, 2017, 02:22:27 PM |
|
Nic z tym nie zrobisz. Wydaje mi się, że jest tak: 1 aktywność = 1 post oraz aktywność nie może przekroczyć liczby dni od daty Twojej rejestracji na forum. Ok dzięki
|
|
|
|
mentalny
|
|
December 04, 2017, 02:26:45 PM |
|
U mnie osobiście widzę, że aktywność idzie liniowo w stosunku do liczby postów, jednak odświeża się ona po jakimś czasie (jednak sam do końca nie jestem pewny jak to działa).
|
|
|
|
NastyBoy (OP)
Member
|
|
December 04, 2017, 02:48:31 PM |
|
U mnie osobiście widzę, że aktywność idzie liniowo w stosunku do liczby postów, jednak odświeża się ona po jakimś czasie (jednak sam do końca nie jestem pewny jak to działa).
No właśnie też tak miałem lecz ostatnio coś jest nie tak spójrz na moje posty a activity..
|
|
|
|
mentalny
|
|
December 04, 2017, 08:32:18 PM |
|
Ok, z tego co wyczytałem w jakimś temacie, aby liczba postów odpowiadała aktywności, należy pisać swoje wiadomości w 3/4 różnych okresach czasowych (co 14 dni). Chyba nie można jako nowy napisać X postów i od razu otrzymać rangę. Wychodzi na to, że postowanie trzeba rozdzielić na raty
|
|
|
|
8art33z
Full Member
Activity: 180
Merit: 103
Vault-Tec ⚡ Senior Engineer
|
|
December 05, 2017, 09:00:12 AM |
|
Hej, to się nalicza raz na 14 dni Musisz poczekać.
|
.:: LepszySerwis.pl - montaż i serwis komputerów, laptopów koparek kryptowalut ::.
|
|
|
|
wgd
Legendary
Activity: 1815
Merit: 1005
|
|
December 05, 2017, 11:34:56 AM |
|
Dokladnie activity nie idzie liniowo za postami, wysoki ranking konta wymaga czasu, w najlepszym wypadku mozna wbijac 14 activity/2 tygodnie
The activity number is determined in this way: time = number of two-week periods in which you've posted since your registration activity = min(time * 14, posts)
Activity is updated every hour.
|
|
|
|
NastyBoy (OP)
Member
|
|
December 05, 2017, 02:39:02 PM |
|
Ok dzięki panowie za odpowiedzi, już wszystko wiem
|
|
|
|
8art33z
Full Member
Activity: 180
Merit: 103
Vault-Tec ⚡ Senior Engineer
|
|
December 06, 2017, 08:21:32 AM |
|
Proszę
|
.:: LepszySerwis.pl - montaż i serwis komputerów, laptopów koparek kryptowalut ::.
|
|
|
protactinium91
Member
Activity: 84
|
|
December 06, 2017, 03:32:01 PM |
|
dlatego też konta z wysoką rangą są bardzo wartościowe mają dużo przywilejów, dużo dostają za np. kampanie podpisowe
|
|
|
|
NastyBoy (OP)
Member
|
|
December 06, 2017, 03:50:46 PM |
|
dlatego też konta z wysoką rangą są bardzo wartościowe mają dużo przywilejów, dużo dostają za np. kampanie podpisowe Zanim ja chociaż hero wbije to miną dwa lata
|
|
|
|
raiderosik
|
|
December 11, 2017, 09:24:21 PM |
|
Panowie nie kwestia tylko wbijania postów i Activity. kwestia też wnoszenia w pewnien sposób wartości na forum. Moim zdaniem kwestia Activity jest dobrze rozwiązana bo zalały by nas boty które klepałyby posty tylko po to aby podbić sobie range, a to jest troche bez sensu.
|
|
|
|
Catost
|
|
December 26, 2017, 11:09:41 PM |
|
Panowie nie kwestia tylko wbijania postów i Activity. kwestia też wnoszenia w pewnien sposób wartości na forum. Moim zdaniem kwestia Activity jest dobrze rozwiązana bo zalały by nas boty które klepałyby posty tylko po to aby podbić sobie range, a to jest troche bez sensu.
Zgadzam się. Osiągniecie rangi Junior Member, która jest konieczna do uczestnictwa w większości Bountie może zająć trochę czasu, ale jest to warte ochrony przed botami.
|
|
|
|
Toxias
Newbie
Activity: 50
Merit: 0
|
|
December 27, 2017, 10:21:56 PM |
|
Dokladnie activity nie idzie liniowo za postami, wysoki ranking konta wymaga czasu, w najlepszym wypadku mozna wbijac 14 activity/2 tygodnie
The activity number is determined in this way: time = number of two-week periods in which you've posted since your registration activity = min(time * 14, posts)
Activity is updated every hour.
Dla mnie jest to wciąż niezrozumiałe. Zwłaszcza to: activity = min(time * 14, posts)
|
|
|
|
wojteks102
|
|
December 28, 2017, 02:43:18 PM |
|
W dużym skrócie nie możesz zdobyć więcej activity niż '14' w okresie 2 tygodni. Nawet jeśli wyrobisz więcej niż 14 postów.
|
|
|
|
NastyBoy (OP)
Member
|
|
December 28, 2017, 04:28:24 PM |
|
W dużym skrócie nie możesz zdobyć więcej activity niż '14' w okresie 2 tygodni. Nawet jeśli wyrobisz więcej niż 14 postów.
Dokładnie tak jak napisałeś, temat blokuję żeby nikt nie zaśmiecał głupimi pytaniami i żeby wszystkiego można było się dowiedzieć na jednej stronie
|
|
|
|
|