proof_seeker
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
August 04, 2018, 11:27:08 AM |
|
Bir zamanlar çok umut besleniyordu bu proje için. Başlıkta bile 2500ten fazla mesaj atılmış. Sonu felaket oldu. Hiç bir coine duygusal bağlanmamak ve o duyguyla hodl yapmamak gerekiyor işte
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
August 04, 2018, 11:31:11 AM |
|
Lanet olsun boyle projeyede takıma resmen perişan oldum, düştü aldım düştü aldım sonu yokmuş lanet olasıcanın bütün yatırımımı yedi. Sanırım 10c olmasına ramak kaldı
|
|
|
|
prdn
Member
Activity: 504
Merit: 10
|
|
August 04, 2018, 12:13:29 PM |
|
INS bitirdi bizi çok fazla para kaybettirdi. Bu saatten sonrada toparlanmayacağı bir gerçke, bir dönem 30 dolar diyenler 30c olacağına hayatta inanmazdı herhalde.
|
|
|
|
Elysio (OP)
|
|
August 04, 2018, 02:18:05 PM |
|
Şu an alım için güzel seviyelerde.Ekibin rus olması tek sıkıntı.Ruslara pek güven olmuyor maalesef.Boğada güzel seviyelere gelecektir.Benim şahsen ümidim bu yönde.İleriye dönük artacağını güzel kazandıracağını düşündüğüm coinlerden biri.
Ekibin Rus olmasıdan kaynaklanmıyor malesef bu Piyasanın durumundan kaynaklı tamamen ona bakarsan Ethereum kurucusu Vitalik Rus ama coin uçmuş bi coin yani milliyet önemli değil piyasa önemli fiyat oluşması için takım all star dediğim gibi.
|
|
|
|
Elysio (OP)
|
|
August 04, 2018, 02:19:47 PM |
|
Lanet olsun boyle projeyede takıma resmen perişan oldum, düştü aldım düştü aldım sonu yokmuş lanet olasıcanın bütün yatırımımı yedi. Sanırım 10c olmasına ramak kaldı
Proje ve Takımda hiç sıkıntı yok alıcısı yok projenin bu piyasada ondan kaynaklanıyor hep düşüş millet BTC ye geçiyor etf muhabbetine etf kabul edilirse belli süre btc uçar sonra para altlara kaymaya başlar tekrardan bekleyin satmadıysanız.
|
|
|
|
Betfair
|
|
August 05, 2018, 11:01:10 AM |
|
cezbetmiyorda değil bu yandan fiyatlar 10 cente düşse tekrar alsammı diyorum kendimce de nerden nereye geldi bu token ya.Tekrardan 1$ üstüne çıksa bile 10 centten iyi kazandırır gibi geliyor.
|
|
|
|
dumrul88
Member
Activity: 322
Merit: 15
|
|
August 05, 2018, 11:22:32 AM |
|
Vay anasına 9 dolardan 30 cente kadar düşmüş. %95'e yakın değer kaybetmiş. Boğanın yakın zamanda geleceğini bilsem biraz alır kenara atarım ama sadece boğaya güvenerek de yatırım yapmak biraz mantıksız olacak.
|
|
|
|
Betfair
|
|
August 05, 2018, 11:26:03 AM |
|
Vay anasına 9 dolardan 30 cente kadar düşmüş. %95'e yakın değer kaybetmiş. Boğanın yakın zamanda geleceğini bilsem biraz alır kenara atarım ama sadece boğaya güvenerek de yatırım yapmak biraz mantıksız olacak.
valla ben 2-3$ iken sattım üzülerek tekrar 10-15$ lara çıkar neler kaçırıyoruz yarabbim diyerekte baksana şuan 30 cente gelmiş ha tekrar çıkarmı çıkarda daha düşme olasılığıda var şaka gibi.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
August 05, 2018, 11:28:38 AM |
|
Ins artık kesinlikle toparlayamaz, bırakın 2 doları 1 dolar olması bile çok uzun zaman alacaktır. Arada giren yine bize girdi, ins için bu kadar düşüşü kesinlikle tahmin edemezdim
|
|
|
|
luckydag
|
|
August 05, 2018, 12:02:43 PM |
|
Ins artık kesinlikle toparlayamaz, bırakın 2 doları 1 dolar olması bile çok uzun zaman alacaktır. Arada giren yine bize girdi, ins için bu kadar düşüşü kesinlikle tahmin edemezdim
Bence o kadar ümidini kaybetme, böyle sert düşenler çıkarkende sert çıktığı için insanlar balıklama atlıyorlar. Projeside sıkıntısız gittiği için bence 2 $ ulaşması çok zor bir şey değil.
|
|
|
|
adamdamdandusen
Member
Activity: 462
|
|
August 05, 2018, 06:18:51 PM |
|
Allah INS'in belasını versin.. böyle bir token olamaz böyle bir shit token olamaz zararım %94 para mara kalmadı bir token nasıl sürekli düşebilir şaka gibi anlamıyorum..
|
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
|
|
August 05, 2018, 06:20:45 PM |
|
Ne dandik coinmis arkadas ya simdi bunun altina gelip coin degil token diyenler olacaktir ama dandik arkadas.
|
|
|
|
tuanvie
|
|
August 05, 2018, 06:22:25 PM |
|
Zamanında insanlar bu ins’den bir halt olmaz derken aşırı derecede savunanlar bile beklemekten bıktı sövüyor artık. Reklamlar ile falan güzel bir beklenti hype’ı yaratmıştı vaktinde. Yazık oldu holderlara, şans faktörünü unutmamak lazım.
|
|
|
|
unreal41
Member
Activity: 932
|
|
August 05, 2018, 06:26:12 PM |
|
INS tamamen hayal kırıklığı.. bende de bir miktar var çöp oldu gitti zararına satılmaz. 5 para etmez çöp bir token kimse fiyatı düştü sanıp almaya falan kalkmasın uzak dursun.
|
|
|
|
huzurkan
|
|
August 05, 2018, 06:26:47 PM |
|
diger coinlerin yaninda cok fena dustu. %90 falan dustu sanirim en az. bogada en rahat artabilecek coinlerden biri olabilir. supply sayisi fiyatina gore baya az.
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
luckydag
|
|
August 05, 2018, 06:43:42 PM |
|
diger coinlerin yaninda cok fena dustu. %90 falan dustu sanirim en az. bogada en rahat artabilecek coinlerden biri olabilir. supply sayisi fiyatina gore baya az.
Buradaki en mantıklı yorum bu olmuş, arkadaşlar yatırım yaptığınız tokenı yerin dibine sokarak bir yere gelemezsiniz. Bir tokenın kalitesini sadece fiyatı belli etmez. Bazı aksilikler yaşanmış olabilir ama bu tekrar oraya çıkamayacağı anlamına gelmez. Belki boğa döneminde çıkan bir token olsa şimdi bambaşka şeyleri konuşuyor olabilirdik.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 05, 2018, 07:00:39 PM |
|
harbi magmayı görmüş %95 düşüş nedir ya , biraz alıp atsak mı cüzdana, zamanında satmıştım bountyden gelenleri , kaça sattığımı hatırlamıyorum ama her türlü bu fiyatın kat be kat üstüdür. ekip ne yapıyor acaba, kendi tokenlarını mı gömdüler, bu kadar düşüşü ayı piyasası ile açıklamak pek mümkün gelmiyor bana
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
August 05, 2018, 08:09:31 PM |
|
Bence milletin önerdiği saçma sapan projelerin yanında düşüş yaşayan en gözde tutulur en potansiyelli projelerden biri bu. Ins Takip edilmesi gereken bir token. Olası bir kendi zincirine geçişi bile en az 3-4 dolarları rahatlıkla gösterir supply miktarı zaten çok ama çok uygun fiyatına göre epey potansiyelli alınıp cüzdana atılası
|
|
|
|
sagul
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
August 05, 2018, 08:32:31 PM |
|
En çok düşen kripto paralar arasında yer alıyor. Aslında bu zamanda en güzel iş sepet yaparak beklemekten geçiyor.
|
BankDex.io / Decentralized Exchange
|
|
|
ForeverFener
|
|
August 05, 2018, 08:43:06 PM |
|
Açıkcası Ins Token'ın monetha gibi sonradan tekrar bir yükselme hamlesi yapabileceğini düşünüyorum.Binance borsasına ilk girdiğinde yaklaşık 10 dolardan işlem gören bir coinin bu kadar düştüğünü görmek gerçekten acı verici.
|
|
|
|
|