furylmz
|
|
August 05, 2018, 08:59:52 PM |
|
İnsin kolay kolay toparlanmayacağını düşünüyorum ben nedense çok düştü hatta felaket şekilde düştü bu yüzden beklenti oluşabilir ama erken biraz daha böyle gider
|
|
|
|
WeAreSoSory
Member
Activity: 238
Merit: 14
|
|
August 07, 2018, 04:45:11 AM |
|
Bu kadar düşeceğini tahmin edemeyenlerdenim. Hesabımdaki ins sayısına bakıyorum birde projenin kalitesine bakıyorum sonra bi off çekip keşke bountyden geldiği gün satsaydım diyorum. Ağlayacağım artık.
|
|
|
|
gumusi
|
|
August 07, 2018, 05:15:52 AM |
|
ben de INS nin yakın zamanda güzel şekilde yükseleceğine inananlardanım, bana öyle geliyor ki fiyatlar yükselecek
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
August 07, 2018, 06:59:53 AM |
|
bounty'sinden alanlar iyi kazandıda benim gibi umutla yatırım yapanlar patladı açıkçası ne varsa elimdekileri zararına çıkardım iyi bir ders oldu bana
|
|
|
|
unreal41
Member
Activity: 930
Merit: 10
|
|
August 07, 2018, 07:02:17 AM |
|
çöp.. allahın cezası bir shitcoin. bir coin bu kadar düşebilir mi? %95 düşmek nedir? hiç bir halt olmaz bu tokendan zararım 0.2 btc 0'landı zaten.
|
|
|
|
atarliromantik38
Newbie
Activity: 266
Merit: 0
|
|
August 07, 2018, 07:03:38 AM |
|
INS nin fiyatını çok ama çok düşük buluyorum, nedense bir türlü yükselmedi bir çözüm bulmak lazım buna
|
|
|
|
jingyang
|
|
August 07, 2018, 11:55:40 AM |
|
%95 düşen bir shitcoin oldu binance girdi diye herkes güvendi tabi ama binance bunun için para aldı sonuç olarak zengin daha zengin fakir daha fakir oldu.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
August 07, 2018, 12:03:54 PM |
|
Her şey ama her şey o kadar düştü ki artık düşüşe alıştık önemsemiyoruz. Hale bakın INS dediğimiz en sağlam işlerden biri bile nerelere geldi.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
furylmz
|
|
August 07, 2018, 01:46:39 PM |
|
Güvendiğimiz ins ne hallere geldi ben 2 küsür dolarken ucuz diye aldım şimdi felaket yerlerde birde yüklü girdik kara kara düşünüyoruz napacağız diye ama güveniyorum hala bu inse
|
|
|
|
helevela
Member
Activity: 224
Merit: 11
|
|
August 07, 2018, 03:01:26 PM |
|
bence bu ins zamanında geldiği yerlere ve yatırımcılarını göz önünde bulundurursak piyasa boğaya girdiği zaman sağlam bir yükselişle katlaycaktır kendini.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
August 07, 2018, 03:16:03 PM |
|
%95 düşen bir shitcoin oldu binance girdi diye herkes güvendi tabi ama binance bunun için para aldı sonuç olarak zengin daha zengin fakir daha fakir oldu.
fiyatinin dusmesi shitcoin oldugundan degil genel piyasa durumundan kaynakli. yukselen ne vardi ki ins de yukselsin ya da hangisi dusmedi de ins eski degerini korusun?
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
August 07, 2018, 04:09:27 PM |
|
Henüz bugün sordum, takımda satan mı var niye bu kadar çok düşüyor diye. Takımdan kimsenin satmadığını, projeye güvendiğini söylüyorlar. Bu kadar hızlı düşmesi sonucu sanırım biraz da panik satışları geldi.
Malum boğa gelirse, INS'in hızlıca yukarı tırmanacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
Elysio (OP)
|
|
August 07, 2018, 05:32:18 PM |
|
Zaten takımın bu fiyatlardan bu tokenleri satıcağını sanmıyorum adamlar zeki çünkü ancak biz bekleyemeyenler satarlar ondan kaybediyoruz boğa gelince yükselicek herkes bunun inancında ama ne zaman gelicek bu boğa
|
|
|
|
Neo--
|
|
August 07, 2018, 06:10:01 PM |
|
Sanirim hergunde bir anlasma aciklasalar yukselmicek bu. Pundi gibi dandik bir proje 250m marketcapta bunun haline bak.
|
|
|
|
Kennedy
|
|
August 07, 2018, 07:09:04 PM |
|
INS’yi artık boğa bile kurtaramayacak diye düşünmeye başladım özellikle son zamanlarda. Muhakkak yükselişi olur ama bu saatten sonra hakkını vereceğini sanmıyorum. Ne düştü be kardeşim, neye güvendiysek böyle oluyor.
|
|
|
|
Asber
|
|
August 07, 2018, 07:21:46 PM |
|
İns aslında güzel bir proje gibi duruyor. Anlaşmalar yapıyor, boş değil. Boğa piyasası gelirse yükselecektir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Bheze
|
|
August 07, 2018, 07:24:54 PM |
|
INS hakkında olumlu düşüncelerin olduğu ortam olmasına rağmen cryptocurrency alanında var olan kısıtlı piyasa koşulları nedeniyle kafasını kaldıran alternatif kripto para birimi bulmak zorlaştı. INS zamanı gelince tutanları sevindirir.
|
|
|
|
mecazherif
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
August 07, 2018, 07:38:26 PM |
|
valla ıns nin fiyatından hiç ama hiç memnun değilim, buralardan biraz daha alayım diyorum ama iyice boka da batılabilir belli olmaz hiç yani hocam
|
|
|
|
HCRT
|
|
August 07, 2018, 09:20:49 PM |
|
INS hakkında olumlu düşüncelerin olduğu ortam olmasına rağmen cryptocurrency alanında var olan kısıtlı piyasa koşulları nedeniyle kafasını kaldıran alternatif kripto para birimi bulmak zorlaştı. INS zamanı gelince tutanları sevindirir.
Hocam şu piyasada bu ayı piyasası havası eserken olumlu haber bile etkilemez.İşte boğa sezonunda bu haberlerin meyvesi hızlıca yenecektir.Çünkü ins kurumsallaşma yolunda ilerliyor.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
August 07, 2018, 10:17:48 PM |
|
Henüz bugün sordum, takımda satan mı var niye bu kadar çok düşüyor diye. Takımdan kimsenin satmadığını, projeye güvendiğini söylüyorlar. Bu kadar hızlı düşmesi sonucu sanırım biraz da panik satışları geldi.
Malum boğa gelirse, INS'in hızlıca yukarı tırmanacağını düşünüyorum.
Ins takımı elinde bulunan coinleri satsa bile bunu açıklamazlar.Bundan dolayı bu cevabın benim gözümde fazla bir değeri yok.Ama ben yine de tüm bu olumsuzluklara rağmen Ins Token'a güvenmeye devam ediyorum.
|
|
|
|
|