Bitcoin Forum
February 25, 2018, 10:18:25 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help me pls with settings for RX 580 4GB and 8 GB  (Read 116 times)
G3N
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 06, 2017, 10:01:12 AM
 #1

Hi,

I'm kinda new to all of this and built now 2 Mining rigs using

5x Rx580 4 GB Saphire Nitro DDR3
1x Rx580 8 GB Saphire Nitro DDR5
6x Rx580 4 GB Red Dragon DDR5

I use claymoreminer 10 and tried ot overclock/undervolt (bios) already, but only managed to get them from 19/20 Mh/s to arround 21 Mh/s(claymore10, before on claymore 9 they run at 23mh/s) and undervolting kinda worked not at all.

I wanted to ask if someone has bios settings for this cards, that I could take as advice or if I also have to do settings in claymore? In general im thankful for every help, therefore some more information.

I run on ubuntu 16.04.
atm dualmining eth/sia (maybe there is also something to improve?)
I used for bios settings a pc(windows10)
- ATIFlash
- Polaris BIOS editor
- ATI Pixel Clock Patcher

Last but not least if someone can help me to improve form 21 mh/s atleast to arround 28mh/s going ahead with same or less powerconsumption i will, as thank you, let both of my riggs run 2 days on his wallet.

Thank you in advance for your help!

Best

G3N

1519597105
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519597105

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519597105
Reply with quote  #2

1519597105
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519597105
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519597105

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519597105
Reply with quote  #2

1519597105
Report to moderator
1519597105
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519597105

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519597105
Reply with quote  #2

1519597105
Report to moderator
1519597105
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519597105

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519597105
Reply with quote  #2

1519597105
Report to moderator
0xcosmos
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
December 06, 2017, 12:54:17 PM
 #2

first get some good bios from 1stminingrig.com
flash bios according to the memory type and brand of the gpu
second undervolt and overclock using claymore commands
use -cvddc 875 and -mcclock 2100 and ccclock -1150

   SEMUX   -   An innovative high-performance blockchain platform   
▬▬▬▬▬      Powered by Semux BFT consensus algorithm      ▬▬▬▬▬
Github    -    Discord    -    Twitter    -    Telegram    -    Airdrop to BTC holders
G3N
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 06, 2017, 01:56:58 PM
 #3

@0xcosmos

thank you for your answer, but I cant find a bios for ddr3 nor ddr5 Memmory on 1stminingrig.com. Can you maybe give me a direkt link ( if i'm just to stupid to search Wink )

TY
Souran
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 1


View Profile
December 06, 2017, 02:03:28 PM
 #4

@0xcosmos

thank you for your answer, but I cant find a bios for ddr3 nor ddr5 Memmory on 1stminingrig.com. Can you maybe give me a direkt link ( if i'm just to stupid to search Wink )

TY

All RX4xx and RX5xx are GDDR5
look up some tutorials or videos on how to mod and overclock/undervolt your cards, there are thousands of them everywhere.

your computer RAM might be DDR3 or DDR4, unless you are from the future, there is no such a thing as DDR5 yet
G3N
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 06, 2017, 03:53:32 PM
 #5

ok, thank you! I if I use -dmem 1 and -h 928 i get an unknow option error, any ideas?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!