Bitcoin Forum
July 20, 2018, 11:41:01 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Armory V 0.96 - Not worked since the August Hard Fork  (Read 140 times)
Frightened
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
December 07, 2017, 09:06:35 AM
 #1

Is their any solutions to this?  I would like to sell my original investment.  It will make a tiny dent in my holdings.  I am trying "Re-scan and Rebuild databases" in the help menu.  I did this before I think, but it didn't work.  If this doesn't work I'm at a loss as with what to do.  Any advice will be very appreciated.  My armory node was running fine before all this hard fork shenanigans.  I am a borderline technophobe so for me, just getting armory running was a very hard feat to accomplish!

Any information will be very appreciated.

Thanks
1532086861
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532086861

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532086861
Reply with quote  #2

1532086861
Report to moderator
1532086861
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532086861

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532086861
Reply with quote  #2

1532086861
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
racquemis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
December 07, 2017, 09:10:08 AM
 #2

Try to extract the private key (https://bitcoin.stackexchange.com/questions/18088/how-to-obtain-the-private-key-of-an-armory-wallet) and import to a new wallet?
HCP
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 672
Merit: 875

<insert witty quote here>


View Profile
December 07, 2017, 10:14:14 AM
 #3

What version of Bitcoin Core are you using for your full node? You need Armory v0.96.4 RC1 (aka v0.96.399) if you are running v0.15.01 or higher of Bitcoin Core.

You can get 0.96.4 RC1 here: https://github.com/goatpig/BitcoinArmory/releases

Frightened
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
December 07, 2017, 06:08:22 PM
 #4

Thanks for the advice.  I'm looking into it, but getting stressy.  I want to run a full node because its a productive way of taking part.  However, for a computer newbie this is damn hard!  I could headbutt my screen!

I'm using armory 0.96.  Annoyingly the box is too small so the armory box doesn't show all the info.  All I can see is "cieve bitc" instead of recieve bitcoin.  I updated it this year in around may.  It was fine until the fork.

This morning I went to the help menu and clicked "rebuild and rescan databases".  Its been loading on organising blockchain, but there is no indicator of progress.  Sorry for being so lame here.  I feel a bit mean only asking for help on here, but I won't be able to help you with anything technical :/  Did anyone else have problems after the fork?

EDIT:  I think Armory 0.96.  Last done in May 2017
Frightened
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
December 07, 2017, 06:19:21 PM
 #5

Right.  I am running version V0.14.1.  Is this what could be causing the problem?
Frightened
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
December 07, 2017, 09:09:55 PM
 #6

Thanks all and HCP. I updated bitcoin Core from the old version to v0.15.01.  Thats made it work.  I can see my balance and I'm running a full node again.  Thanks for your help.  I no longer want to headbutt my screen!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!