uzun zaman sonra ben de bitvest kampanyasından ayrılmış bulunuyorum. bitvest ile ilgili burada ufak bir mesaj yazayım çünkü herkes nasıl katılacağını bana soruyor. (tapulu malım gibi olmuştu
)
bildiğiniz gibi bitvest ve 777'de 5 tane kademe bulunuyor. tier a,b,c,d,e (edit: 777'de 4 tane varmış.)
bunlardan en düşük ödülü tier e'dekiler alıyor ve doğal olarak da en yüksek ödemeyi alan a kısmında olanlar.
peki e'den girersem hep babayı mı alacağım?tabii ki hayır. e'den girenlerin bir üst kademeye yükselmesi daha kolay oluyor.
nasıl?
mesela tier e ve d'de full member kısmında 3 kişi var diyelim. örnek
tier dahmet
mehmet
recep
tier eali
veli
deli (bu sizsiniz.)
ahmet imzadan ayrılırsa ya da c'de bir boşluk olursa bulunduğu yerden ayrılıyor ve onun yerine tier e'deki ali geçiyor. siz de 3. sıradan 2. sıraya yükselmiş oluyorsunuz. bu durum sürekli olarak böyle devam ediyor.
ee o zaman ben tier e'den girip tier a'dan çıkarım mayki!!!nah çıkarsın
özellikle tier a kısmındaki isimlerin değişmesi çok zor çünkü buradaki ödemeler çok iyi.
hero/leg için post başına 0,000065 btc veriyor. bu da yaklaşık olarak 0,9 dolara denk geliyor. bir de 15 tane bonus postu atarsanız çoğu imza ile aynı ödemeyi alıyorsunuz. ama 60-75 post cidden yorucu bir iş.
yeni eklenen kurallaryönetici değiştikten sonra haftada 15 posttan az atanları kendisi tespit edip 2 defa aynı durumda olanları imzadan çıkarmaya başlamıştı. önemli olan aktif olup imzayı görünür yapmak.
tavsiye eder misin?evet. para eden token imzaları bulmak çok zor. şayet bu imzanın düşük kademelerinde yer alıyorsanız çıkıp bir daha girebilirsiniz.
sen ne yaptın?valla gardaş ben tier e'den full member olarak girip senior ve hero rütbesinde gidip geldim. bildiğin benim tüm forum yaşantım bu imzada geçti. hatırladığım kadarıyla jr. member olduktan sonra şu ana kadar toplam 5 imzaya girdim. yenisi ile de 6.