electronic981
|
|
December 13, 2017, 11:55:09 AM |
|
Sirinlabs Crowdsale kampanyada Lionel Messi kullanırsa tanınırlığı yukarı yönlü ivme kazanır. Altcoinci olarak takip edeceğim. Tsk.
|
|
|
|
frtmr
|
|
December 15, 2017, 08:32:08 AM |
|
Ico devam ediyor dün gece baktığımda 111 milyon dolar toplamıştı. Karışık bir bounty kampanyası var. Umarım dağıtımlarda sıkıntı çıkarmazlar.
|
|
|
|
baskanx
|
|
December 15, 2017, 09:13:18 AM |
|
Ico hardcap amaçlarını geçmişler ama sınırlamamışlar da, biyandan iyi güzel fazla para toplanıyor da biyerde de sınır olmalı diye düşünüyorum. Bountysine baktım ama bitmiş mi nezaman bitecek anlamadım oyüzden vazgeçtim.
|
|
|
|
perfectinvest3
|
|
December 15, 2017, 09:47:48 AM |
|
111 milyon dolar yüksek rakam. Messi yaramış. Sağlam proje.
|
|
|
|
Republicofizmir
|
|
December 15, 2017, 10:24:03 AM |
|
İcosu çok çabuk bitecek gibi gözüküyor hem reklam hemde hazırda kullanılan telefonları varmış diye duydum, yalnız bounty çok parlak gözükmüyor 100m+ dolar topladılar imzaya 40k dolar ayırmışlar
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
December 15, 2017, 09:17:22 PM |
|
İcosu çok çabuk bitecek gibi gözüküyor hem reklam hemde hazırda kullanılan telefonları varmış diye duydum, yalnız bounty çok parlak gözükmüyor 100m+ dolar topladılar imzaya 40k dolar ayırmışlar bu kadar yüksek rakamları beklemiyorlardı belkide bu şekilde bir güncelleme yapıp limiti yükseltirler umarım cidden çok başarılı bir süreç geçiriyorlar
|
|
|
|
TheEagle1903
Member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
December 15, 2017, 09:24:12 PM |
|
Qash projesine benzettim onlarda bu kadar büyük bir yatırım gelmesini beklemiyordu ico bittikten sonra ikinci bir ico dönemi oluşturdular.Sirinlabs bountysine katılmaya çalıştım ama beceremedim bot bir şeyler sorup duruyordu.
|
|
|
|
truncus
|
|
December 15, 2017, 10:17:12 PM |
|
Qash projesine benzettim onlarda bu kadar büyük bir yatırım gelmesini beklemiyordu ico bittikten sonra ikinci bir ico dönemi oluşturdular.Sirinlabs bountysine katılmaya çalıştım ama beceremedim bot bir şeyler sorup duruyordu.
bancor.network'ten giriliyor ama oldukça karışık. ben ilk bankorun kendi bountysi için girmiştim ama pek beceremedim. ama çok şey kaybettiğimi sonradan anladım
|
|
|
|
arctic circle
Member
Activity: 196
|
|
December 16, 2017, 01:12:58 PM |
|
İyi proje ve Messi bir arada olunca ilgi arttı. Jason Silva olmasada olur başka yerlere lazım kendisi değerli abimizdir. 111 milyon dolar başka Icoların 20 katı nerdeyse.
|
|
|
|
hckdeface
|
|
December 16, 2017, 01:13:55 PM |
|
bounty'sine katıldım bunun da bancor'da üyelik açtım vs vs vs bunun hesaplandığı stake tablosunu nasıl bulacağız bilgisi olan varmoı ?
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
December 16, 2017, 01:32:52 PM |
|
Bounty konusunda benimde çekincelerim var. İmza sayımı nasıl olacak, tablo nerede biraz belirsiz.
|
|
|
|
Euphrates
|
|
December 16, 2017, 01:41:32 PM |
|
Bu imza kampanyası hakkında baya güzel yorumalr gelmişti katılan arkadaşlar daha iyi bilecektir durumu ama dünyaca ünlü insnalarında bu işlere girmeye başlaması reklam yüzü olarak gayet güzel bir durum olacaktır. Tabi ki şu vergi olayıda ülkemizde bir an önce çözülürse daha da güzel olacaktır.
|
|
|
|
OldToken
Newbie
Activity: 140
Merit: 0
|
|
December 16, 2017, 02:05:09 PM |
|
İsmi çok fazla anılıyor. Sanki sıyrılacak Tokenlerden gibi geliyor. Henüz yatırım yapmadım.
|
|
|
|
tendor
|
|
December 16, 2017, 03:30:31 PM |
|
messi bunlara yaramis anlasilan. eee sonra ne olacak. messi parasini alip kenara cekilecek. yatirimci ortada kalacak. sirinlabs icosunu stox icosuna benzettim. bakalim ne olacak. umarim yatirimcilarini uzmez.
|
|
|
|
the_doctor
|
|
December 16, 2017, 03:34:48 PM |
|
messi bunlara yaramis anlasilan. eee sonra ne olacak. messi parasini alip kenara cekilecek. yatirimci ortada kalacak. sirinlabs icosunu stox icosuna benzettim. bakalim ne olacak. umarim yatirimcilarini uzmez.
bende sizinle aynı düşünüyorum, sirinlabs denilen firma batık bir firma daha önce üretikleri telefon ellerinde patlamış, icoda iyi topladılar, bountyden koparabildiğinizi koparın, ama yatırım konusunda dikkatli olun. ben şahsen yatırım yapmayı düşünmüyorum
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
December 16, 2017, 03:37:54 PM |
|
stx içinde bir ara ünlü isimler falan çıkardılar fiyatı şişirip milletin eline verdiler bounty için girilebilir ama token alma işi için iyi araştırmak lazım yoksa pişmanlık olabilir
|
|
|
|
Bitcoin Acemisi
|
|
December 17, 2017, 02:57:49 PM |
|
Biraz geç kaldık bountysine ama gerçekten güzel ekip güzel calışma iyi olucagına inandıgım icolardan son zamanlarda bide messi faktörü var iyi reklam oldu
|
|
|
|
tarangogu
|
|
December 17, 2017, 03:05:57 PM |
|
messiyle beraber iyi bir ivme yakaladılar bayağı karlıbir yatırım olacak gibi. Bountye gelince bancor biraz karmaşık ama yapılabiliyor. bence denenmeli çünkü ne kadar çok toplarsa o kadar çok bounty demek
|
|
|
|
Et Hereum
Member
Activity: 224
|
|
December 17, 2017, 03:50:12 PM |
|
Dünyanın ilk Blockchain tabanlı akıllı cep telefonu FINNEY ı üretmek için projeleri var. Aynı zamanda SOLARİN’in geliştiricisi durumunda. Blockchain’in güvenli açık kaynak tüketici elektroniklerinde dünya lideri olma hedefi var. FINNEY cihazları IOTA’nın Karıştırma teknolojisini kullanacak. Shield OS cüzdanı kullanılacak. Messi de artısı.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
December 17, 2017, 04:29:38 PM |
|
belirtilen vaatlerini yerine getirebilirlerse inanılmaz bir dönüm noktası yaratacaktır teknoloji adına.şu 100 yıl ileride teknolojim var ama azar azar kullanıyoruz diye tabir dilen firmalar da nal toplayacaktır.ayrıca blockcahin teknolojisi adına bir önüm noktası olup çok güzel başlangıçlara vesile olacaktır.
|
|
|
|
|