bdivrik
|
|
May 03, 2018, 10:57:32 PM |
|
Boğada piyasaya giren biri için yüzde 50 kayıplar bile gelebilir ve uzun bir süre terste kalmak demektir bu küçük miktarlar ile girmek lazım dolar bazında erimez az olmalı erime btc olmalı ki buna sabredilebilir sonra alt parti de işler toparlanır.
|
|
|
|
xxbtcxxx
Member
Activity: 322
Merit: 11
|
|
May 05, 2018, 08:30:15 AM |
|
Özelikle yazın ve yılbaşına doğru girenler için çoğunlukla olan bir durum bu. O yüzden en azından grafikleri acip geçmiş hareketlere bakarak ona göre yatırım yapmamız lazım. Çünkü yanlış zamanda girmek ciddi kayıplara yol açar orn başlığı açan arkadaş
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
May 05, 2018, 08:33:59 AM |
|
bendede çok büyük ciddi kayıplar oldu lakin eth 350$ seviyelerini gördüğü sıralar ben bir miktar alım yaptım zararımın %60 lık kısmını telafi ettim
|
|
|
|
amirmass
|
|
May 05, 2018, 02:10:51 PM |
|
Acemilikle yapılan her iş gibi buda kötü sonuçlanmış. Yatırımını altcoinlere çekmen mantıksız değil ama zamanlaman yersiz olmuş. Altcoinler de çok uzun süre hem hareketsiz kaldı hemde düşüşte. Bu da herkesin parasını eritti. Ama şu genel durum iyi. Satmadıysan toparlamış olmalısın. Sattıysan da fırsatları kaçırma.
|
|
|
|
blogmute
Newbie
Activity: 238
Merit: 0
|
|
May 05, 2018, 03:49:10 PM |
|
evet arkadaşın dediği gibi burada biraz acemilik faktörü ön plana çıkmış gibi, bu açıdan bakılırsa, bence oldukça saçma bir durum, büyük risk almışsınız usta
|
|
|
|
ht_turk
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 4
|
|
May 05, 2018, 04:03:15 PM |
|
Daha yenisin bunlari asacaksindir. Umarim panik satis yapanlardan olmazsin asla. Piyasa oldukca kazancli sende kazanmayi ogreneceksindir.
|
█ CURAIZON █ We are Improving Healthcare, Reducing Costs, Saving Lives! https://curatoken.curaizon.com
|
|
|
DemirelEylul
Newbie
Activity: 98
|
|
May 06, 2018, 03:45:11 AM |
|
Şuan nasıl oldu eridiğinde satmadıysanız tekrar toparlanmaya başlamıştır Çok ters zamanda toplamışsınız büyük şanssızlık
|
|
|
|
Sirtho
Member
Activity: 244
Merit: 10
|
|
May 06, 2018, 05:31:06 AM |
|
Bahsettiğin tarihten sonra ocak ayında en tepeleri gördük, o zaman da hala zarardaysan yanlış altlara geçmişsin demektir. Yapacak bişey yok şans işi biraz.
|
|
|
|
tumece
|
|
May 06, 2018, 08:31:47 AM |
|
böyle bir durumda beklemekten başka çare yoktur. zararı kabullenip satmak lazım ama zarar büyük değilse tabiki. büyükse malesef sıra size gelene kadar beklersiniz.
|
|
|
|
U20
Full Member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
May 06, 2018, 09:30:34 AM |
|
Bu durumu yaşayan okadar çok yatırımcı varki.. en sağlıklısı beklemek. Elden çıkartırsanız ileride pişman olabilirsiniz. Cebinizdeyken yükselme ihtimalini düşünmek lazım.
|
|
|
|
O.capan
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 5
|
|
May 06, 2018, 12:22:44 PM |
|
Her aceminin basina gelen siradan bir olay. Ama pes etmeyip piyasada kalirsan ve elindeki coinleri satmazsa zarar etmis sayilmazsin unutma.
|
|
|
|
Zakkaya
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
May 06, 2018, 12:58:45 PM |
|
Dert etme dostum eminim cogu yatirimci sen gibi baslangicta bunu yasamistir. Zamanla kazanirsin.
|
|
|
|
tigoes
Member
Activity: 252
Merit: 11
|
|
May 06, 2018, 04:14:02 PM |
|
Doğru hamleleri yapmak fazla aceleci davranmadan araştırarak alım yapmak bize bazı olasiklarda daha az kâr sağlar ama genele bakarsak daha az zarar ederiz.
|
|
|
|
ugurszf
Jr. Member
Activity: 434
Merit: 1
|
|
May 06, 2018, 04:21:23 PM |
|
Sermayemin çoğunu bir hafta öncesine kadar kaybetmiştim, fakat son bir haftadır artık kar yapmış bulunuyorum. Darısı sizlerin başına.
|
|
|
|
ElmasKafa
Member
Activity: 224
Merit: 10
|
|
May 06, 2018, 04:29:32 PM |
|
Düşüs öncesi kar oranım %450 leri bulurken düşüste hepsini kaybettim. Sermayem eksilere düştü paraya çok ihtiyacım oldu ama kredi çektim yine de buraya dokunmadım şimdi ise tekrardan toparlamaya başladı. Bu güzel bir şey hocam
|
|
|
|
hndgnl
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 4
|
|
May 06, 2018, 06:11:49 PM |
|
Düşüs öncesi kar oranım %450 leri bulurken düşüste hepsini kaybettim. Sermayem eksilere düştü paraya çok ihtiyacım oldu ama kredi çektim yine de buraya dokunmadım şimdi ise tekrardan toparlamaya başladı. Bu güzel bir şey hocam
Çok büyük hata yapmışsınız hocam. 1.si o kadar kâr etmenize rağmen satış yapmayıp beklemeniz 2.si de kredi cekmeniz kredi çektiğiniz zaman bunun ödemesi olacak illa bu durumda da walletdeki parayi bozdurarak halledeceksiniz. Tabi bu durum da düşüş dönemine geldiği zaman zarar oranının ciddi bir sekilde artacaktır.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
May 06, 2018, 06:20:20 PM |
|
Konu açılalı 6 ay olmuş, konuya atılan son yorumların büyük kısmı ne konuyu ne de son 1-2 sayfayı okumamış. 6 ay önceki %70lik erime şu anda zaten %30 toparlamıştır kendini en azından. Biz de altlarda çok büyük erimeler yaşadık ama %90 eriyen coinimiz bile şimdi yeniden %50ye döndü
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Karides
Newbie
Activity: 140
|
|
May 06, 2018, 06:33:45 PM |
|
Bence şuan da bu şekilde söylemek yanlış Çünkü ileri de coinler genel olarak yükselecektir
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
May 06, 2018, 06:37:04 PM |
|
Sermaye konusuna deginmeyin o kadar hocam cok takilmayin eriyor geri kendine geliyor zaten bagli oldugu degerlerin golgesinde cikip iniyor elbet duzeliyor yani.
|
|
|
|
sahnesiz71
Newbie
Activity: 112
|
|
May 06, 2018, 08:33:30 PM |
|
Bence erimeden ziyade nasıl tekrar değerlendirileceğini düşünmeli Bu da coin takibi ile mümkün
|
|
|
|
|